Ένα από τα πλοία που θεωρείται ναυαρχίδα της ΑΝΕΚ αλλά και του Ελληνικού εφοπλιστικού Κεφαλαίου στις γραμμές της Αδριατικής και όχι …μόνο θεωρείται από σήμερα κατασχεμένο, σύμφωνα με το patrastimes
Ο λόγος για το Επιβατηγό – Οχηματαγωγό « Ολυμπίκ Τσάμπιον» σε βάρος του οποίου εκδόθηκε εντολή κατάσχεσης από τον Ιταλικό όμιλο «Γκριμάλντι», για οφειλές ύψους 2.3 εκατομμυρίων ευρώ από ναυλώσεις πλοίων συμφερόντων «Γκριμάλντι» εκ μέους της ΑΝΕΚ.
Το πλοίο είναι ήδη στο λιμάνι της Πάτρας και θωρείται πως είναι κατασχεμένο. ΄Ηδη ενημερώθηκε ο πράκτορας της εταιρείας για να ενημερώσει με τη σειρά του το επιβατικό κοινό. Το πλοίο εκτελεί τη γραμμή Πάτρα – Αγκόνα και Πάτρα Βενετία ενώ είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για αύριο το βράδυ.
Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις , εάν δεν επέμβει η τράπεζα Πειραιώς η οποία έχει μπει μέτοχος με 25% , η ΑΝΕΚ που αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμα και με τη μισθοδοσία των εργαζομένων της , πολύ δύσκολα θα μπορέσει να βρει το ποσό ή μέρος των οφειλομένων προς τον όμιλο Γκριμάλντι, για να σώσει το πλοίο.
Να πληρώσουν οι εφοπλιστές. Έχουν. Τόσα πλοία φτιάχνουν στη Κορέα και στη Κίνα με δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες… Τόσα έχουν στην Ελβετία…
Πρέπει να τελειώνουμε με τη λέρα τους εφοπλιστές σε αυτή τη χώρα. Έχουν ρημάξει το τόπο…
Ευρώ να μη δώσει η Τράπεζα , γιατί στο τέλος εμείς θα τα πληρώσουμε και αυτά.
Να τα δώσει μόνο σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες, της μεταβιβάσουν και το άλλο 75%.Ας το πάρει όποιος θέλει.Σκασίλα μας.Μόνο χρέη φορτώνουν το λαό και τη χώρα οι ιδιοκτήτες τους.
λαμογιά
Λίγα βγάλατε στην ελβετια να τα πληρωση η τράπεζα δηλαδή το το Ελληνικό δημόσιο .Δηλαδή τα χαϊβάνια
ο Γκριμάλντι εχει στην κατοχη του ολες τις μεγαλες ποδηλατικες εταιριες της βορειας και δυτικης ευρωπης, στην ανεκ θα κολλησει;
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…
ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ.