Τίγκα στους μετανάστες τα ΜΜΜ!

Κοινοποίηση:
metanastes

“Καλημέρα σας κ. Χίο και καλή Σαρακοστή. Σάς στέλνω ένα σύντομο μήνυμα, χωρίς να θέλω να χαλάσω το τριήμερό σας.
Προχθές (την Παρασκευή 11/03) η μητέρα μου και ο αδελφός μου πήραν το τραμ από την Καλλιθέα για να πάνε στον Φλοίσβο. Μού είπαν ότι το τραμ ήταν γεμάτο μετανάστες. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου ήταν οι μοναδικοί Έλληνες στο βαγόνι!
Επίσης η βρώμα και η δυσωδία ήταν ανυπόφορη μέσα στο βαγόνι.
Δηλαδή δεν θα μπορούμε ούτε να κυκλοφορήσουμε.
Αυτοί αποκλείεται να πληρώνουν εισιτήριο. Αν μπουν ελεγκτές, πώς θα διακρίνουν ποιους να ελέγξουν και ποιους όχι – με τί κριτήριο;
Αυτό μόνο ήθελα να σας πω.
Να είστε καλά και να σας δίνει ο Θεός δύναμη.

Με εκτίμηση,
Χρύσα”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Τα ίδια και στον ηλεκτρικό και στα βαπόρια από τα νησιά…

  2. Να ξανανοίξουν η Γιάρος – Μακρόνησσος – Σπιναλόνγκα και να τους στείλουμε εκεί.Και αν κάποιοι είναι αρνητικοί να τους στείλουμε στο Αγιο όρος για τιμωρία.Χώρο έχουμε.Θέληση δεν έχουμε.

  3. Από που προκύπτει ότι οι ελεγκτές πρέπει να ξεχωρίζουν ποιους θα ελέγχουν και ποιους όχι; Σαφώς και ΟΛΟΙ ακόμα και τα λαθρότουβλα.

    1. Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου. Αλλά δυστυχώς αμφιβάλλω αν θα τους υποχρεώσουν να πληρώνουν εισιτήριο. Με την νοοτροπία που έχει αυτή η κυβέρνηση μάλλον θα τους απαλλάξει! Όπως στην σίτιση, στην ιατρική περίθαλψη, παντού. Μόνο οι Έλληνες – όσο και να έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά – θα πρέπει να πληρώνουν.
      Ζούμε το παράλογο.

  4. Αυτή είναι η ΄΄Δημοκρατική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ΄΄ δημοκρατικά πάντα αποφασίζει για τους Έλληνες χωρίς τους Έλληνες, όπως έκαναν και οι προηγούμενοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ…Δημοκρατικά έφεραν τα μνημόνια..Δημοκρατικά έκλεισαν τα μάτια στην παράνομη μετανάστευση..Δημοκρατικά έκλεισαν τα μάτια στην εγκληματικότητα..Δημοκρατικά υποβάθμισαν την ζωή του Έλληνα πολίτη και πάντα στο όνομα της δήθεν Δημοκρατίας τους..
    Κ.Χίο έρχονται δύσκολα χρόνια για την Ελλάδα και τους Έλληνες..Μακάρι και εύχομαι να διαψευστώ αλλά η πατρίδα μας θα εξισλαμιστεί και πολύ γρήγορα μάλιστα..Ας βάλει ο Θεός το χέρι του..όμως δεν φτάνει μόνο το χέρι του Θεού, χρειάζεται να ξυπνήσει ο Έλληνας όσο το δυνατό γρηγορότερα..η Ελλάδα χάνεται..η πατρίδα τελειώνει..

  5. Εαν δεν κάνουν κέντρα κράτησης κλειστού τύπου το πρόβλημα θα κορυφωθεί με απρόβλεπτες συνέπειες.Όταν τους αφήνεις να αλωνίζουν αυτό δίνει το πράσινο φως και σε αυτούς που θέλουν να έρθουν να το προσπαθήσουν.Όσο γι αυτούς που περιφέρονται θα μπουν στον πειρασμό της κλεψιάς και γενικά της παραβατικότητας,αλλά μην ξεχνάμε και τον κίνδυνο να εξαπλωθούν διάφορα νοσήματα μέσα στα μμμ και όπου αυτοί περιφέρονται. Οι γυβερνώντες είναι ανίκανοι και θέτουν την υγεία και την ακεραιότητα των πολιτών σε μεγάλο κίνδυνο.

Comments are closed.