Τον «ξέσκισε» ο Κασιδιάρης! Δεν ήξερε από πού να φύγει ο Μοσκοβισί! «Είσαι….» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kasidiaris

    Ο εκπρόσωπος

    της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε “άσχετο” τον επίτροπο Μοσκοβισί και τον κατηγόρησε ότι “προκαλεί και εμπαίζει τους Έλληνες, όταν δηλώνει πως το μνημόνιο αναβάθμισε το ελληνικό ΑΕΠ και δημιούργησε θέσεις εργασίας”.

    Χαρακτήρισε επίσης “οικονομικούς δολοφόνους και εγκληματίες” τα μέλη της κομισιόν και έκλεισε δηλώνοντας ότι: “Τελειώνει η Ε.Ε. των τοκογλύφων, έρχεται η Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων”.
    Κατά την παρουσία του επιτρόπου Μοσκοβισί στην ελληνική βουλή, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε την ανθελληνική πολιτική της Ε.Ε. εστιάζοντας:
    α) στην εθνική τραγωδία που προκάλεσε το μνημόνιο (χιλιάδες αυτοκτονίες, ανεργία, συρρίκνωση ΑΕΠ, αύξηση δημοσίου χρέους, μετανάστευση Ελλήνων)
    β) στη λαθρομετανάστευση, που προωθείται από την Ε.Ε. και μετατρέπει τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην Ελλάδα
    γ) στην ισλαμική τρομοκρατία που υποστηρίχθηκε από την ανοχή, αλλά και την τυχοδιωκτική πολιτική των ευρωπαίων

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    77 Σχόλια

    1. Μεγάλωσα μέσα σε οικογένεια αριστερών μετέπειτα παροχών και τους ψήφιζα ο Μάλαμας.Μετα που πήγα στο εξωτερικό κατάλαβα πόσο μεγάλα κοπρόσκυλα είναι όλοι τους και το μόνο που τους ενδιεφρε είναι το χρήμα.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Παπαδόπουλος έκανε ένα μεγάλο λάθος,αντί να τους πήγαινε εξορία έπρεπε να τους πνίξει στην θάλασσα να ξεβρωμισει Ο τόπος από αυτά τα βρωμερά σκουλήκια. ( ποτέ δεν είναι αργα)

    2. Eάν είχαμε και άλλους βουλευτές με το σθένος , τη μαχητικότητα και το πάθος του Κασιδιάρη στη βουλή δεν θα βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε σαν χώρα. Την ευθύνη την έχουμε εμείς οι πολίτες γιατί βάζαμε τόσα χρόνια τους ανύπαρκτους με τη ψήφο μας στη βουλή.

    3. Μπράβο Κασιδιάρη . Λες αλήθειες που πονάνε .

    4. «O Λουκάς και ο Δημήτρης Κασιδιάρης λοιπόν, που μένανε στα Μανιάτικα του Πειραιά, ήταν δύο αδέρφια που δεν ήταν αστυνομικοί, αλλά ανήκαν στην Ειδική Ασφάλεια, που συνεργαζόταν με τους Γερμανούς επί Κατοχής για να κυνηγάει κομμουνιστές. Ο ένας ήταν πρεσσαδόρος και ο άλλος οδηγός στο επάγγελμα. Ο Βεντίκος, που έκανε τις ανακρίσεις στο Άσυλο, είχε προηγούμενα με το Λουκά Κασιδιάρη, επειδή αυτός κατά την Κατοχή ως στέλεχος της Ειδικής Ασφάλειας συνέλαβε τον αδερφό του. Έτσι, για αντίποινα ο Βεντίκος συνέλαβε τη νύφη του Λουκά Κασιδιάρη, Βασιλική Κασιδιάρη, κατά τα Δεκεμβριανά και την εκτέλεσε στο Άσυλο. Η Βασιλική ήταν σύζυγος του Δημήτρη Κασιδιάρη, ο οποίος κατέθεσε ότι ο αδερφός του Γιάννης έκρυβε το Βεντίκο στο σπίτι του κατά την Κατοχή για να μην τον πιάσουν οι Γερμανοί».

