Βραβεύτηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ

Κοινοποίηση:
sakota-(3)_164542

 

Ύψιστη τιμή για τον κορυφαίο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ, καθώς ο Ντράγκαν Σάκοτα βραβεύτηκε από τον Σ.Π.Α.Κ.Ε. για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Σέρβος κόουτς, ο οποίος ήταν και στο τιμόνι της Ένωσης στο τελευταίος της πρωτάθλημα, μίλησε μετά την παραλαβή του βραβείου του και μεταξύ άλλων είπε: «Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη γιατί με τιμάτε εσείς. Με τιμά η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα βραβεύτηκε την Κυριακή (16/03) για την προσφορά του στο ελληνικό Μπάσκετ, από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.), στο Κτήριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρόντος του τέως ΠτΔ και Ακαδημαϊκού, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

«Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη γιατί με τιμάτε εσείς. Με τιμά η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ», δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη βράβευσή του ο προπονητής της ΑΕΚ Βetsson BC».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response