ΕΚΤΑΚΤΟ – “Κομμένο το ΕΚΑΣ από τώρα στις συντάξεις του ΙΚΑ! Αρπάζουν πίσω με δόσεις και αυτά που ήδη έχουν δοθεί! Σε πανικό οι συνταξιούχοι!”

Κοινοποίηση:
ika

Καταγγελία – ΣΟΚ…

“Πήγα στο ΙΚΑ για να δω αν μου πιστώθηκε η σύνταξη και έπαθα ΣΟΚ. Έπαιρνα 1166 ευρώ και μου κατέθεσαν 220 λιγότερα ( κομμένο το ΕΚΑΣ) συν 80 ευρώ παρακράτηση γι αυτά που ήδη έχω πάρει. Ρώτησα στο ΙΚΑ και μου είπανε ότι κόπηκε το ΕΚΑΣ  από 850 ευρώ μικτά και πάνω και ότι κάθε μήνα  και για 16 μήνες, θα μου κρατάνε 80 ευρώ μέχρι να αποπληρώσω αυτά που ήδη έχω παρει από το ΕΚΑΣ.Kαι όλα αυτά χωρίς καμία ενημέρωση. Εγω είχα κάνει το κουμάντο μου με αυτα τα λεφτά. Που να ήξερα ότι δεν θα τα έπαιρνα ολα; Τι θα κάνουμε τώρα; ”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η μητερα μου επερνε 700 ευρω.Χτες (συνταξη ικα 6ος 2016),ελαβε 420 ευρω.Ο πατερας μου αντιστοιχα από 650 ελαβε 345(λογικα(;;;) θα παρει και το επικουρικο του μεθαυριο αλλα 108 ευρω)συνολο 453.ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;;ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;;
    Τα περιμεναμε από ένα δεξιο κομμα και από ένα σοσιαλιστικο(;;;)που μας εβαλαν στο μνημονιο.Αλλα να μας πηδηξει και ένα αριστερο κομμα δεν το περιμεναμε.Σκατα στα μουτρα μας που ελπίζαμε ότι θα κανει την διαφορα.Ετσι για να μαθουμε ότι ολοι είναι ιδιοι όταν βαλουν τον κωλο τους σε αυτές τις καρεκλες.Μετα να μην μας φαινετε περιεργο που οσοι περασαν από την ΕΛΛΑΔΑ(ξενοι,κατακτητες)εφαγαν εκλεψαν.Αυτοι τουλαχιστον ΗΤΑΝ ξενοι δεν μας χρωσταγαν καλο.Αλλα οι σωτηρες μας;;ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ;;

  2. O PRW8YPOYRGOS STIS PROEKLOGIKES TOY DHLWSEIS EIXE PEI OTI KAMIA SYNTAXH DEN 8A KOPEI KAI AYTO EPREPE NA KANEI ! NA MHN KOPSEI APO KANENAN SYNTAXIOYXO APOLYTOS TIPOTA ! ANTI8ETA ANAFERONTOYSAN SE EPANAFORA TWN SYNTAXEWN STA EPIPEDA TOY 2010 GIA OLOYS TOYS SYNTAXIOYXOUS ! OLOI PREPEI NA EPI8YMOYME TO KALYTERO GIA OLOYS , NA MHN ZHTAME NA KOPSOYN ALLA NA DWSOYN !

  3. Αλλο να κοπει το ΕΚΑΣ σ’αυτους που παιρνουν 800 και 900€ και αλλο σ’αυτους που παιρνουν 400 και 500!

    1. Να μην κοπει σε κανεναν το εκαςΝα ρωτησουν πρωτα ολους αυτους ποσα τους κραταγαν τοτε για να τους τα ανταποδωσουν τωρα(οι ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στο ικα είναι ανταποδωτικες για να τα παρουμε στην συνταξη).Και ενώ τοτε τους κραταγαν πολλα(τοτε υπηρχε το χρημα)τωρα τους επιστρεφουν πισω συμφωνα με την εποχη μας,την πτοχευση μας,το φαγοποτη των πολιτικων,την κλεψια τους)Να τους επιστρεψουν την διαφορα των κρατήσεων με αυτά που θα τους δινουν τωρα και βλεπουμε.Επισης να μας πουνε την αξια των φαρμακων που χρειαζωνται τα γεροντάκια τωρα,που ενώ τα φαρμακα ανεβαινουν οι ανταποδοτικες συνταξεις των τοτε μεγαλων κρατήσεων μειωνωνται συνεχεια,
      (να κοπουν από ολους τους πολιτικους που εχουν συνταξεις με εξτρα,και από ολους τους παρατρεχάμενους τους με τους δυο-τρεις μισθους ,απεσπασμενους υπαλληλους του δημοσιου,υπαλληλους της βουλης με ειδικα μισθολογια κτλ κτλ)

