Σε μια εποχή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει πρωτοφανείς προκλήσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προέβη σε μια ακόμα κωλουτούμπα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «όποιος έρχεται στη χώρα παράνομα και δεν έχει λάβει άσυλο, θα πρέπει να επιστρέφεται στη χώρα από την οποία ήρθε» . Όπως είναι φυσικό δεν έπεισε κανέναν.
Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι απλά ένθερμος οπαδός των ανοιχτών συνόρων, αλλά ως πρωθυπουργός της χώρας δήλωνε περήφανος που έβλεπε την κοινωνία μας να μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμική. Πρόκειται για μια ακόμα μια αποτυχημένη κωλοτούμπα, στην προσπάθειά του να πείσει το νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι όχι απλά δε βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, αλλά ακολουθεί με φανατισμό και προσήλωση τη δική του πολιτική ατζέντα. Φυσικά, ο Ντόναλντ Τραμπ και το επιτελείο του ξέρουν καλά τι εστί Μητσοτάκης, και οι θεατρινισμοί στους οποίος έχει επιδοθεί τους τελευταίους μήνες απλά εκθέτουν σε ακόμα πιο μεγάλο βαθμό την ήδη ξεθωριασμένη εικόνα του. Όσες προσπάθειες και αν έκανε ο Μητσοτάκης για να αποκτήσει πρόσβαση στο Λευκό Οίκο, βρήκε και θα συνεχίσει να βρίσκει τις πόρτες κλειστές.
Την ίδια στιγμή η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό
Η Ελλάδα είναι ένα πεδίο ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, με τα σύνορά μας να παραβιάζονται καθημερινά. Η έλλειψη αποφασιστικότητας και η αδυναμία εφαρμογής αυστηρών πολιτικών οδήγησαν σε μια κατάσταση όπου η εθνική μας κυριαρχία τέθηκε υπό αμφισβήτηση. Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση έχει οδηγήσει σε κοινωνικές εντάσεις, αύξηση της εγκληματικότητας και αλλοίωση του κοινωνικού ιστού.
Η προστασία της πατρίδας απαιτεί σταθερότητα, αποφασιστικότητα και προσήλωση στις πατριωτικές αξίες. Μόνο μια κυβέρνηση πραγματικά εθνική θα μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ευημερία των Ελλήνων πολιτών, χωρίς να επηρεάζεται από ξένες πιέσεις ή ιδεολογικές προκαταλήψεις.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που για χρόνια έκανε πως δεν βλέπει, που αντιμετώπιζε όσους προειδοποιούσαν για την αθρόα εισβολή ως «ακραίους», σήμερα παριστάνει ότι ανακάλυψε το πρόβλημα. Όμως, όταν έχεις ήδη ανοίξει την πόρτα και το καράβι μπάζει νερά, το να μιλάς για «επιστροφές» ακούγεται τουλάχιστον γελοίο. Δεν χρειάζονται πια λόγια και δήθεν σκληρές εξαγγελίες. Χρειάζονται ηγέτες που να τολμούν πραγματικά, που να βάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες πάνω από τις εντολές των Βρυξελλών και τα συμφέροντα των «αλληλέγγυων». Ο χρόνος για δικαιολογίες τελείωσε.
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΣΑΜΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ…..