      1. Δηλαδή μας λες ότι οι αδελφοί Κασιδιάρη δεν έπραξαν κάτι εναντίον της Ελλάδος και των Ελλήνων,αντιθέτως προσέφεραν εθνικό έργο,αφού κυνηγούσαν κομμουνιστές.Αυτούς δηλαδή που ως σύμμαχοι του άξονα δεν πολέμησαν τους Ιταλούς και γερμανούς εισβολείς και χαρακτήρισαν την αντίσταση των Ελλήνων κατά των Ιταλών ως “καταΧτητικό και ιμπεριαλιστικό” πόλεμο.Τους κομμουνιστές,που όταν οι γερμανοί κατέλαβαν την Ελλάδα και ως σύμμαχοι τους ακόμη,αποφυλακίστηκαν δηλώνοντας βούλγαροι.Τους κομμουνιστές που φρόντισαν,σε άμεση συνεργασία με τους κατακτητές,να πολεμήσουν κατά των αντάρτικων ομάδων που έκαναν πραγματική αντίσταση κατά των κατακτητών(βλ.ΕΔΕΣ,ΕΚΚΑ-5/42).Τους κομμουνιστές που μετά την αποχώρηση των κατακτητών δέχτηκαν στις τάξεις ουκ ολίγους δοσίλογους και στράφηκαν ανοιχτά κατά των Ελλήνων και της Ελλάδος,με μόνο σκοπό την απόσχιση της Μακεδονίας και Θράκης.Ε λοιπόν εφόσον ισχύουν αυτά που γράφεις για τους αδελφούς Κασιδιάρη και εφόσον ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει συγγένεια με αυτούς,ένα μόνο πράγμα έχω να πω ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ,ΑΞΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ!
        Υ.Γ. Μιας όμως και αναγνωρίζεις οικογενειακή ευθύνη,πες μας και για τον πατέρα του τσίπρα,για τον σκουρλέτη ή ακόμη,ως θηλυπρεπείς σουμπερίτης που είσαι,για το σόι του μεϊμαράκη…

    5. Τελικά είναι και πολύ μάγκας ο Κασιδιάρης.Κατά το Μακελειό,όλους τους ξεσκίζει.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι Πώς με τέτοια ικανότητα δεν βγαίνει και αυτός στους δρόμους να κυνηγήσει POKEMON.Με 2-3 τέτοιους ακόμα και βγήκαμε απο την κρίση.Και μετά βουρ για την Αγιά Σοφιά.

      1. τι δεν σου αρεσει εσενα ρε φιλε απο τον κασηδιαρη δηλαδη. η αληθεια ποναι φιλε μου και μαλλον φια να ενοχλεισαι σε τσουζει και σενα. κομματοσκυλο εισαι;

      2. Τι να τον κάνουμε τον κασιδιαρη οταν εχουμε εσενα. Τράβα πιασε κανα ποκεμον και μη λουφάρεις

      3. Αφού μόνος ομολογείς ότι δεν καταλαβαίνεις,τι το κουράζεις;
        Υ.Γ. Συνέχισε να κυνηγάς POKEMON και να ψηφίζεις PASOKEMON,γιατί μέχρι εκεί καταλαβαίνεις.

    6. Μονο και μονο για τα αρχιδια που εχει να τα λεει με το ονομα τα πραγματα τους χωρις τριμαρισμα, αξιζει το σεβασμο ολων!

    7. η χωρα δεν σωνεται !! τελος ολοι οταν παρουν τη εξουσια κανουν τα ιδια !

      1. Δεν ειναι ολα τα δακτυλα του χεριου ιδια !

    8. ο σφηρηζα θα παι μαλον εκει που ηταν στο 3 τησ εκατο αν μπορεση επεξαν και χασανε εγο δεν ψαροσα ουτε την προτη φορα ουτε την δεφτερη γεια τη τουσ εψαξα απλοσ στο ιντερνετ και καταλαβα πολα τη ειπε ο τσημπλα στα κοροιδα μετα το 3 μνημονιο εε ειπα μια μαλακια επρεπε να το πηστεψετε βλακεσ χαχα ολα ητανε σχημα λογου ο ελληνασ ψοφαι γεια ψεματα ηνε μαζοχα χεχεχε

    9. Οι μαλακες της βουλης μολις βλεπουν Χρυσαυγιτες φευγουν και καλα απαξιουν οι τενεκεδες οι ξεγανωτοι!!!Τον φοβο τους να εχουν οι ΑΧΡΕΙΟΙ!Ανθελληνες του κερατα.Ξυπνηστε πατριωτες ΞΥΠΝΗΣΤΕ γιατι χανομαστε

    10. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΟΥ .Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ.[ Οταν θα ερθει η ωρα θα ηγηθει του κινηματος]

