Αναστάτωση προκάλεσε η επίθεση που υπέστη μία 16χρονη μαθήτρια από επιβάτη κατά τη διάρκεια ταξιδιού με πλοίο. Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από σχολική εκδρομή στην Ιταλία μαζί με τους συμμαθητές της, όταν το περιστατικό συνέβη.
Η μαθήτρια, κάτοικος Φθιώτιδας, είχε συμμετάσχει σε επταήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία. Κατά την επιστροφή τους, οι μαθητές ήταν διασκορπισμένοι στους διαδρόμους του πλοίου. Σε κάποια στιγμή, ένας Γάλλος επιβάτης βγήκε από την καμπίνα του και επιτέθηκε στη μαθήτρια.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία τόσο στους μαθητές όσο και στους συνοδούς καθηγητές. Οι αρχές διερευνούν το συμβάν για να αποδοθούν ευθύνες και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των μαθητών σε μελλοντικές εκδρομές.
Τότε εκείνος άρχισε ξαφνικά να χτυπά το κορίτσι μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών της και επέστρεψε στο δωμάτιό του.
Μόλις το πλοίο έφτασε στην Ηγουμενίτσα ο Γάλλος προσπάθησε να κρυφτεί στο γκαράζ από το Λιμενικό, ωστόσο έγινε αντιληπτός από το πλήρωμα και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες.
Ο ίδιος στην αρχή δεν παραδέχτηκε την πράξη του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι τα παιδιά έκαναν φασαρία και ξύπνησαν το μωρό της οικογένειας.
Πάντως, πρόκειται για ένα σοκαριστικό περιστατικό και μάλιστα με δράστη έναν άνθρωπο που πριν από μερικούς μήνες έγινε πατέρας.
ΣΟΥΠΕΡ