Παγκόσμιο μπλακ άουτ και Πούτιν! Για αυτό γλύτωσαν σήμερα οι Ρώσοι

Κοινοποίηση:
Putin-in-army

Τι θα γίνει την επόμενη φορά;

Μια τεράστια διαταραχή στην τεχνολογία της Microsoft έχει επηρεάσει τράπεζες, αεροδρόμια, κολοσσούς μέσων ενημέρωσης και πολλές άλλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, με την κατάσταση να έχει ηρεμήσει για την ώρα, τουλάχιστον όσον αφορά την επικαιρότητα. Ο λόγος του χάους θεωρείται ότι ήταν μια λανθασμένη ενημέρωση ενός προμηθευτή κυβερνοασφάλειας CrowdStrikeΜόνο στις ΗΠΑ ακυρώθηκαν 1.550 πτήσεις, σύμφωνα με το Forbes!

Πολλοί κάνουν λόγο ακόμα και για πρόβα παγκοσμίου κραχ, καθώς έγινε εμφανές πως με ένα απλό πρόβλημα μπορούν να καταρρεύσουν τα πάντα!

Αξιοσημείωτο είναι πως το όλον ζήτημα επηρέασε κυρίως τον δυτικό κόσμο! Αντίθετα, υπήρξαν σήμερα κάποιοι που χαμογέλασαν!

Η ρωσική υποδομή δεν επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το σημερινό μπλακ άουτ!

Αυτό επειδή οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες μεταπήδησαν εδώ και πολύ καιρό σε σύστημα εγχώριων κρατήσεων και το παγκόσμιο θέμα της Microsoft δεν τις επηρέασε, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ρωσική αεροπορική εταιρεία Red Wings. Με άλλα λόγια, η Ρωσία δεν εμπλέκεται στο παγκόσμιο ψηφιακό χάος αφού όλες οι αμερικανικές εταιρείες πληροφορικής εγκατέλειψαν την χώρα και τα προϊόντα ασφαλείας CrowdStrike δεν χρησιμοποιούνται πλέον εκεί.

Το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας, μάλιστα, αφού δήλωσε πως δεν επηρεάστηκε από την μαζική βλάβη στα συστήματα πληροφορικής, προσέφερε ένα εφεδρικό σύστημα check-in, το Astra, το οποίο είναι πλήρως ρωσικό, στους ξένους εταίρους του, την ώρα που πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο υπέστησαν τις συνέπειες της διακοπής.

Σίγουρα ο Πούτιν θα μειδίασε χαρακτηριστικά εκεί που βρίσκεται…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: