E, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ και Ε ΡΕ ΤΡΕΛΑ! ΑΥΤΕΣ είναι οι ΠΑΡΑΛΙΕΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ!

Κοινοποίηση:
paralia

Η ανταλλαγή συντρόφων, όχι μόνο…

πέρασε τα σύνορα της χώρας μας, αλλά έχει πάρει πλέον τέτοιες διαστάσεις που μπορεί κάποιος να έρθει αντιμέτωπος με τη νέα αυτή ελληνική πραγματικότητα, ακόμα και σε παραλίες της Αττικής.

Πως μπορεί κάποιος να μάθει για αυτά τα πάρτι και που γίνονται; Κυρίως μέσα από κλειστές ομάδες στο Facebook που πρέπει να στείλεις αίτημα για να σε δεχτούν.

Τα θεματικά πάρτι σε κλαμπ της Αθήνας αλλά και της επαρχίας δίνουν και παίρνουν, ενώ πρόσφατα το ραντεβού των ζευγαριών που δεν έχουν πρόβλημα να μοιραστούν τον/την σύντροφό τους, δίνεται άοκνα και σε παραλίες της Νότιας Αττικής.

Όχι, ασφαλώς, σε πολυσύχναστες, αλλά σε «καβάτζες» όπως συνηθίζουν να τις αποκαλούν

Μια από αυτές είναι ένας μικρός κολπίσκος, λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν το Σούνιο, ο οποίος μάλιστα δεν είναι ορατός από την παραλιακή λεωφόρο. Από στόμα σε στόμα, έχει γίνει γνωστό το ιδιαίτερο «παιχνίδι» που γίνεται στο μέρος αυτό.

Τα ζευγάρια που επιδίδονται σε γυμνισμό, αρχικά απολαμβάνουν μόνοι το μπάνιο τους στα καθαρά νερά της περιοχής, ενώ δεν αργεί δίπλα τους να βρεθεί συντροφιά από έτερο ζευγάρι.

Μάλιστα αρκετοί κολυμβητές που τυχαία βρέθηκαν στο σημείο αυτό, αιφνιδιάστηκαν όταν άθελα τους είδαν τα ζευγαράκια, που πολλές φορές ερωτοτροπούσαν ακόμα και στην ακτή.

Αν το προξενιό «κουμπώσει» η τετράδα συνεχίζει το… πάρτυ της σε κοντινό ξενοδοχείο ή σε κάποιο σπίτι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ…

  2. και εσεις τι ζορι τραβατε ? κατινες….

  3. ΑΙΣΧΟΣ!!!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ…….

  4. όλα τα αφροδίσια νοσήματα μαζί δηλαδή. Καλά δε φοβούνται καθόλου για την υγεία τους ρε γαμώτο, πέραν της κατάντιας που έχουμε φτάσει είναι και θέμα υγείας, Τόσο απερίσκεπτοι είναι, α ρε που έχουμε φτάσει.

Comments are closed.