Λύγισε η ΑΕΚ από τα λάθη της στην Γαλλία και θα παίξει τα ρέστα της στα Λιόσια

Κοινοποίηση:
6536624-(1)_231710 (1)

Σε τρίτο «τελικό» επί ελληνικού εδάφους θα κριθεί η πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League για την ΑΕΚ Betsson BC.
Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όπου έπαιξε με βάση τα γνωστά καλά φετινά της στάνταρ, φτάνοντας ακόμα και στο +11, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα δεν μπόρεσε ποτέ να περιορίσει τα επιθετικά «ατού» της Ναντέρ, η οποία επικράτησε δίκαια με σκορ 82-70 και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν την Τετάρτη του Πάσχα (23/04, 19:30) στην κατάμεστη «Sunel Arena» και στο Game 3 της σειράς, με τον νικητή, εκτός της πρόκρισης στην τετράδα, να παίρνει «σπίτι» του και τη διεξαγωγή του Final 4.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χάουαρντ με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Σενέ να προσθέτει 18 πόντους και 6 ασίστ. Για τους «κιτρινόμαυρους», ξεχώρισε ο Χάντερ Χέιλ με 19 πόντους, με τον Πρέντις Χαμπ να προσθέτει πολύτιμες λύσεις με τους 12 πόντους και τις 6 ασίστ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response