    11. Μπράβο Ηλία και άσε τους ανόητους να πιστεύουνε πως είναι ώρα κάποιας θεσπέσιας και έξυπνης πολιτικής , που νομίζουν πως κάποιος τετραπέρατος πολιτικός θα τους σώσει -γιατί σε εκείνο το σημείο βασίζονται – έτσι απλά αναίμακτα θα την βγάλουν λάδι . Μαζί λοιπόν με την πολιτική χρειάζεται και λίγη πυγμή αλλά πώς να την έχεις όταν κάθε μέρα λές συνεχώς και ένα ναί …..βλέπεις αισθάνεσαι υποχρεωμένος όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι …. και κοιτάξτε τώρα που θα έρθουν τα τούρκικα πλοία και περάσουν μέσα στη χώρα μας η πρώτη σας κίνηση να είναι ένα βλήμα και όχι να μας τα κάνετε άπραγοι απλά τούμπανο μέσω των καναλιών σας . Θέλετε και επειχηρήματα άψυχα τσουσέκια .

    12. Μπράβο Ηλία και άσε τους ανόητους να πιστεύουνε πως είναι ώρα κάποιας θεσπέσιας και έξυπνης πολιτικής , που νομίζουν πως κάποιος τετραπέρατος πολιτικός θα τους σώσει -γιατί σε εκείνο το σημείο βασίζονται – έτσι απλά αναίμακτα θα την βγάλουν λάδι . Μαζί λοιπόν με την πολιτική χρειάζεται και λίγη πυγμή αλλά πώς να την έχεις όταν κάθε μέρα λές συνεχώς και ένα ναί …..βλέπεις αισθάνεσαι υποχρεωμένος όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι …. και κοιτάξτε τώρα που θα έρθουν τα τούρκικα πλοία και περάσουν μέσα στη χώρα μας η πρώτη σας κίνηση να είναι ένα βλήμα και όχι να μας τα κάνετε άπραγοι απλά τούμπανο μέσω των καναλιών σας . Θέλετε και επιχειρήματα άψυχα τσουσέκια .

    13. Μπράβο Ηλία και άσε τους ανόητους να πιστεύουνε πως είναι ώρα κάποιας θεσπέσιας και έξυπνης πολιτικής , που νομίζουν πως κάποιος τετραπέρατος πολιτικός θα τους σώσει -γιατί σε εκείνο το σημείο βασίζονται – έτσι απλά αναίμακτα θα την βγάλουν λάδι . Μαζί λοιπόν με την πολιτική χρειάζεται και λίγη πυγμή αλλά πώς να την έχεις όταν κάθε μέρα λές συνεχώς και ένα ναί …..βλέπεις αισθάνεσαι υποχρεωμένος όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι …. και κοιτάξτε τώρα που θα έρθουν τα τούρκικα πλοία και περάσουν μέσα στη χώρα μας η πρώτη σας κίνηση να είναι ένα βλήμα και όχι να μας τα κάνετε άπραγοι απλά τούμπανο μέσω των καναλιών σας . Θέλετε και επειχηρήματα άψυχα τσουσέκια .

    14. Εδώ που τα λέμε ….. ωραία τους τα έψαλε ο ….Κασιδιάρης!!!
      Με λίγα λόγια τους ….. ξεβράκωσε για άλλη μια φορά !!!
      Ντροπή όμως να έχουμε στην έδρα του ….προέδρου της Ελληνικής Βουλής … έναν πεζεβέγκη με … ΚΟΤΣΙΔΑ !!!
      Έχουμε γεμίσει με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ … ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ … με κόκκινα τσαντάκια περασμένα στου ώμους… αίσχος !

      Στράτος Δ.

    15. Ο Κασιδιάρης ετοιμάζεται για το μεγαλο αλμα από την καταρεουσα Χ.Α. σε μεγαλο κομμα (βλεπε Βοριδη , Γεωργιαδη, Πλευρη κλπ)

    16. Ειναι αυτο που θελουν ολοι οι Ελληνες να ακουνε.μπραβο Ηλια.θα θελατε αριστερουληδες να τα λενε οι δικοι σας πολιτικοι αυτα αλλα βλεπετε γιναν γερμανοτσολιαδες κ δεν τολμανε.περαστικα σας

    17. ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!!! Καλά του τα είπες του μέλους των οικονομικών και εθνικών εγκληματιών. Όλοι οι πολιτικοί τον έγλυφαν και τον παρακαλούσαν και μόνο ο Κασιδιάρης τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
      Μακάρι η Χρυσή Αυγή να είχε και άλλους σαν και αυτόν. Τότε πολύς κόσμος θα πήγαινε με το μέρος της.