  4. Γνωρίζω 2 γερόντισες 80 ετών που η σύνταξη τους είναι 430 ευρώ το μήνα και έπερναν τον μήνα 230 ευρώ εκας. Τους κόψανε το εκας και 80 ευρώ από τη σύνταξη.

  5. Το ζήτημα με τις άγαμες θυγατέρες είναι μεγάλο. Γνωρίζω άτομο που όταν πέθανε ο πατέρας η σύνταξη πήγε στην χήρα σύζυγο. Όταν πέθανε και η σύζυγος σε μεγάλη ηλικία η σύνταξη πήγε στην κόρη η οποία αφού είχε κάνει ένα γάμο και είχε αποκτήσει ένα παιδί, πήρε διαζύγιο, πήρε την σύνταξη ως άγαμη θυγατέρα και συζεί επί 45 χρόνια για να μην χάσει την σύνταξη. Ο φίλος που τις υπερασπίζετε παρακάτω θέλει να μας πει ότι ο πατέρας της πλήρωσε στο ταμείο τόσα χρήματα για να παίρνουν σύνταξη δύο γενεές; Αυτά τα μυαλά κουβαλάτε γι αυτό πιάσαμε πάτο.

  6. EMEIS PSHSISAME TON KYRIO TSIPRA GIATI MAS HTAN STO PLEURO MAS , KAI GIATI MAS YPOSTHRIXE AN KOPSEI THS SYNTAXEIS 8A XASEI 32 XILIADES PSHFOYS KAI APO EMAS KAI APO TOYS SYGGENEIS MAS KAI EINAI POLU OI SYGGENEIS MAS , EMEIS DEN TON PSHFISAME GIA NA MAS KOPSEI EMEIS TON PSHFISAME GIA MAS YPOSXE8HKE OTI 8A EINAI ME TO MEROS MAS KAI OTI AYTO POU PHGAN NA MAS KANOYN EINAI ANTISYNTAGMATIKO !

  7. OI AGAMES 8YGATERES LAMBANOYN MONO 7OO EYRW SYNTAXH , AN EINAI DYNATON TI NA TOYS KOPSOYNE APO TA 700 EYRW ! TON KYRIO TSIPRA TON PSHFISANE GIATI TOYS EIXE DIABEBAIWSEI , OTI DEN 8A EKOBE KANENAN MIS8O KAI KAMIA SYNTAXH KAI ALLWSTE OI GONEIS TOYS , PLHRWSAN TA TAMEIA GIA NA LAMBANOYN THS SYNTAXEIS TOYS , OXI ESEIS !

  8. Πως εγώ είχα την εντύπωση πως το εκας το παίρνουν μόνο οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Μου κάνει εντύπωση σε σύνταξη των 1166 ευρώ να έχει και μπαξίσι το εκας. Τώρα σειρά θα πρέπει να έχουν και οι άγαμες θυγατέρες που ζουν στο τζάμπα χωρίς να έχουν κολλήσει ένα ένσημο. Δεν ψήφισα σύριζα αλλά όλες αυτές οι σπατάλες πρέπει να κοπούν γιατί πιάσαμε πάτο με τα λαμόγια που κυβερνούν 40 χρόνια.

    1. Συμφωνω μαζι σου και πολυ καλα τους κανει οσους παιρνουν συνταξη τετοιου ποσου η και μεγαλυτερου.
      Τι να πουν τα ανθρωπακια που παιρνουν 6 & 7 κατοσταρικα.
      Οσο για τις θυγατερες που αναφερεις οχι μονο να κοπουν αλλα και αυτες να επιστρεψουν οσα εχουν παρει τοσα χρονια.
      Και γω δεν ψηφισα συριζα αλλα σε καποια πραγματα ειμαι απολυτα συμφωνος με τετοιες αποψεις

  9. Ας προσεχες τι ψηφιζες φιλαρακο.Ντε και καλα να ψηφιζετε συνεχεια ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΑ.Λες και δεν υπαρχουν αλλες επιλογες.

Comments are closed.