H Ιβάνκα Τραμπ με γυμνασμένη σιλουέτα στο βίντεο-απολογισμό για το 2024

Κοινοποίηση:
ivanka-selfies

Με φωτογραφίες από την εντυπωσιακή σιλουέτα της «στόλισε» η Ιβάνκα Τραμπ το απολογιστικό βίντεο για το 2024.

Σε μια φωτογραφία η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ φοράει ένα μπλε χρώματος μπικίνι που τονίζει τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Σε άλλο καρέ η 43χρονη Ιβάνκα τραβάει μια selfie σε γυμναστήριο πατώντας πάνω σε μια μεγάλη μπάλα.

Η Ιβάνκα Τραμπ θύμισε, επίσης, την αγάπη της για το ζίου ζίτσου σε μια φωτογραφία με τον σύντροφο της Ζιζέλ Μπούντχεν, ενώ από τα καρέ δεν θα μπορούσε να λείψει ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, και ο πατέρας της, Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγες ώρες αργότερα, η «πρώτη κόρη» των ΗΠΑ στο μήνυμά της για το 2025, σημειώνει ότι «η επιτυχία δεν κρύβεται στην αποφυγή της αποτυχίας αλλά στην αποδοχή της, στο να παίρνουμε μαθήματα από αυτή και να γινόμαστε μεγαλύτεροι μέσα από αυτή. Ρισκάρετε, κάντε μεγάλα όνειρα και ξεπεράστε τα όρια σας φέτος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο/Η ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΤΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ - ΤΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ λέει:

    Είπε η αυτοδημιούργητη γόνος του 80άρη βαψομαλλιά.

    1. γόνος του τρεις φορές εκλεγμένου προέδρου Αμερικής … η τετραετία μόλις ξεκίνησε…

      1. Ναι στην ηλικία που είναι με το ένα πόδι στην ΚΑΣΑ νομίζεις ότι θα βγάλει τετραετία ο βαψομαλλιάς… μπεεε…

Comments are closed.