Στην απόταξη δύο Δοκίμων της Σχολής Υπαξιωματικών του Ναυτικού προχώρησε η κυβέρνηση μετά από τις πρώτες καταθέσεις της ΕΔΕ που ξεκίνησε το πρωί.
Ωστόσο, το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερο καθ’ ότι από άλλα βίντεο που περιήλθαν στην κατοχή των αξιωματικών που διενεργούν την ΕΔΕ προκύπτει ότι τα συνθήματα με τις βωμολοχίες κατά της Τουρκίας και του Λαού της ξεκίνησαν από το προπορευόμενο άγημα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.
Με εντολή της Διοίκησης της ΣΝΔ από το πρωί οι σπουδαστές Ναυτικοί Δόκιμοι τελούν υπό κράτηση στο πλαίσιο άσκησης πίεσης για να ομολογήσουν ποιοι ξεκίνησαν τα συνθήματα και ποιοι άλλοι τους ακολούθησαν.
Η διερεύνησις οιασδήποτε ενεργείας και συμπεριφοράς σε μία Στρατιωτική μονάδα η μικρότερη ομάδα, είναι υποχρέωσις των Ανωτέρων. Η επιβολή όμως ποινής με Πολιτικές «διαταγές» η χάριν ικανοποιήσεως «Πολιτικής αρεσκείας» προσμετράται κατά και εις βάρος των «Ανωτέρων», ακόμη και ως «ακαταλληλότης» η ως «εξυπηρέτηση ιδίων επιδιώξεων και ωφέλους» ακόμη ίσως και «μετά δόλου». Η «Απόταξις» λόγω εκφράσεως ρητορικής κατά «προκλητικών εχθρικώς συμπεριφερομένων», είναι μία ανεπίτρεπτη υπερβολή. Θα μπορούσαν να επιβληθούν «τιμωρίες» οι οποίες να υπενθυμίζουν την ανάγκη πειθαρχίας και ευπρεπείας καθώς και την μη παράσυρση Στρατευμένων σε παρορμητικές εκδηλώσεις. Προκαλεί η «Απόταξις» τόσο ώστε να Ηρωποιούνται οι Πρωταγωνισταί και να εκπίπτουν στην Λαϊκή αίσθηση Αξιωματικοί που επέβαλαν την αδικαιολόγητη υπερβολή, την οποία οφείλουν και να ανακαλέσουν, τουλάχιστον για την αποκατάσταση του ΛαΙκού περί Δικαίου Αισθήματος. Εξ άλλου ο Λαός τους καταχειροκρότησε, οπότε απέδωσε την ετυμηγορία του ήδη υπέρ αυτών..
Θα έρθει η ώρα που οι προδότες πολιτικοί μαζί με το Ελιαμεπ θα πληρώσουν ….Ηλία σε περιμένουμε…
Ο μεγάλος στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης παραμένει επίκαιρος όσο οι ραγιάδες ψηφίζουν αυτά τα πολιτικά τίποτα για να διοικούν. Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους και δεν ξεχνάμε ποιοί κάνουν υποκλίσεις στα μεμέτια. Ο δε Κούλης τιμά τη ρίζα του μια χαρά και θυμίζει το τραγούδι που λέει σε ένα στίχο «αλλού τρως αλλού πίνεις αλλού πας και το δίνεις». Κανονικά έπρεπε οι στρατιωτικοί ακόλουθοι των πολιτικών τίποτα να τους συλλάβουν. Σήμερα διώκεται κάθε τί που θυμίζει Ελλάδα. Ένα λάθος έκανε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος που άφησε τους γονείς τους ελεύθερους. Σήμερα αυτά τα λάθη δε θα υπήρχαν.
Ρε τι παθατε .Να μη τολματε να πειτε κατι εναντιον των εχθρων . Αδελφαρες ε αδελφαρες . Και μετα σκεφτεσαι ….. Οι ελληνες τουριστες ειναι οι πιο πολυπληθεις τουριστες στους εχθρους τουρκους. Τα μεμετια ειναι ενα βημα πριν σας πηδηξουν τις γυναικες και σας σφαξουν. Φοβος ε ? Καλα εκει στη σχολη δεν ηξεραν οτι η κυβερνηση ειναι τουρκικη? Τι περιμεναν να τους πουν και μπραβο? Γιατι δεν ανεβαζετε αυτα που γραφουμε? Τα κρατατε αρχειο?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΦΑΛ