Καταγγελία: “Ή ο λαός θα κάνει αυτό που λέει το ΚΚΕ ή θα χυθεί αίμα”

Κοινοποίηση:
agrotes-syntagma

Λάβαμε και δημοσιεύουμε στο makeleio.gr, καταγγελία φίλου αναγνώστη:…

Καλημέρα Στέφανε,

σου στέλνω ένα απόκομμα μιας συζήτησης στο facebook αναφορικά με τους αγρότες στο Σύνταγμα κτλ κτλ. Βγάλε τα συμπεράσματά σου
 
Giorgos Vardakis Λοιπον ακου να δεις….η ο λαος θα κανει αυτο που λεει το κκε η θα χυθει αιμα και 
 
μαλιστα  μεταξυ μας…και αυτο που λεω παρτο κωλησε το στο τοιχο σου και ολα αυτα που νομιζες θα 
 
γκρεμιζονται σαν  πυργος τραπουλοχαρτων
 
 
Τι γίνεται Στέφανε τι παιχνίδι παίζουν όλοι αυτοί ?
Αναγνώστης
 
 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καλά νεος άνθρωπος λέει αυτά για το ΚΚΕ; δε σκέφτηκε οτι ο άλλος που τα γράφει είναι αγράμματος καιανιδεος σαν αυτον; κι εσύ δε βαρεθηκες να βγαζεις μεροκαματο με τέτοιες μαλακιες; κάνε το σάιτ σου καθαρό πορνό και θα οικονομισεις με τέτοιους μαλακές. Έτσι κι αλλιως δεν αξίζει για κάτι άλλο.

  2. Αν οι ψηφοφόροι ξυπνήσουν και δεν βάλουν καθόλου αυτούς τους ανθέλληνες τουρκόσπορους στη Βουλή ήθελα να ξέρα τι θα κάνουν οι άεργοι άχρηστοι. Το κόμμα του παρών σε κρίσιμα ζητήματα, του στρίβειν στα δύσκολα και μόνο πορείες με κόκκινα πρόβατα που μισούν την ελληνική σημαία. Απομόνωση σε όλους όσους υποτιμάνε την νοημοσύνη μας. Οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ είναι μόνο ζημιά για την Ελλάδα.

  3. Βγάλαν γλώσσα κι οι κόκκινοι χαφιδοπροδότες.Πως είπε ο μαλάκας;Θα χυθεί αίμα αν δεν κάνουμε ότι πει το κόμμα του χαφιέ;;;
    Ρε κλάστε μας μια μάντρα @ρχίδια λέμε…Άειντε στε στη κατεχάκη για το χαρτζηλίκι …σαπάκια…

  4. ΚΚΕ,το κόμμα σου χαφιέ.Ρε σεις αγρότες,καλά τον διώξατε με τις κλωτσιές τον χαρτζιλικομένο με την κουκούλα.Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ γιατί στο διάολο τα δέχεστε??Αφού βλέπετε τι κάνουν.

  5. Εγώ σας το πα μάγκες,κομματικό πανηγύρι έγινε η δουλειά,οι αγρότες δέχθηκαν μια χαρά το καπέλωμα του κκε.Μέχρι εκεί ήταν κι αυτοί.Μακάρι να κρατήσουν τα μπλόκα στην Μακεδονία γιατί αν περιμένουμε από αυτούς εδώ που ήρθαν εκδρομή στην Αθήνα κλάφτα χαράλαμπε.Θα εμφανιστούν το απόγευμα και οι κουκουλοφόροι και από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα και στα τέσσερα.

  6. Εγώ σας το πα μάγκες,κομματικό πανηγύρι έγινε η δουλειά,οι αγρότες δέχθηκαν μια χαρά το καπέλωμα του κκε.Μέχρι εκεί ήταν κι αυτοί.Μακάρι να κρατήσουν τα μπλόκα στην Μακεδονία γιατί αν περιμένουμε από αυτούς εδώ που ήρθαν εκδρομή στην Αθήνα κλάφτα χαράλαμπε.

  7. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ???ΤΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΔΝ ΠΙΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΛΙΝΤΖΑΡΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ???ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ Π ΕΧΩΟΥΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ Π ΕΙΝ???ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΑΨΕΤΕ ΤΠΤ ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ???ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ

  8. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΚΚ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 5%.

Comments are closed.