    18. Οι μαλακες φεύγουν, γι αυτό πληρώνονται για να αποχωρούν…. ΖΏΑ.

    19. Ο Κασιδιαρης ειναι μεγαλος πατριωτης……τρεμετε απλυτοι

    20. Ηλια πρεπει να ηγηθεις καποιου κομματος. θα στο λεω μεχρι να γινει. ψηφιζω χρυση γιατι κυριως με εκφραζεις εσυ. Φυσικα δεν ειμαι με κανενα κομμα και δεν πορωνομαι με κομματα, εσυ ομως πρεπει να γινεις προθυπουργος αυτης της χωρας, παει και τελειωσε. Τι δουλεια εχεις εσυ ρε Ηλια να εισαι εκπροσωπος κομματος; Εσυ ρε Ηλια εισαι φτιαγμενος για να εισαι στο τιμονι δεν το καταλαβαινεις; Δηλαδη σκεψου να ηταν ο ροσι μηχανικος και ο μηχανικος του οδηγος, υπηρχε περιπτωση να παρει ποτε την πρωτια; Αργεις πολυ και δεν εχω καμια διαθεση να συντηρω την χρυση αυγη. Γενικα αυτην την αποψη την εχει πολυς κοσμος και πρεπει να το καταλαβεις. Δεν μας ενδιαφερει το ονομα του καθε κομματος Ηλια, μας ενδιαφερει η πατριδα μας. Εσύ φιλε μου που ετοιμαζεσαι να μου απαντησεις αρνητικα μην το κανεις. Ειμαι ‘φασιστας’ και δεν με ενδιαφερει η αποψη σου.

    21. Ο/Η ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΜΝΗΜΟΝΙΩΝ λέει:

      Μπράβο στον Ηλία Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή,που είναι ΜΌΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.Ενάντια στα λαμόγια της κλεπτοκρατίας που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια,και ενάντια στους γερμανοτσολιάδες ναζιστές της μέρκελ και στα ντόπια τσιράκια της(σύριζα,πασοκονουδούλα),που φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό,και έστειλαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συνανθρώπους μας..Όλοι οι Έλληνες πλέον έχουν καταλάβει ότι ΜΌΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ,θα δει ανάσταση η πατρίδα μας.Και σας το λέει κάποιος που δεν ανήκει στη Χρυσή Αυγή.

    22. Τον άκουσα. Σε κάποια στιγμή που ο πρόεδρος της βουλής πήγε να του πει να συντομεύει του είπε εσύ σκάσε (δις). Ήταν πολύ ωραίος, είπε πράγματα που κανένα ψοφίμι μέσα στην βουλή, δεν τολμάει να πει στον Μοσκοβισί. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΗΛΙΑ. Για στο στόμα σου.

    23. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ.,.Παντα ετσι δυναμικα να τα λες και θα ειμαστε διπλα σου…Ο Κοσμος της Καβαλας ειναι μαζι σου και με την Χρυση Αυγη..!!!

    24. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΑ..Ετσι να τα λες παντα..Ο Κοσμος της Καβαλας ειναι μαζι σου !!!

    25. Κοίτα πως αποχωρούν οι ψευτοδημοκράτες, τα πουλημένα τομάρια, μόλις πάει να μιλήσει ο Κασιδιάρης.

      Ξεφτιλισμένα υποκείμενα, γιουσουφάκια & κατσαπλιάδες άπλυτοι ανθέλληνες προδότες!!!!!!!

    26. Πλέον και οι τυφλοί βλέπουν οτι η μόνη δύναμη που εκπροσωπει επάξια τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η χρυσή αυγή

      Ηλιάς ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!

    27. Και μόνο ότι δεχτήκαμε…… επιτρόπους να μας ελέγχουν ή να μας επιβραβεύουν για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Ελληνικής οικονομίας αυτό είναι ο τέλειος ραγιαδισμός !!!! ΑΙΣΧΟΣ για τους προδότες που ψήφισαν την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ των Ελλήνων μέσω των επαίσχυντων μνημονίων

    28. ευκαιρια βρηκε παλι ο ατριχος χορευτης ταγκο να κανει το ανεξοδο σοου του,χωρις ουσιαστικες προτασεις,να τον χειροκροτησει το μαντρι του και να φερει και κανα προβατακι ακομα,απο αυτα που καθε φορα βοσκανε και σε αλλο μαντρι,αναλογα με το ποιος βοσκος τους λεει οτι τους αρεσει στο αυτι.

