Η Μαρία Καρυστιανού και ο Νίκος Πλακιάς με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν το αίτημα του Χρήστου Τριαντόπουλου να παραπεμφθεί απευθείας στο δικαστικό συμβούλιο, χωρίς προανακριτική για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Σχολιάζοντας με ιδιαίτερα δριμύ τρόπο, καταγγέλλουν κατάλυση του Συντάγματος, την συγκάλυψη που επιχειρείται και πάλι και προαναγγέλλουν προσφυγή ακόμα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Διαβάστε τι αναφέρουν:
Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής θα καταγραφεί στην ιστορία ως πλήρης ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Συντάγματος για ΟΛΑ τα μέλη της που θα παραβιάσουν δολίως και εν πλήρη γνώσει τους τα καθήκοντα τους, συνεργώντας σε κακούργημα κατάχρησης εξουσίας.
Ηθικός αυτουργός αυτής της… pic.twitter.com/BDXChiNlnl
— Maria Karystianou (@mkaristianou) March 20, 2025
Πλακιάς Νίκος
Ποιος είναι ο φυσικός του δικαστής; Εγώ είμαι ο φυσικός του δικαστής! Τα δικά μου παιδιά έχασα!
Η κυβέρνηση δε θέλει να επωμιστεί το πολιτικό κόστος της #προανακριτικη που θα κρατούσε 3 μήνες με τα ποσοστά τους ήδη να καταποντίζονται!
Γι’ αυτό δεν την κάνουν!» pic.twitter.com/jp7ft9Tcbg— Gina Tzak (@GinaTzak) March 20, 2025
Κ Καρυστινού και κ Πλακιά ο ΓΓΠΠ Παπαγεωργίου πού παραιτηθεί είναι ακόμη στην θέση του με εντολή ΜΗΤΣΟτακη και γελάει