Εύα Καϊλή: Γυναίκα “αράχνη με δηλητήριο”. Τους καταπίνει όλους αμάσητους το “αρπακτικό”. Ακόρεστη δίψα για “αίμα εξουσίας” σε φραγκάτους ηλικιωμένους κυρίους. Χρυσάφι ο Ιβάν στα πόδια της για να την κάνει “δική” του αλλά…

    Κοινοποίηση:
    1.indd

    ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ  ΔΕΥΤΕΡΑΣ , ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    -ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

    -ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    @@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οι χάκερ θα μπορούσαν να δώσουν εντολή στα sex robots να σκοτώσουν τους ανθρώπους

      FacebookTwitterMore
      Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 12:05
      Οι χάκερ θα μπορούσαν να δώσουν εντολή στα sex robots να σκοτώσουν τους ανθρώπους
      Οι χάκερ θα μπορούσαν να δώσουν εντολή

      στα sex robots να σκοτώσουν τους ανθρώπους.

      Είναι γνωστό πως κάποια άτομα έχουν εμμονή με τον έρωτα και χρησιμοποιούν αυτά τα μηχανήματα για να κάνω για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους, όμως τα εμπορικά sex robots έχουν φτωχή προστασία στον κυβερνοχώρο και θα μπορούσαν σύντομα να καταληφθούν ή να εξουσιαστούν από εγκληματίες χάκερ και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για να δολοφονηθούν άνθρωποι, ισχυρίστηκε ένας ακαδημαϊκός που μελετά το θέμα.

      Ο Δρ Nick Patterson, λέκτορας που ειδικεύεται στην τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Deakin στη Μελβούρνη, πιστεύει ότι τα συνδεδεμένα με το διαδίκτυο ρομπότ του σεξ είναι εξίσου ευάλωτα στην πειρατεία όπως τα τηλέφωνα και τα tablet.

      Προειδοποίησε ότι οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου έχουν την ικανότητα σύντομα να εκμεταλλευτούν τα κενά ασφαλείας σε τέτοιες συσκευές μετατρέποντάς τα σε δολοφονικά όπλα, θέτοντας χιλιάδες άτομα παγκοσμίως σε κίνδυνο , κι αν αναρωτιέστε πώς, είναι πολύ απλό μέσω των ποδιών ή των χεριών για να προκαλέσουν βλάβη.

      “Συχνά αυτά τα sex robots μπορεί να είναι πάνω από 200 κιλά και πολύ ισχυρά”, δήλωσε στο The Daily Star . “Μόλις χακαριστεί ένα ρομπότ, ο χάκερ έχει τον πλήρη έλεγχο και μπορεί να εκδώσει οδηγίες για να τα καθοδηγήσει.

      “Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να συμβεί είναι ένας χάκερ να έχει τον έλεγχο ενός από αυτά τα ρομπότ.

      “Μόλις χακαριστούν, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν απολύτως για να εκτελέσουν σωματικές ενέργειες και να προκαλέσουν ζημιά”.

      Πρόσθεσε: “Τα ρομπότ χρειάζονται ένα λειτουργικό σύστημα για να λειτουργούν όπως τα τηλέφωνα, οι ταμπλέτες και οι φορητοί υπολογιστές μας.

      “Είναι δημοφιλές να έχουμε τα πάντα συνδεδεμένα με το διαδίκτυο αυτές τις μέρες – τα τηλέφωνα, τα ψυγεία, οι κάμερες παρακολούθησης, τα έξυπνα σπίτια – οπότε τα ρομπότ δεν διαφέρουν.”

      Οι σύγχρονες κούκλες είναι συχνά ενσταυλισμένες με τεχνητή νοημοσύνη (AI) – βασίζονται στο “δέρμα” του πυριτίου και σε έναν σκελετό που μπορεί να μετατραπεί σε διάφορες θέσεις.

      Οι επικριτές προειδοποιούν ότι η νομοθεσία παραμένει ανεπαρκής αναφορικά με αυτό το ζήτημα, και προφανώς οι κατασκευαστές έχουν το ελεύθερο να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν, χωρίς να υπάρχουν ηθικοί ενδοιασμοί.

      Σύμφωνα με μια έκθεση του Chicago Tribune, η ευρύτερη αγορά της sex τεχνολογίας ανέρχεται σήμερα σε 30 δισεκατομμύρια δολάρια συνολικά παγκοσμίως και υπάρχουν τέσσερις μεγάλοι κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας κούκλες του σεξ, που κυμαίνονται από $ 15.000 έως $ 50.000 σε τιμές ανάλογα με τις παραλλαγές .

      Τώρα, καθώς η δημοτικότητα των αμφιλεγόμενων sex robots αυξάνεται, δημιουργεί συζητήσεις σχετικά με τις ηθικές ανησυχίες γύρω από ετούτα τα προϊόντα που έχουν ενισχυθεί με την τεχνολογία.

      Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2017 από ένα επιστημονικό ίδρυμα για την υπεύθυνη ρομποτική διαπίστωσε ότι μέχρι τα δύο τρίτα των ανδρών και περίπου το 30% των γυναικών τάχθηκαν υπέρ των sexbots .

      Ωστόσο, προειδοποίησε ότι τέτοιες συσκευές θα μπορούσαν ενδεχομένως να καταχραστούν για να θεσπίσουν σεξουαλική κακοποίηση και παιδεραστία.

