04/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΠΡΟΣΗΧΘΗ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ «ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ» – ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Κοινοποίηση:
IMAMIS-

Συνελήφθη ο ιμάμης από την Κρήτη που υμνούσε την Χαμάς και καλούσε σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων»

Είναι αιγυπτιακής καταγωγής και φανατικός υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Στη σύλληψη του 39χρονου φανατικού ιμάμη από την Κρήτη, ο οποίος υμνούσε την Χαμάς και καλούσε σε «ιερό πόλεμο κατά των απίστων» προχώρησαν οι αρχές. 

Συγκεκριμένα στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) διότι σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τον Οκτώβριο του 2023 αναφερόμενος στον πόλεμο που διεξάγεται στη Λωρίδα της Γάζας, προέτρεπε σε πράξεις βίας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετικά ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση του άρθρου 187Α παρ. 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 98 του Ποινικού Κώδικα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αιγυπτιακής καταγωγής ιμάμης, φανατικός υποστηρικτής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, εξαπέλυε κηρύγματα μίσους και υμνούσε τους τρομοκράτες, αυτών της Χαμάς περιλαμβανομένων. Ο εν λόγω ονομάζεται Elsaeyd Montaser.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιγύπτιος διαμένει δέκα χρόνια στην Ελλάδα ασχολούμενος με αγροτικές εργασίες στα Χανιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Κουβαλησανε ολα τα σκ@τα εδω στην Ελλαδα, τα ταιζουμε περνανε πολυ καλυτερα απο εμας και αυτοι κοιταζουν το πως θα μας σκοτωσουν.Ουστα απο δω στην χωρα τους να πανε να τα κανουν αυτα.Εκει οπως ειναι μαθημενοι να πανε .

  2. ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΕ Η ΝΔ Η ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛ. ΚΡΑΤΟΣ??

  3. Μα τους κραξανε πανευρωπαϊκά τους μακακες.

  4. Αμεση απελαση στην πατριδα του , να παει εκει να κανει τα κυρηγματα του , οχι εδω! Αλλα δεν φταιει αυτος, φταινε οι ανθελληνες που τους επιτρεπουν να αλωνιζουν και καποια στιγμη καποιοι αθωοι να το πληρωσουν με την ζωη τους , γιατι ολοι αυτοι ειναι φανατικοι ισλαμιστες! Καποιοι καταφεραν να κανουν την Ελλαδα Ισλαμαμπατ!

  5. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ρε φασίστες δεν ντρέπεστε;α;
    Συλλάβατε τον Elsaeyd το γελαστό παιδί;

  6. Βλακοκρητικοι πάρτε τους στη δουλειά να σας σφάξουν τεμπέληδες του κερατά δώστε και τις κόρες σας για γυναίκες και βάλτε τις και μπούρκα .αρε ραγιά κοπροελληνα..τις βλακείες σας θα τις πληρώσουν τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας..
    Κρητική λεβεντιά λέει…ΧΑ ΧΑ χα

  7. Τελικα τα Χανια εχουνε γινει κουμουνιστοφωλιά,λουγκροφωλιά και μουσουλμανοφωλιά και ουδεις διαμαρτυρεται απο τα περηφανα κρητικάτσα…..
    Α ρε λεβεντογέννα

  8. Εκτός από αδελφοί υπάρχουν και αδελφές μουσουλμάνοι;

  9. Ο Κασιδιάρης τον έβαλε, να ξαναδικαστεί γιατί όπου νάναι βγαίνει και δεν συμφέρει

  10. Στείλτε τον στον Σίσι να τόνε γαμήσει.

  11. παραδώστε τον στην χώρα του, ο μεγάλος ηγέτης της ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛ. ΣΙΣΙ θα φροντίσει να τον χαλαρώσει….

