Ξεχύθηκαν οι Ιεχωβάδες! Πόρτα – πόρτα για να προσηλυτίσουν κόσμο!

Κοινοποίηση:
iexobades

“Προς ενημέρωση του κοινού σας έχουν ξεχυθεί οι ιεχωβαδες στο Πέραμα Πειραιώς για προσηλυτισμό πόρτα πόρτα..μεγάλη προσοχή !

Υσ:Είμαι υπερ της θρησκευτικής ελευθερίας αλλά όχι της κοροϊδίας απ οπου κι αν προέρχονται.

Υσ2:Ειμαι Χριστιανός Ορθόδοξος.”

Αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Η ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙ.. ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ,κ.α ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

  2. Και σε εμένα ήρθαν στο σπίτι μου. Τους είδα από την θυροτηλεοραση και δεν τους άνοιξα. Ήταν επίμονοι και συνέχισαν προκλητικά να χτυπάνε το κουδούνι μου. Τσαντιστηκα αλλά στο τέλος ξεκουμπιστηκαν. Τους ξέρω όμως από την γειτονιά. Είχαμε κάτι γείτονες που ερχόντουσαν για καφέ στο σπίτι και κάποια στιγμή άρχισαν επίμονα να μας κάνουν κατήχηση. Μέχρι και βιβλίο μας έδωσαν . Τελικά τους το ξεκοψαμε. Τους είπαμε ότι κατήχηση δεν δεχόμαστε και ότι είμαστε ορθόδοξοι. Τσαντιστηκαν και δεν ξαναπατησαν. . Και το βιβλίο τους πήγε στα σκουπίδια αφού επιμένανε σωνει και καλά να το πάρουμε.

  3. Και σείς όλοι χεστήκατε μπρός στούς Ιεχωβάδες.Καλά δεν είσται σε θέση να αντικρούσετε αυτούς τους κακομοίριδες; Διακατεχεστε από παντός είδους φοβίες και ξαχνάτε να ζήσετε ανέμελα.
    Χεστήκαμε για τους Ιεχωβάδες!!!!!

  4. κι εδω εχουν πιασει ενα μερος κι πλασαρουν τα βιβιλια τους αυτοι τα πληρωνουν ολα κι απ την περιουσια τους ζει το κινημα αυτο οπως κι να το λενε αυτο το μιασμα η ερεση !!! ζωα εχουν πλανηθει κι τα εχμεταλευοντε οι μεγαλοι παρακλαδια αλλων μασονοκεντρων που τα ιποκινουν

  5. ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ…..ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

  6. Λοιπόν, πριν από κάποια χρόνια έμενα δίπλα σε μια τέτοια οικογένεια Ιεχωβάδων. Χειρότερη φάρα από αυτούς δεν υπάρχει. Καθημερινά μπαινόβγαιναν δεκάδες άτομα στο σπίτι τους, φωνάζανε και κάνανε φασαρία χωρίς να υπολογίζουν ότι ενοχλούν τη γειτονιά. Επίσης, το πρόσωπο που σας δείχνουν όταν σας χτυπάνε τη πόρτα ( χαμόγελο και καλοκάγαθο ύφος ) δεν έχει καμία σχέση με το αληθινό τους πρόσωπο. Αυτός που έμενε δίπλα μου διαολόστελνε όλη μέρα τη γυναίκα του και είχε χτυπήσει το παιδί του. Άσε που είναι χεσμένοι στο χρήμα αφού είναι καθαρά μια οργάνωση για το κέρδος.

  7. Και σε εμένα ήρθαν 3 γκιόσες, τους είπα ότι αυτό απαγορεύεται και επέμεναν … τελικώς έφυγαν κακήν κακώς όταν βγήκε ο γείτονας από δίπλα και έιπε ότι φέρνει την καραμπίνα !!!
    Έπρεπε να δείτε πως έτρεχαν.

    1. Και στη Θεσ/νίκη τα ίδια; Τόσο καλός συντονισμός πιά;

  8. Βασικά ήθελα να τραβήξω και βίντεο έτσι για συμπλήρωμα του άρθρου αλλά μανίστηκα με τους ανασκελάδες.

    1. “μανίστηκα με τους ανασκελάδες”

      Ρε φίλε τα γκαλιαρντά δεν ειναι η επίσημη γλώσσα ωστε να την καταλαβαίνουν όλοι.Γίνε πιό σαφής και γράψε ελληνικά αν έχεις κάτι να πείς διαφορετικά μη γράφεις καλύτερα τίποτα.Γκεγκε?

  9. Τι να κανουν??βγηκαν να συμπληρωσουν το δελτιο εργου γιατι αλλιως θα τους αποκοψουν.γτ οσες πιο πολλες σκοπιες και ξυπνα μοιρασουν τοτε θα ειναι πιο πνευματικοι.και σαν μαρτυρες της σκοπιας οι εκλεκτοι που θα ειναι 144000 θα πανε στον ουρανο και οι υπολοιποι θα ζησουν στην γη για 1000 χρονια μετα τον αρμαγεδωνα.και ο υπολοιπος κοσμος επειδη ειναι απιστοι θα πεθανουν στον αρμαγεδωνα.ειδικα οι χριστιανοι ορθοδοξοι που τους θεωρουν βαβυλωνιους κ την εκκλησια πορνη.πρεπει να βγει ο παπα γιαννης απο τον ιερο ναο του αγιου γεωργιου να τους κηνυγησει.γιατι το μυαλο τους ειναι λοβοτομημενο.

  10. Τι να κανουν??βγηκαν να συμπληρωσουν το δελτιο εργου γιατι αλλιως θα τους αποκοψουν.γτ οσες πιο πολλες σκοπιες και ξυπνα μοιρασουν τοτε θα ειναι πιο πνευματικοι.και σαν μαρτυρες της σκοπιας οι εκλεκτοι που θα ειναι 144000 θα πανε στον ουρανο και οι υπολοιποι θα ζησουν στην γη για 1000 χρονια μετα τον αρμαγεδωνα.και ο υπολοιπος κοσμος επειδη ειναι απιστοι θα πεθανουν στον αρμαγεδωνα.ειδικα οι χριστιανοι ορθοδοξοι που τους θεωρουν βαβυλωνιους κ την εκκλησια πορνη.πρεπει να βγει ο παπα γιαννης απο τον ιερο ναο του αγιου γεωργιου να τους κηνυγησει.γιατι το μυαλο τους ειναι λοβοτομημενο.

    1. oλοι οι θρησκοι ετσι αστειοι ειστε, πιστευετε στα παραμυθια

      1. Το ίδιο γελοίοι είναι και οι κομμουνιστές,σκέψου τα μικρά κνιτάκια με τα πανάκριβα καπιταλιστικά ρούχα όταν βγαίνουν για οικονομική ενίσχυση του κόμματος…

      2. Δικαίωμα μας εσύ τι ζόρι τραβάς;

Comments are closed.