Ελλάδα 2025 – Υποχώρησε ο δρόμος από καθίζηση στην Τρυπητή Κρεστένων

Κοινοποίηση:
TRYPHTH

Άμεσο κίνδυνο για την πρόκληση ατυχημάτων εγκυμονεί το οδικό τμήμα που συνδέει την Τ.Κ. Τρυπητής με το επαρχιακό δίκτυο Κρέστενα – Ανδρίτσαινα, μετά την μεγάλη καθίζηση που υπέστη το οδόστρωμα, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το προηγούμενο διάστημα την ευρύτερη περιοχή.

Το πρόβλημα είναι πιο έντονο λίγο πριν από την είσοδο της Τρυπητής, όπου λόγω των βροχοπτώσεων υπήρξε καταστροφή μεγάλου τμήματος του οδοστρώματος, με συνέπεια να τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των οδηγών και επιβατών των διερχόμενων οχημάτων. Με εντολή του δημάρχου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου, επιτόπου στο δρόμο πήγαν συνεργεία τεχνικών του δήμου, με επικεφαλής την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Γεωργία Σοφιανού, προκειμένου να τοποθετηθούν προειδοποιητικά σήματα στο επικίνδυνο σημείο και ταυτόχρονα να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που εξακολουθεί να βρίσκεται ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μετά τα αλλεπάλληλα ακραία καιρικά φαινόμενα, θα ζητηθεί να γίνει άμεσα η αναγκαία χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών, για την αποκατάσταση των τμημάτων του πολυσύχναστου οδικού τμήματος, που έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response