ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΕΚΤΟΣ ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Λεωνίδας Γρηγοράκος- Όλη η ανακοίνωση (upd)

Κοινοποίηση:
grhgorakos

Οι δηλώσεις του με τις οποίες ουσιαστικά «κλείνει» το μάτι στον Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται

πρώτη ενημέρωση 18:12

ότι έχουν εξοργίσει τη Φώφη Γεννηματα που θεωρεί ότι ο βουλευτής Λακωνίας δημιουργεί ένα κλίμα ηττοπάθειας στη Δημοκρατική Συμπαράταξη  και προετοιμάζει τη μεταγραφή του στη ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

1. Έχουμε επανειλημμένα διακηρύξει με συλλογικές και ομόφωνες αποφάσεις μας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει εφεδρεία ή ουρά, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας.

2. Όποιος θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορούν να είναι προσάρτημα ή δορυφόρος της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει θέση στην κοινοβουλευτική μας ομάδα.

3. Ο κ. Γρηγοράκος με τις δηλώσεις του τη Δευτέρα και τις «προβλέψεις» του για δήθεν προσχωρήσεις βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Νέα Δημοκρατία, υπονόμευσε την ενότητα και συκοφάντησε συναδέλφους του βουλευτές.

Παρότι το γεγονός ότι όταν κλήθηκε για εξηγήσεις, ανασκεύασε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι παρερμηνεύτηκαν από δημοσιογράφους, επανέρχεται συνεχώς με νέες δηλώσεις και επιχειρεί συνειδητά να δημιουργήσει σύγχυση και κλίμα ηττοπάθειας στον πολιτικό μας χώρο.

4. Είναι σαφές ότι ο κ. Γρηγοράκος έχει κάνει την επιλογή του. Μπορεί να πάει όπου θέλει, όποτε θέλει. Εμείς δεν μπορούμε άλλο να παρακολουθούμε τις μεταμορφώσεις του από εβδομάδα σε εβδομάδα και από ημέρα σε ημέρα. Αρκετά πια.

5. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε ότι ο κος Γρηγοράκος δεν ανήκει πλέον στην Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: