Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι τρεις συλληφθέντες, γόνοι εύπορων οικογενειών που διακινούσαν ναρκωτικά στα νότια προάστια της Αττικής μέσα σε συσκευασίες χυμών και μπουκάλια λαδιού.
Τόσο μέσα στο γραφείο του ανακριτή όσο και στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή τους, οι τρεις συλληφθέντες δεν σταμάτησαν να κλαίνε.
Όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι είναι χρήστες ναρκωτικών. Συγκεκριμένα οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι είπαν ότι «είμαστε χρήστες κοκαΐνης και κάνναβης» και ότι «εξυπηρετούσαμε τον φίλο μας».
Ο τρίτος φίλος, ο οποίος είναι γιος επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αίγυπτο, φέρεται να πήρε όλες τις κατηγορίες πάνω του, λέγοντας πως ένα κύκλωμα Αλβανών και Τούρκων τον απειλούσε. «Δεχόμουν απειλές από Τούρκους και Αλβανούς διακινητές», είπε κατά την απολογία του.
Από την έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προέκυψε ότι τα μέλη του κυκλώματος προμηθεύονταν από το εμπόριο χυμούς σε χάρτινες συσκευασίες (των 330ml ή 1 lt), τις οποίες αφού άδειαζαν από το περιεχόμενό τους, τις άνοιγαν προσεκτικά και τοποθετούσαν μέσα τις συσκευασίες των ναρκωτικών που θα διέθεταν στους «πελάτες» και τις έκλειναν πάλι χρησιμοποιώντας κόλλα.
Κλάψτε κωλοπαίδια,πόσα παιδιά φάγατε με τα ναρκωτικά σας για να κάνετε ζωάρα;Σίγουρα κάπως θα ναι μπλεγμένοι σε όλο αυτό οι πατεράδες σας τα μεγαλολαμόγια.Στη μπουζού με τα λαθροσκατά και τις ψείρες