      1. Αναρχοαπλυτος μπιχλας @Γιδοβοσκος, ονομα και πραμα..Ρε γιδι αν δεν σου αρεσει ο λογος του Ηλια μην τον ψηφιζεις..Ηλιθιε..Σε πονεσε που τα εχωσε στο φασιστοναζιστικο ραιχ της μερκελ,που προσκυνα το τσυριζομορφωμα σου?Ουστ ρε γερμανοτσολια της μερκελ..Και γρηγορα να πληρωσεις τον Ενφια που ερχεται..Ραγιαδοσκυλο του κ@λου..

    29. Απλά εθνάρχης και ηγέτης που θα αφήσει εποχή αρκεί να εκτιμήσει ο λαός την αξία του

    30. ναζιστικό παραλήρημα χωρίς κανένα στοιχείο για να αποδείξει αυτά που λέει.

      1. Ναζιστες ειναι τα μορφωματα που ψηφιζεις βλημα,τα οποια προσκυνουν το χουντοναζιστικο ραιχ της μερκελ,που σου πινει το αιμα σταγονα σταγονα..Ακομα δεν το καταλαβες ψυχακια? Υ.γ..Ηλια Κασιδιαρη εισαι ηγετης..προχωρα και μην μασας πουθενα..Η νεολαια ειναι μαζι σου..Και δεν ανηκω στη Χρυση Αυγη..

      2. Kαι στοιχεία έχει και ότι θέλεις. Οταν έρθει η ώρα και του δοθεί η δυνατότητα να βάλει τα πράματα στη θέση τους θα τρέχουν σα τα ποντίκια να κρυφτούν όλοι όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους

      3. Χρειάζεσαι αποδείξεις ΡΕ ότι το ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΑΕΠ έχει πάει στο Θεό από εποχής 1ου Μνημονίου και δώθε? … η ίδια η ΕΕ ρε πανηλίθιε ΣΕ ΑΥΤΑ τα στοιχεία ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ … ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ρε κουτορνίθι. ΑΝ είχες καλή οικονομία θα είχες και ανάπτυξη ΑΡΑ θα είχες ΚΕΡΔΗ και ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορούσε να σου επιβάλλει ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ούτε θα φοβόσουν για ΚΟΦΤΕΣ (όπως το έχουν κάνει τώρα = μονιμο μνημονιο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ 40 – 99 ΧΡΟΝΙΑ).
        Όσο για τις αυτοκτονίες … τι έπρεπε δηλαδή ΡΕ κονιόρδε? … να κάνει εκταφή των ανθρώπων και να τους φέρει στη Βουλή?
        κλπ κλπ
        ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΜΠΟΖΟ Ή ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΩ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ?
        Βλάκα έ βλάκα.

      4. ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΤΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ..ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ??ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ε?ΑΣΤΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ!ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ?ΔΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΖΩΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ?ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΟR 1?ΡΕ ΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΠΟΥΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΡΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ?ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ!Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΑΡΧΕΙ..ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ+ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ..ΘΑ ΤΟΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ!

        1. ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΠΟΥ Σ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ.

      5. Τι κανενα στοιχειο ρε συμπέθερε; Θες στοιχειο για να δεις τον κοσμο να ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει;
        Απο ποιο γραφειο πληρώνεσαι παρακαλω;

      6. Τι λες ρε παν-ηλίθιε τι άλλες αποδείξεις θέλεις από αυτά που είπε;Για την ανεργία για το ξεπούλημα των αεροδρομίων, για τις αυτοκτονίες και πολλά άλλα. Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι.

    31. Χιλια μπραβο ρε Λιακο ! Τι αλλο να πει κανεις ?Ωραιος ,Σωστος Ελληνικος λογος με επιχειρηματα .Μακαρι να το δουν αυτο το βιντεακι του Κασιδιαρη ολοι οι νεοι να ξεστραυωθουνε και να ξεφυγουν απο την προπαγανδα που προσπαθουν να περασουν τα πορνοκαναλα .Εδω ο κοσμος καιγεται απο γεγονοτα και το τσοντοκαναλο του αλφα ξανασηκωνει θεμα με Χρυση Αυγη και Ρουπακια.Θα κλεισω με ενα ευχαριστο μυνημα ,βλεποντας τον Κασιδιαρη εχεις την αισθηση οτι υπαρχει μια ελπιδα να ξαναπαρουμε την πατριδα μας !

