Επιδειξίας παρενοχλούσε γυναίκες στο πάρκο Αναύρου του Βόλου

Κοινοποίηση:
epideixias-volos

Τρόμος προκλήθηκε χθες μεσημέρι Τρίτης στο πάρκο του Αναύρου στον Βόλο, καθώς επιδειξίας φέρεται να προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος γυναικών ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο και προσήγαγαν τον 22χρονο.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης. Κάτοικοι της συνοικίας του Αναύρου, κάλεσαν την αστυνομία, καταγγέλλοντας τη δράση νεαρού επιδειξία περιγράφοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά του αλλά και τα ρούχα που φορούσε.

Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος φέρεται να πλησίαζε ανυποψίαστες γυναίκες στις οποίες επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα, κατεβάζοντας το παντελόνι του και προχωρούσε σε άσεμνες χειρονομίες. Ο ίδιος φέρεται να επιχείρησε να προσεγγίσει κάποιες από τις γυναίκες, που όμως τράπηκαν σε φυγή.

Στο πολυσύχναστο πάρκο του Αναύρου επικράτησε αναστάτωση από τη δράση του νεαρού επιδειξία, ο οποίος φέρεται ότι δεν πτοήθηκε ούτε από την ώρα ούτε από το γεγονός ότι εκείνη την ώρα υπήρχαν αρκετοί πολίτες που είτε απολάμβαναν τον περίπατό του τους, είτε γυμνάζονταν, είτε είχαν βγάλει τα κατοικίδιά τους βόλτα.

Στο σημείο, προσέτρεξαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αναζήτησαν στην περιοχή τον νεαρό με βάση τις περιγραφές που είχαν στη διάθεσή τους και τελικώς εντόπισαν τον 22χρονο, τα χαρακτηριστικά του οποίου ταίριαζαν. Ο νεαρός ήταν ντυμένος με γκρι φούτερ, σκούρο γκρι παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Ο νεαρός εντοπίστηκε εντός του πάρκου του Αναύρου με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες.

Τον προσήγαγαν στο τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Παράλληλα αναμένονταν να καταθέσουν και περίοικοι που προχώρησαν στην καταγγελία στην αστυνομία ή αυτόπτες μάρτυρες ή παθούσες, πριν σχηματιστεί σε βάρος του νεαρού δικογραφία και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response