Απεργία 9 Απριλίου: Τι θα γίνει με την αποκομιδή σκουπιδιών

Κοινοποίηση:

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων ενημερώνει τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης ότι, λόγω της πανελλαδικής γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025 από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, δεν θα πραγματοποιηθεί η τακτική αποκομιδή απορριμμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για τον λόγο αυτό, απευθύνει θερμή παράκληση στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να μη βγάλουν τα σκουπίδια τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, την Τετάρτη 9 Απριλίου, για λόγους υγιεινής και την εικόνα της πόλης.

Η συνεργασία όλων είναι καθοριστικής σημασίας για τη διατήρηση της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στην Αθήνα, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση και εκφράζονται ευχαριστίες για την κατανόηση και τη συμβολή στην προσπάθεια να κρατηθεί η πόλη καθαρή και ευπρεπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response