Συγκινεί ο Νίνο για τον πατέρα του: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ στα τελευταία του»

Κοινοποίηση:
nino

Για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του μίλησε ο Νίνο αναφέροντας το πόσο ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα, ενώ εξομολογήθηκε τι του λείπει περισσότερο από τον πατέρα του.

«Του υποσχέθηκα ότι θα είμαι δυνατός. Έχουν περάσει μόνο δύο μήνες. Μου λείπει πάρα πολύ. Περισσότερο μου λείπουν οι αναλύσεις που κάναμε, μιλούσαμε για τα πάντα, τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. Ταλαιπωρήθηκε στα τελευταία του, αλλά ήταν σκληρός», αποκάλυψε. Και συνέχισε λέγοντας: «Από κάποια στιγμή και μετά αποφάσισα να σκέφτομαι μόνο θετικά, δεν κερδίζεις πουθενά σκεπτόμενος κάτι αρνητικό».

Παράλληλα, ο Νίνο αναφέρθηκε στα δύο παιδιά του με περηφάνια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχουν μουσικό ταλέντο. Απέκλεισε, επίσης, το ενδεχόμενο να κάνει έναν δεύτερο γάμο, καθώς όπως είπε «έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι για μένα».

«Ευλογημένα τα παιδιά μου»
«Ο γιος μου είναι 12 και η κόρη μου 11. Είναι ευλογημένα. Έχουν και τα δύο καλλιτεχνικό ταλέντο. Παίζουν πιάνο. Μόνα τους παίζουν, έχουν μουσικό αυτί. Η κόρη μου κάνει ενόργανη και είναι πολύ καλή. Ο γιος μου παίζει χόκεϊ στον πάγο. Δεν είμαι αυστηρός γιατί είναι καλά παιδιά από μόνα τους», σημείωσε. «Όχι δεν θα κάνω δεύτερο γάμο. Δεν νομίζω να κάνω κάτι τέτοιο, έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι για μένα», συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response