ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2024 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ – ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑΞΕΙ Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ- ΤΗ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΦΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1.5 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΝΕΚΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
georgiadis

Η καταστροφή του ΕΣΥ συνεχίζεται και ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης κάνει περιοδεία για να κερδίσει τους… ψηφοφόρους του. Στο μεταξύ όμως, στην επαρχία και συγκεκριμένα στο Ελληνικό Αρκαδίας, όπως καταγγέλλεται μια γυναίκα πέθανε από τσίμπημα σφίγγας.

Η γυναίκα υπέστη αλλεργικό σοκ, οι συγγενείς της και χωριανοί της κάλεσαν το ασθενοφόρο της Μεγαλόπολης αλλά δεν μπορούσε να παει γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΟ.

Γιατρός στο χωριό δεν υπάρχει, και αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ από την Τρίπολη. Το οποίο πήγε στο χωριό. Μόνο που έφτασε 1.5 ώρα μετά και ήδη ήταν αργά για τη γυναίκα που είχε ξεψυχήσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Δεν μπορεί να παριστάνει ότι δεν γνωρίζει • «Αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι δεν ήταν η κυβέρνηση πίσω από τις υποκλοπές, γιατί δεν μηνύει αυτούς που τον παγίδευσαν 11 φορές με Predator;»

  2. Τι ψηφίσατε πάλι τηγανοκέφαλα αλβαναριά του 28 τακατό ; (!) 🤮

  3. Εν τω μεταξύ, έχουμε γεμίσει fake news. Οι σφήκες δεν τσιμπάνε, μόνον οι μέλισσες. Συνεχίστε τώρα το φρεντοτσίνο σας. Επαναστατήσατε και σήμερα.

  4. Ποια ασθενοφορα? Για τραβατε στις γειτονικες χωρες να δειτε ασθενοφορα και με γιατρο στο πληρωμα! Αι σιχτιρ πια, χαζευτε τους μαλακες τσεπαδορους της νεας μητσοτακοκρατιας!

  5. Την εποχή του covid διώξανε κόσμο υγειονομικού προσωπικού… Ξεχάσατε τις απεργίες πείνας και τα μπόλια; Ο υπουργός θα πει με ψηφίζετε σαν απάντηση σε αυτό το βίντεο

  6. Εμ βέβαια, λεφτά δεν υπάρχουν για ασθενοφόρα, για λέσχες καραβανάδων όμως και για κάαϋ έχουμε λεφτά. Για αναδρομικά δικαστάκηδων επίσης. Ναι, ναι, αυτοί που έβαλαν στο αρχείο τις αντισυνταγματικές υποκλοπές του κούλη.

  7. Δεν έχει λεφτά για ασθενοφόρα ,τα έδωσε στην ΜΚΟ της Λίνου, βλέπετε για εκεί υπήρχαν λεφτα

  8. Μην αδικείται τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ κάνουν πάνω από αυτά που μπορούν, τις ευθύνες στους κυβερνώντες και όχι στους εργαζόμενους.

  9. Στις εκλογές πρέπει να τούς φτύνουμε
    Όχι να τούς ψηφίζουμε

  10. αυτή στο βίντεο μπορεί να έχει κάνει 17 δόσεις και να φοράει ακόμα μάσκα

  11. κάντε τους PCR τεστ για κορωνοϊό μερικές ακόμα ασθένειες και σε όποια βρεθούν θετικοί θα καταγραφεί ως αιτία θανάτου οπότε δεν χρειάζονται ούτε ασθενοφόρα ούτε τίποτα

  12. οτι γουσταρουν λενε…και γιατι οχι? θα τους δικασει κανεις? η μηπως δεν θα τον ξαναψηφισουν?

  13. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΣΑΓΟΝΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ

  14. καλα να παθει.Οταν ψηφιζε να το σκεφτοταν οτι αν παθει κατι δε υπαρχει το κρατος που ψηφιζε.

  15. Αρε μπουμπουκο διπλα μου επρεπε να σε ειχα , θα σου εκανα τετοιο λιφτινγκ στα παχουλα τα μαγουλακια σου που δεν θα σε γνωριζε ουτε η μανα σου καθικι του κερατα εχω πολλα αποθημενα με σενα.

  16. παπα εχει το χωριο ;Τι να τον κανει το γιατρο;;

  17. ασθενοφορο υπηρχε αλλα ο οδηγος επινε τσιπουρα στο καφενειο…στανταρ

  18. καλά και αυτοί οι χωριανοί δεν μπορούσαν να την πάνε σε ενα φαρμακείο την γυναίκα; Αφού το ξέρουμε ότι εκαβ δεν υπάρχει,τι περίμεναν;

    1. Αφου το Σκαι κ το Μεγκα τους λεει οτι υπαρχει ΕΚΑΒ κ η Ελλαδα εγινε Ελβετια μην λες χαζομαρες τωρα …………… τα ματια τους θα πιστεψουν ή τα ΜΜΕ ;;; Προβατα ειπαμε ξεχασες ;;;

Comments are closed.