Για αυτό ο Πούτιν βλέπει τα «πυρηνικά σχέδια» των Μακρόν-Στάρμερ και γελάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Submarine-of-Russia-in-Turkey

Για να μην ξεχνιόμαστε.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στα δυτικά πρωτοσέλιδα οι πολεμοχαρείς δηλώσεις του Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με το στήσιμο μίας «πυρηνικής ομπρέλας» πάνω από την Ευρώπη.

Από κοντά έρχεται ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Κιρ Στάρμερ, που με τη σειρά του προσπάθησε να… συντονίσει μία «συμμαχία προθύμων» κατά της Ρωσίας!

Σκοπός και των δύο “ηγετών” είναι να συνεχίσει ο πόλεμος κατά της Ρωσίας στην Ανατολική Ευρώπη, ακόμα και χωρίς τη συμβολή των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε όλες αυτές τις παρανοϊκές δηλώσεις, οι Ρώσοι μπορούν να απαντήσουν με πολλούς τρόπους.

Σίγουρα ο πιο εντυπωσιακός έχει όνομα, το οποίο θα έπρεπε να τρομάζει τους δυτικοευρωπαίους:

«Πύραυλος Poseidon»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ? ΟΙ ΑΕΡΙΕΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ. ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ? ΘΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ? ΘΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ? ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΛΙΓΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΩΛΗΚΕΣ? ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝΕ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?

Leave a Response