Τι άλλο θα δούμε… – Της έδειξε τα… γεννητικά του όργανα όταν του αρνήθηκε να του δώσει λεφτά!!!

Κοινοποίηση:

Μια έναν… σοκαριστικό τρόπο επέλεξε να αντιδράσει ένας 19χρονος Βούλγαρος επαίτης, στην άρνηση μιας Ηρακλειώτισσας να του δώσει χρήματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες όλα έγιναν σε χώρο στάθμευσης γνωστού πολυκαταστήματος, στην περιοχή του Γιόφυρου στο Ηράκλειο. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της στην αστυνομία η 35χρονη γυναίκα, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, ο νεαρός πλησίασε και της ζήτησε χρήματα.

Όταν εκείνη αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του, ο 19χρονος κατέβασε το παντελόνι του και της… επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η 35χρονη έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό, ο νεαρός αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γεννετήσιας αξιοπρέπειας. Πλέον είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response