Στα 24 της χρόνια, η Ραβίνα Χάνιλι έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στον κόσμο του μόντελινγκ, έχοντας συνεργαστεί με το Playboy. Ωστόσο, η φιλοδοξία της δεν σταματά εκεί, καθώς αποφάσισε να υιοθετήσει την εμφάνιση των συντρόφων διάσημων αθλητών, γνωστών και ως WAGs.
Η Ραβίνα Χάνιλι για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, επένδυσε περισσότερα από 51.000 δολάρια σε αισθητικές επεμβάσεις, όπως ρινοπλαστική, αυξητική στήθους και βελτιώσεις στο πρόσωπό της. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με την αλλαγή, καθώς, όπως υποστηρίζει, η νέα της εικόνα έχει επηρεάσει και τον τρόπο που τη βλέπουν οι άλλοι. Όπως αποκάλυψε, συχνά της προσφέρεται ειδική μεταχείριση, καθώς πολλοί θεωρούν ότι βρίσκεται στο πλευρό κάποιου διάσημου αθλητή. Έχει λάβει προσκλήσεις για VIP εκδηλώσεις, ενώ σε ξενοδοχεία τυχαίνει να αναβαθμίζεται η διαμονή της χωρίς να το ζητήσει.
Σε ένα δείπνο, μάλιστα, αν και δεν είχε κράτηση, της προσφέρθηκε το καλύτερο τραπέζι, ενώ ένας σερβιτόρος τη ρώτησε με θαυμασμό για τον «σύζυγό» της. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως η απόφασή της να προχωρήσει στις επεμβάσεις δεν είχε μοναδικό σκοπό να θυμίζει μια τυπική WAG, αλλά να κάνει αλλαγές που πάντα επιθυμούσε στην εμφάνισή της.