Κατερίνα Λιόλιου: Διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
katerina-lioliou-1110x626

Η Κατερίνα Λιόλιου, παρά το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα, βρήκε χρόνο για να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που φέτος έχει μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, έκανε μια βραδινή έξοδο στο YTON και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπου η Κατερίνα Λιόλιου διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την παρέα της. Η τραγουδίστρια, που πάντα φροντίζει για την εμφάνισή της, επέλεξε ένα total black outfit, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Κατερίνα Λιόλιου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τη Σοφία Μπεκιάρη, απολαμβάνοντας τη μουσική και τη διασκέδαση.

Η τραγουδίστρια, παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φαίνεται να βρίσκει χρόνο για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει με τους φίλους της.

Δείτε φωτογραφίες:

2

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response