ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ Καταγγελία που αν επιβεβαιωθεί…θα σας ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ!!!

Κοινοποίηση:
bomba

Λάβαμε και δημοσιεύουμε στο makeleio.gr την παρακάτω σοκαριστική καταγγελία… Να σημειώσουμε ότι τα όσα καταγγέλει ο φίλος αναγνώστης δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο αν ισχύει κάτι τέτοιο θα εξοργιστείτε. Αναλυτικά η καταγγελία:

Σ’ένα συνεργείο που δουλεύω και το έχουν δύο νεαρά παιδιά ως συνέταιροι μεταξύ τους,τους αυξήθηκε το ΤΕΒΕ τους κατά 100 ευρώ και τους είπε εκεί η υπεύθυνη κοπέλα στην γραμματεία που ρώτησαν για πιο λόγο πως είναι ως βοήθημα για τους μετανάστες. Αλήθεια τόσα χρόνια που οι Έλληνες πένονται γιατί δεν βάλανε 100 ευρώ αύξηση στο ΤΕΒΕ ? Όχι ότι είναι πάλι δίκαιο γιατί θα έπρεπε να χε μεριμνήσει το κράτος γι’αυτούς και όχι να τα πληρώνει ο καθένας από την τσέπη του αλλά τουλάχιστον αφού είναι να τα πληρώσουν αυτά τα 100 ευρώ γιατί να μην πηγαίνανε στους συμπατριώτες τους που τόσα χρόνια υποφέρουν? Ξεφτιλισμένο πουλημένο κράτος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟΒΟΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΥΤ@ΝΑ Η ΩΡΑ Γ@ΜΩ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤ@ΡΔΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  2. Μην σας κάνει τίποτα εντύπωση.Ο μπουτάρης επισκέφτηκε μαζί με τον θεοδωράκη τον καταυλισμό στα Διαβατά και ζήτησε από τον επικεφαλής να κάνει μια έρευνα στους λαθροπρόσφυγες τι δεξιότητες έχει ο καθένας και αν κάποιοι είναι ηλεκτρολόγοι, μαραγκοί κ.λ.π θα μπορούν να προσφέρουν στο δήμο και φυσικά επί πληρωμή όπως είπε. Σκεφτείτε όλοι αυτοί που θα μείνουν εδώ πόσες δουλειές θα πάρουν από τους Έλληνες όπως έγεινε και με τους αλβανούς. Στην αρχή με χαμηλά μεροκάματα μέχρι να μάθουν τα κόλπα και μετά με τσαμπουκά σε όλες τις δουλειές.

  3. Μην παραξενευτείτε εάν βάλουν και δεύτερο ενφια,κάποιος πρέπει να ταϊσει όλους αυτούς τους λιποτάκτες,αφού η ευρώπη δεν δίνει φράγκο.

  4. ΚΙ ΜΑς ΤΟΥς ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΚΙ ΜΑς ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥς ΣΙΝΤΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΝΤΕΛΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΙ ΕΜΕΙς ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑς ΑΞΙΖΕΙ

  5. Κατ’αρχθν πρεπει να γινει δημοψηφιςμα.
    Αν οι Ελληνες πολιτες θελουν τους λαθρο μεταναστες, προσφυγες… οπως θελετε πειτε τους!

    1. Tι δημοψήφισμα ρε φίλε; Αφού έτσι κι αλλιώς αλλοιώνουν το αποτέλεσμά του.

      1. ποιος θα το κάνει το λέτε? Γνωρίζουν τις απόψεις του λαού σ αυτό το θέμα γι αυτό και βάλαν τα κανάλια να κάνουν εκστρατεία προπαγάνδας για να συμπαθήσουμε τους καημένους πρόσφυγες!

        1. χουντομπουρδες για χαχολους, μη τα πιστευετε ραγιαδες

  6. Κλασικά, τα 70 ευρώ θα πάνε για να χρηματοδοτήσουν προσλήψεις τεμπέληδων ΔΥ συριζαίων και ίσως τα 30 ευρώ να καταλήξουν και στους λαθροταλιμπάν…

  7. το άλλοθι για την κλεψία τους τώρα είναι οι μετανάστες και ο ανθρώπινος πόνος.άντε να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε με αυτούς

Comments are closed.