Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση για αφαίρεση του επωνύμου του πατέρα της, Μπραντ Πιτ

Κοινοποίηση:
angelina-jolie

Η Σιλό ακολουθεί την απόφαση των αδελφών της νομικά.

Συνεχίζεται η κρίση ανάμεσα στα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του πατέρα τους Μπραντ Πιτ, καθώς ακόμη ένα ζητά να αλλάξει επίθετο.

Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Σιλό, την ημέρα που ενηλικιώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο για να αφαιρέσει νόμιμα το επίθετο του πατέρα της «Πιτ» από το όνομά της. Σύμφωνα με τους Los Angeles Times υπέβαλε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες στις 27 Μαΐου.

Η Σιλό είναι το τρίτο μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού και γεννήθηκε το 2006. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα από τα παιδιά τους υποβάλει αίτηση για νομική αλλαγή ονόματος, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ένα από τα παιδιά δεν επιθυμεί πλέον να έχει το επίθετο του Μπραντ Πιτ. Ήδη η μεγαλύτερη κόρη Ζαχάρα καθώς και η Βιβιέν, χρησιμοποιούν και συστήνονται με το επίθετο της μητέρας τους.

Αναλυτικότερα, η Βιβιέν που συμμετέχει εθελοντικά στην παραγωγή της παράστασης The Outsiders, στο περιοδικό Playbill αναγράφεται ως Βιβιέν Τζολί, ενώ η Σαχάρα πριν λίγο καιρό στο κολέγιο συστήθηκε ως «Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί». Υπενθυμίζεται πως η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 και η ηθοποιός τον Σεπτέμβριο του 2016 υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: