Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε απέναντί του τον Φίλιππο Μπεκιάρη, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δύσκολες ερωτήσεις και με τις βοήθειες που είχε στο χέρι του να προχωρήσει μέχρι την τελευταία που ήταν για τις 100.000 ευρώ.
Στόχος του 26χρονου απόφοιτου της Νομικής Σχολής ήταν να καλύψει τα έξοδα του διδακτορικού του και να πάρει τη ρεβάνς για τον πατέρα του, ο οποίος είχε δηλώσει πολύ παλιά συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν επελέγη.
Ο Φίλιππος ρίσκαρε στην τελευταία ερώτηση, απάντησε σωστά για το τι σημαίνει το Χονγκ Κονγκ και κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στη νέα εκδοχή του Εκατομμυριούχου στον ΑΝΤ1 το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί, τις 100.000 ευρώ.
το τρωει ο κοσμος
Να μας πουνε ποσα τον δωσανε η τι φοροαπαλλαγη εχει το καναλι τους που μοιραζει λεφτα.
Οι δε ερωτησεις αν αφαιρεσω 3-4 που μεσω βοηθειας μπορουσαν ανετα να απαντηθουν τις υπολοιπες τις απαντουσε και η γιαγια μου στα 96 της
Ηταν στημενο το ειδα εκανε μπαμ απο τις αντιδρασεις ολων.
Κακο το θεατρο που επαιξαν.
Το εκαναν Αινσταιν το χαζολοατκι.
ποιο στημενο παιχνιδι δεν υπαρχει
καλα και τα υπολοιπα δεν πανε πισω….
ξερουμε αν στο νεο big brother θα δουμε και ουζα χαχαχαχα