Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας μία ήρεμη καθημερινότητα με την κόρη και τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, η Γωγώ Μαστροκώστα νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προσπαθώντας να αντιμετωπίσει μία ακόμα υποτροπή με την υγεία της. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει πως «η κατάσταση είναι σοβαρή αλλά όλοι ελπίζουν πως θα βγει νικήτρια και αυτή τη φορά».
Η εξομολόγηση για τον καρκίνο
«Τρεις μέρες αφότου γέννησα ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη εγώ είχα ψηλαφίσει κάτι. Δεν στεκόμαστε ποτέ σε μια διάγνωση και σε έναν γιατρό. Πήγα σε γιατρό και δεν μου έκανε καν μαστογραφία. Έκανα εξέταση και μου είπε πως είναι όλα καλά. Και έρχεται εκείνη η ώρα και μου το είπε. Πριν γίνει το οτιδήποτε κατάλαβα τι έγινε. Με έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο και με το που ξυπνάω η πρώτη κουβέντα που ακούω είναι “δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά”. Και έπρεπε να είμαι στην απομόνωση να μην βλέπω το παιδί μου.
Το ότι δεν τρελάθηκα είμαι πολύ τυχερή. Αυτό που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ήταν το timing. Προσπαθούσα να ισορροπήσω. Δεν έζησα το παιδί μου μωρό. Είχα μουρλαθεί να κάνω και άλλο μωρό. Κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου», έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.
Η αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από τον ΟΦΗ
Πριν από κάποιους μήνες, όμως, η ανακοίνωση του Τραϊανού Δέλλα για την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ ξάφνιασε: «Μετά από πολύ σκέψη και σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα, λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος».
Πολλοί τότε θεώρησαν ότι, ίσως, η σύζυγός του αντιμετώπιζε κάποιο θέμα, καθώς δεν έκρυψε τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο.
Σήμερα, έξι μήνες σχεδόν μετά, η Μαρία Καλάβρια μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ρωτήθηκε για την καλή της φίλη, Γωγώ Μαστροκώστα και για την κατάσταση της υγείας της.
«Η Γωγώ είναι πολύ φίλη μου, είναι μια χαρά. Ο Τραϊανός έχει φύγει πάρα πολύ καιρό από την ομάδα. Όλα καλά, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο», απάντησε η Μαρία Καλάβρια.