    32. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ !
      ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΑΝΗΚΕΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΚΑΙ ΤΟΝ “ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟ” ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΚΥΦΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ Ν ΜΗΝ ΘΙΓΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

    33. Και είναι κάποιοι που έχουν το θράσος και κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή. Αν αυτοί δεν είναι πραγματικοί Έλληνες τότε ποιοί είναι; Προκαλώ κάθε καροτοχτυπημένο και αριστεροδεξιό να απαντήσει αν έχει τα κότσια.

    34. φτανει πια με τιους ναζηδες, είναι για γελια και για κλαμματα

      1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΣ,ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ,ΦΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΕΣ…ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ+ΦΙΛΕΛΕ ΝΑΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ+ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΛΛΑΣ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ Ε ΑΝΑΔΡΕ?ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΝΕΙΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ!ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ…ΤΣΑΜΠΑ ΓΡΑΦΕΙΣ..ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕΣ…ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ(+ΜΑΣΤΙΓΕΙΟ)!!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΞΥΠΝΑ ΜΠΕΡΤΟΣ..ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΑΛΙ!

    35. Η πληοψηφια οι έλληνες ψηφοφόροι προτίμησαν τους προδότες τώρα σε τα λουστουν δεν έχουνε ξυπνήσει ακόμα απο το σανό που τρώνε Ουάν κοπούν οι φραπεδες τοτε θα ξυπνήσουν.

    36. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    37. Παλιοβρωμοσκυλα αριστεροί και ψωφοδεξιοι γαμω τα μούτρα σας παλιοπροδοτες αλλάξτε μυαλά γιατί μαζί με τους λαθρο θα πέσουν και τα δικά σας κεφαλια

    38. Μπραβο Ηλια .Εδωσες σε ολους να καταλαβουν τι εστι Ελληνικη ψυχη. Τα δουλικα οταν αρχισε να μιλαει ο Ηλιας που σηκωθηκαν και βγηκαν απο την αιθουσα σε ποιο αποκομα ανηκουν; Θαυμαστε δημοκρατες του κ@ λου.Δημοκρατια ειναι οταν με επιχειρηματα οπως ο Ηλιας βαζεις καποιον στην θεση του και οχι να γινεσε λαγος οταν μιλαει καποιος που δεν σου αρεσει. Παντως ο Ηλιας εχει παρει πολυ περισσοτερου ψηφους απο οσους εχουν παρει ολοι μαζι αυτοι οι βολεμενοι.

    39. αυτο το παιδι καθε μερα με εντυπωσιαζει………..
      αξιος για πρωθυπουργος της πατριδας…………..

      ΗΛΙΑ χρονια σου πολλα …….

    40. ΗΛΙΑ ΜΕΓΑΛΕ !!!!!
      ΤΑ ΖΩΑ ΛΑΚΙΣΑΝ ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,,
      ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,,,,

    41. ….ναι….κατουρηθηκε ο κάθε Μοσκοβισι επειδή ένας κοκάκιας είπε 5 μπούρδες δημοσίως….

      1. O ανδρισμός σου φαίνεται από την ανώνυμη συκοφαντία σου!
        Ρε μήπως είσαι αναρχοάπλυτος με πατέρα υπουργό και θίχτηκες?

      2. Εσύ λές μπούρδες δημοσίως. Κόκα παίρνουν αυτοί που ψηφίζεις

          1. μια ζωη αυτο κανατε .ακουγατε και ψηφιζατε.ποτε δεν ειδατε επι του πρακταιου τι εχουν κανει και τι μπορουσαν να κανουν για να αποφασισετε .μια ζωη μαλακες δλδ.

        1. γιατί σου είπε κανένας να τους ψηφίσεις? Σου κακοφαίνεται που συμφωνείς με τα λεγόμενα άλλης παράταξης? Είσαι μπερδεμένος: “και τώρα τι κάνουμε είμαστε με αυτούς η με τους άλλους?”

        2. Συγνώμη που σου το λεω , η ερωτησή σου και μετά η απαντησή σου εμένα μου βγάζουν άτομο που θέλει ψυχίατρο, για κοιταξε το για το καλό σου, σου το λέω.

    Comments are closed.