      Η έκθεση αναγνώρισε τα ζητήματα γύρω από το hacking και το ιδιωτικό απόρρητο δεδομένων, ειδικά σε σχέση με τα online sex robots . Σημείωσε ότι “όλες οι συνδεδεμένες με το Διαδίκτυο συσκευές και συσκευές Bluetooth είναι ευάλωτες” στο hacking και κατέληξαν στο συμπέρασμα: “Δεν υπάρχουν αποτελεσματικές λύσεις που να καλύπτονται αποτελεσματικά από αυτά τα προβλήματα”.

      “Μπορεί να να επιτρέπεται στους ανθρώπους να ζουν τις πιο σκοτεινές φαντασιώσεις τους με τα σεξουαλικά ρομπότ, όμως θα μπορούσε να έχει ολέθριες επιπτώσεις στην κοινωνία και τα κοινωνικά πρότυπα και να δημιουργήσει μεγαλύτερο κίνδυνο για τις ήδη ευάλωτες περιθωριοποιημένες ομάδες”, ανέφερε η έκθεση, τονίζοντας επίσης την έλλειψη κανόνων γύρω από τις κούκλες είναι ένα σοβαρό στοιχείο που πρέπει να εξετάσουμε ψύχραιμα και αντικειμενικά.

      Πράγματι, στις 8 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους ένας πρώην διοικητής δημοτικού σχολείου στο Ηνωμένο Βασίλειο φυλακίστηκε για 16 μήνες μετά την εισαγωγή παιδικών κούκλων σεξ στην τάξη που δίδασκε. Ενόψει των αυξανόμενων ανησυχιών, οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι τα προϊόντα τους σώζουν πραγματικά ζωές βοηθώντας τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα διαζύγια τους ή τις οι ερωτικές τους απογοητεύσεις.

      Από texnologia

    2. Αίγυπτος: Συνελήφθη υπεύθυνος ΜΚΟ για τη δολοφονία Ιταλού φοιτητή

      FacebookTwitterMore
      Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 21:55
      Αίγυπτος: Συνελήφθη υπεύθυνος ΜΚΟ για τη δολοφονία Ιταλού φοιτητή
      Τι κατηγορίες τον βαραίνουν

      Ο υπεύθυνος της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Ένωση Οικογενειών Αγνοουμένων”, η οποία έχει συνδεθεί και με την υπόθεση του Ιταλού φοιτητή Τζούλιο Ρετζένι που βρέθηκε δολοφονημένος στην Αίγυπτο, συνελήφθη την Κυριακή στο αεροδρόμιο του Καΐρου, όπως έγινε γνωστό σήμερα από δικαστικές πηγές και μέλη της οργάνωσης αυτής.

      Ο Ιμπραχίμ Μετουάλι, ένας δικηγόρος γνωστός για τη συμπαράστασή του προς τους συγγενείς αγνοουμένων, συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για τη Γενεύη. Επρόκειτο να συμμετάσχει στην 113η σύνοδο της Ομάδας Εργασίας του ΟΗΕ για τις Εξαναγκαστικές ή Ακούσιες Εξαφανίσεις.

      Ο Μετουάλι κατηγορείται ότι διευθύνει μια παράνομη οργάνωση, καθώς και για διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά και για “δεσμούς” με το εξωτερικό. Οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος επί τουλάχιστον 15 ημέρες, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

      Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από την οργάνωσή του.

      Από το 2013, μετά την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τον στρατό, έχουν πολλαπλασιαστεί οι εξαναγκαστικές εξαφανίσεις στη χώρα. Τον Μάιο, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι επικύρωσε έναν νόμο που περιορίζει σημαντικά το περιθώριο κινήσεων των μη κυβερνητικών οργανώσεων.

      Λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να παγώσουν ένα μέρος της στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας που παρέχουν στην Αίγυπτο, προβάλλοντας ως αιτιολογία τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδίως τον νόμο που αφορά τις μκο.

      Ο Μετουάλι είχε εμπλακεί και στην υπόθεση του Τζούλιο Ρετζένι, του νεαρού Ιταλού που εξαφανίστηκε στο Κάιρο στις 25 Ιανουαρίου 2016 και βρέθηκε δολοφονημένος, με φρικτά σημάδια από βασανιστήρια, λίγες ημέρες αργότερα. Η κωλυσιεργία των αιγυπτιακών αρχών στην εξιχνίαση της δολοφονίας του προκάλεσε διπλωματική κρίση με τη Ρώμη

    3. ζωα νεοελληνες που ψηφιζουν εχουν καταστρεψει την ελλαδα… δεν φταινε ουτε οι γερμανοι ουτε οι εβραιοι ουτε κανεις αλλος

    4. Σιγά την μπορούσα ρε…..Την έχετε δει από κοντά την χοντροκωλα;

    5. Γυναίκα που δεν έχει παντρευτεί σε τέτοια ηλικία ή έχει θέμα ή είναι νεοταξιτισσα πορνη πολυτελείας.

      1. Ειναι ομορφη και μπορει να παντρευτει οποτε θελει, αυτο ειναι.

    6. ζαγορακης, καιλη, βοζεμπεργκ, σπυρακη…ψαξτε τα βιογραφικα τους

    7. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΚΑΚΙΑ ,ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟς ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    Comments are closed.