  12. Kατι τετοιους υποστηριζετε εδω στο “πατριωτικο” Μακελειο.
    Μην σβησετε το σχόλιο,ως συνήθως…..

  13. Αφού θέλετε ανθελληνικό τόξο και μόνο 8,5% ψήφισε Ηλία, λουστείτε και τους τζιχαντιστές που σας φέρνουν. Οι πολιτικοί φυλάσσονται και τιμήσανε και τον Σημίτη των Ιμίων και της απάτης του Χρηματιστηρίου! Εσείς θα κλειδαμπαρώνεστε μη σας σφάξει ο τζιχαντιστής που ακούει τον Ιμάμη! Τώρα ο Κούλης κσι ο Τσίπρας και ο Κουτσούμπας με 70 χιλιάρικα τον χρόνο βουλευτική …αποζημίωση θέλουν να φέρουν και Παλαιστίνιους αλλά τα παιδιά τους τα πάνε σε ιδιωτικά, σιγά μην τα πάνε με τα παιδιά των Παλαιστινίων, αυτά είναι μόνο για εσάς ραγιάδες!

  14. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥ.
    ΤΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΤΕΣ;

  15. Ta σκουπίδια οι προδότες πολιτικοί και οι φλώροι ψηφοφόροι είναι η γαγραινα της Ελλάδας

  16. Όταν ιδρύθηκαν οι αδελφοί μουσουλμάνοι από τον Χασάν αλ-Μπανα το πρόταγμα τους ήταν η κοινωνική διόρθωση. Στη συνέχεια τα παλικάρια στην Αίγυπτο μπήκαν στο νόημα και έκαναν κολεγια με τους Αμερικανούς για την καταπολέμηση του κομμουνισμού αλλά έλαβαν και κάτι μπικικινια από το πουστονησι δυτικά της Ευρώπης. Τους Αιγυπτίους τους θεωρείτε μαλακες όταν λένε ” περιτρανε θεέ αφάνισε τον οθωμανο”; Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν και τα σκόρδα που εξάγουν στην Ελλάδα για να διαβρώσουν τον εθνικό μας ιστό. Καταλάβατε πώς στήνεται το παιχνίδι εδώ και δεκαετίες; Εδώ πάντως τους απασχολεί αν έφυγε κανένας πόντος από το καλσόν της Μελπομενης.

  17. Ουστ ψυχοπαθή φρικιά ; φαντάζεσε χριστιανό ιερέα να καλει σε ιερό πόλεμο σε μουσουλμανική χώρα; Τι δεν καταλαβαίνουν η μάλλον καταλαβαίνουν με το παραπάνω οσω τους παίρνει, μπράβο στις υπηρεσίες

  18. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ ΑΦΕΝΤΡΑ ΕΒΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 30 ΠΟΝΤΟ ΔΟΝΗΤΗ ΤΗΣ.

  19. ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΙΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!!!!!!!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!

  20. Μπράβο Κυριάκο. Επιτέλους να μπει τάξη στο μπ@υρδέλο που άφησε ο Τσίμπλας.

  21. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΩΑΜΕΘ!!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ!!!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΣΛΑΜ!!!!!
    ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!
    ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΤΕ!!!!!
    ΑΥΤΕΣ!!!!! ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΓΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝΕ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΑΠΗΔΕΣ!!!!!

  22. Απελάστε τον πριν μας αιματοκυλίσει, δεν σέβονται τη φιλοξενία μας, δεν τους θελουμε.

  23. Αντί να πουν ένα ευχαριστώ που ζουν εις βάρος των φορολογουμένων, θέλουν να ξεκάνουν τον κόσμο.
    Αυτός πρέπει να απελαθεί άμεσα.
    Αν τον έχουν Ελληνοποιήσει να ακυρώσουν το Διαβατήριο του ή την Visa ή ότι έγγραφο νομιμοποίησης έχει και να τον ξαποστείλουν από εκεί που ήρθε.
    Αρκετά με δαύτους.

  24. Ότι πουν τα αφεντικά.
    .
    ΤΟΎΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΟΎΣ ΈΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ..
    .
    ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΜΠΕΓΛΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

  25. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΜΑΜΗΣ!!!! ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΤΟΥ!!!!

  26. ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΠΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΞ…..
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΣΑΜΠΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΑΜ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ!!!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????? ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΟΥΑ ΣΕΞΟΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΑΦΗΚΑ!!!!!
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ!!!!!
    ΙΜΑΜΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ!!!!!!!

Comments are closed.