Η Μαρία Κατσανδρή μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε αρχικά για ατυχείς συνεργασίας, αλλά και για το εκρηκτικό του χαρακτήρα του Πέτρου Φιλιππίδη.
«Έχω άτυχες συνεργασίες στο μυαλό μου αλλά αυτά συμβαίνει σε όλους. Βεβαίως για την παράσταση «Φον Δημητράκης» θα έπαιρνα το μέρος του Γιώργου Ψάλτου, ήμουν μάρτυρας κατηγορίας. Τον είχε σπάσει στο ξύλο. Τον είχε χτυπήσει μπροστά στα μάτια μας» είπε η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε:
«Όχι μόνο στην παράσταση. Και στην παράσταση αλλά τον χτύπησε και στα καμαρίνια. Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο. Εγώ ήμουν μπροστά, μπροστά μου γινόταν, αλλά εγώ δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν είχα τη δύναμη να τον κρατήσω».
«Δικαστικά δεν έγινε τίποτα με αυτή την υπόθεση γιατί είχε περάσει ο χρόνος. Παραγράφτηκε» πρόσθεσε.
ΕΝΑ ΣΑΔΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΗΤΑΝ