Πολλά είναι τα παράπονα των φοιτητών που γίνονται συχνά πυκνά για την κατάσταση που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες μολονότι αυτές επιδοτούνται αδρά από το κράτος. Που πάνε τα χιλιάδες ευρώ; Διαβάστε την καταγγελία ενός φοιτητή από το Καρπενήσι.
«Φέρνω ένα παράδειγμα του δήμου Καρπενησίου του Μπακογιάννη που θέλει τώρα να γίνει και περιφερειάρχης για να μασά πιο πολλά .
Στο Καρπενήσι υπάρχει μια φοιτητική εστία η οποία δεν λειτουργεί με διάφορα προσχήματα?? «φιλοξενούνται» τα παιδιά στην μαθητική εστία του δήμου που όμως παίρνει επιδότηση 325 000 ευρώ και έχει στοιβαγμένα τα παιδιά ανά τρία σε ένα δωμάτιο αν το πούμε δωμάτιο περίπου 15 τετραγωνικά με τρία κρεβάτια κολλητά!!! Σαν να μην έφτανε λοιπόν, αυτό τους ζητά και πληρώνουν 30 ευρώ το μηνά συν 45 ευρώ εγγύηση, ναι καλά το διαβάσατε .
Ενώ η φοιτητική εστία που λένε θέλει επισκευή, θα ήταν δωρεάν με φυσιολογικές συνθήκες διαβίωσης και η επισκευή θα στοίχιζε πολύ λιγότερα από 325 000 ευρώ .
Σημειωτέων ότι στις εστίες φοιτούν φτωχά παιδιά που πληρούν τα κριτήρια, που όμως οι γονείς τους πληρώνουν τους φόρους χαράτσια κλπ στο ελληνικό <κράτος> για να δίνει επιδοτήσεις τέτοιου είδους η να συντηρεί φοιτητικές εστίες »
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
Γενικώς που πανε τα χρήματα στο Καρπενήσι? Εδω χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέως ( αν δεν είναι δικός τους…). Πολλά χρήματα στον Νομό Ευρυτανίας δεν πάνε εκει που πρέπει να πάνε!!!! Ας πούμε τα χρήματα της Ιεράς Μονής Προυσσού που πάνε??? Σε φιλανθρωπικούς σκοπούς???? :-))