ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ – ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ “ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ” – ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gefyra2

Μηχανή πήρε φωτιά στην έξοδο του Κηφισού στο Φάληρο στη γέφυρα του ΣΕΦ απέναντι από το Μετροπόλιταν. Σε κεντρικό σημείο της Αττικής που έχει πάντα κίνηση. Η μηχανή έγινε ανταλλακτικά και όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω ήταν η αιτία για να πάρει φωτιά το πλαστικό προστατευτικό της γέφυρας.

“Εδώ και ώρα έχει πάρει φωτιά το διαχωριστικό, έτσι φαίνεται, στις γέφυρες. Λιώνει το πλαστικό και πέφτει απο κάτω και ποιός ξέρει τι καίγεται εκεί!!! Τα ζώα μου αργά, θα καεί το σύμπαν και η πυροσβεστική και η αστυνομία κάνει κύκλους απο τις γέφυρες” μάς αναφέρει αναγνώστης που βλέπει το απόλυτο μπάχαλο.

Στο σημείο έσπευσαν μετά από ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, ενώ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αποφάσισαν να διακόψουν την κυκλοφορία στη νέα παραλιακή στο ύψος του ΣΕΦ.

Δείτε εικόνες:
gefyra3
gefyra1
gefyra
gefyra8
gefyra7
gefyra6
gefyra5
gefyra4
gefyra9
gefyra10
gefyra11
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. χμμμ… για να μην απαντάς, μάλλον ξυριστική μηχανή θα ήταν……

  2. Τι μηχανή πήρε φωτιιά; Του κιμά; Του γκαζόν; Του καφέ; Μήπως μοτοσυκλέτα; Τα ανταλλακτικά πού έγινε ήταν συσκευασμένα;

  3. Μεγαλωσε πολυ το.μαντρι με το…2.0 και το ρημαγμα της επαρχιας, μπολικοι “επενδυτες”…συντομα βλεπω…κουλογεννητριες λυκαβητο και παρθενωνα γιατι τα δανεικα της…αναπτυξης τελειωνουνε!

  4. ΜΑΡΕΒΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ Ο,ΤΙ ΘΕΣ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ 41% , ΤΟΥ 28% ΚΑΙ ΤΟΥ 60% ΑΠΟΧΗ, ΜΑΣ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΟΥ. ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!! ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ.

  5. Το 41% διελυσε την Ελλαδα κ ακομα περπατουν ελευθεροι κ εσεις τους κοιτατε .

Comments are closed.