ΑΓΡΙΟ «ΣΕΞ» ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ! Καταγγέλλουν κατάλυση του Συντάγματος και υπόσχονται νέες νομικές ενέργειες ενάντια στη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Κοινοποίηση:
kar

Η Μαρία Καρυστιανού και ο Νίκος Πλακιάς με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν το αίτημα του Χρήστου Τριαντόπουλου να παραπεμφθεί απευθείας στο δικαστικό συμβούλιο, χωρίς προανακριτική για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σχολιάζοντας με ιδιαίτερα δριμύ τρόπο, καταγγέλλουν κατάλυση του Συντάγματος, την συγκάλυψη που επιχειρείται και πάλι και προαναγγέλλουν προσφυγή ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Διαβάστε τι αναφέρουν:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κ Καρυστινού και κ Πλακιά ο ΓΓΠΠ Παπαγεωργίου πού παραιτηθεί είναι ακόμη στην θέση του με εντολή ΜΗΤΣΟτακη και γελάει

Leave a Response