ΟΠΩΣ Ο ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Screenshot_17

    Η έκρηξη του Βεζούβιου στις 24 Αυγούστου το 79 μ.Χ. δεν έγινε από τη στιγμή στην άλλη. Μέσα στο βουνό γίνονταν τρομερά πράγματα και οι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα τι ερχόταν.

    Έτσι και με τη νομική μάχη που άρχισε στις 26 Απριλίου το 2020 μ.Χ. Στα τριάμισι αυτά χρόνια έχουν γίνει τρομερά πράγματα.

    Τότε δεν γνώριζε κανένας. Σήμερα είναι χιλιάδες οι άνθρωποι που γνωρίζουν, η εγκληματική οργάνωση όμως ελέγχει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν αυτά που έχουν γίνει, αυτά που γίνονται και αυτά που θα γίνουν στον αμέσως επόμενο χρόνο. Η πρώτη π.χ. παραπομπή σε δίκη νοσοκομείου αναφοράς ή οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που αποδεικνύουν τα εγκλήματα σε βάρος των ασθενών μέσα στα νοσοκομεία αυτά και η κίνηση της πρώτης ποινικής διαδικασίας για τα δολοφονικά σκευάσματα, θα ήταν οι πρώτες ειδήσεις υπό κανονικές συνθήκες, αλλά προς το παρόν έχει γίνει γνωστό μόνο από εμένα και τα ανεξάρτητα μέσα.

    Όπως όμως και με την έκρηξη του Βεζούβιου, έτσι και με τη νομική αυτή μάχη, η έκρηξη θα γίνει μία και καλή.

    Και τότε, όλοι θα μιλάνε για τη μάχη.

    Και σαν μία άλλη Πομπηία, έτσι και η εγκληματική οργάνωση, μέσα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, θα θαφτεί κάτω από τη λάβα της αλήθειας.

    Της αλήθειας για το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της πατρίδας μας και ολόκληρου του πλανήτη…

    Πηγή

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: