«Βλέπουν ΜΑΚΕΛΕΙΟ και παθαίνουν εγκεφαλικό»

Κοινοποίηση:
unnamed

“Το τι ψυχοφαρμακα περνει ο κοσμος και το τι black out εχει παθει δεν λεγετε…..βλεπουν εφημεριδα μακελειο και παθαινουν 3 εγκεφαλικα μαζι!!!!

Στεφανε καλη κυριακη και αυριο αντι για χαρταετο θα δεσουμε ολους τους ανθελληνες και θα τους πεταξουμε απο την ακροπολη…..θα σταθω στα λογια του πλατωνα Δημοκρατια=αναρχια και αναρχια=τυραννια αυτο ζουμε σημερα….τους προσφυγες για δεν τους πανε στα ινωμενα αραβικα εμιρατα???δεν θεωρειται πλουσια χωρα???

Η παιδεια πρεπει να γινει ελληνικη οποιος διαβαζει ξερει…αθηναικη δημοκρατια η χρυση εποχη του περικλεους ολα να γινουν ελληνικα αλλα για να γινει αυτο πρεπει να εισαι ελληνας και ελληνας στις μερες μας ειναι δυσκολο να εισαι ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ……και τελος ας αφησουν τις προφητειες γιατι ο χριστιανισμος φταει για πολλα πραγματα και το βλεπουμε και σημερα το πρωτο λογο τον εχει η εκκλησια Το ισλαμ δεν μπορει να συνυπαρξει με το χριστιανισμο η εκκλησια γιατι ειναι διπλα τους τωρα???

1915-1922 θυμηθειτε τι εγινε!!!!Ελλας αλοδαπων ληστων καταντησαμε!!!!!!Στεφανε συνεχισε εδωπερα η εφημεριδα γινετε αναρπαστη σε στηριζουμε μετα απο 40 χρονια καπιταλισμου η μονη εφημεριδα απλη και ΕΛΛΗΝΙΚΗ που τα γραφει οπως ειναι σε ευχαριστουμε!!!!

Λουκιδης Βασιλης απο Πεντελη”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ

  2. Το φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ όπου ο μεγάλος επιβήτορας Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, έχει την λινάτσα, τον προδότη Τσίπρα στα τέσσερα θα μείνει στην ιστορία και παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
    Αφιερωμένο το φύλλο αυτό του ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε όλα τα μουνόπανα τους Συριζαίους που μαζί με τον προδότη ξεπουλημένο ψευτοηγέτη τους εκτέλεσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, με τα μνημόνια και τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

  3. Μα τι ισχυρα επιχειρηματα, τι λεγειν, τι δομημενη σκεψη…Θα συμφωνησω με τον anonymous, καμια ελπιδα!!

  4. οσο υπαρχουνε τετοια παλικαρια η ελλαδα δεν θα σβησει…..η ελλαδα πεθαινει η ελλαδα σβηνει εμεις θα την ξαναφτιαξουμε!!!!!!

Comments are closed.