Σεισμός στην Μιανμάρ: Κι όμως η ζωή συνεχίζεται – Γυναίκα γέννησε στον δρόμο λόγω εκκένωσης νοσοκομείου

Κοινοποίηση:
moro-seismos

Δύσκολες ώρες περνάει και η Ταϊλάνδη λόγω του σεισμού 7,7 Ρίχτερ που έπληξε την Μιανμάρ.

 Οι αρχές της Ταϊλάνδης κήρυξαν την πρωτεύουσα Μπανγκόκ, ως περιοχή καταστροφής ενώ νοσοκομεία εκκενώθηκαν εξαιτίας των ισχυρών μετασεισμών. Μάλιστα, μία γυναίκα γέννησε το μωρό της στον δρόμο αφού το νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί, εκκενώθηκε.

Η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη σε φορείο και το ιατρικό προσωπικό την περικύκλωσε και έφερε στον κόσμο το μωρό.

Ασθενείς τόσο από το νοσοκομείο King Chulalongkorn Memorial Hospital όσο και από το νοσοκομείο BNH είχαν συγκεντρωθεί σε πάρκο. Κάποιοι βρίσκονταν σε φορεία και σε αναπηρικά καροτσάκια.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του BBC, οι αρχές στην Μπανγκόκ συνεχίζουν την επιχείρηση διάσωσης με drones και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους στα συντρίμμια του υπό κατασκευή κτιρίου. Υπολογίζεται ότι περίπου 100 εργάτες βρίσκονται παγιδευμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response