Αποκλειστικό: Εξέλιξη-σοκ! Η Βίκυ Σταμάτη πουλά μέσω facebook προσωπικά της αντικείμενα. Στο σφυρί η ακριβότερη τσάντα του κόσμου, μια Birkin Hermes αμύθητης αξίας… (Φωτο)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου έχει μόνο ένα βήμα προκειμένου να απαντά και να περνά τα μηνύματά της: Τα σόσιαλ μίντια. Η περιθωριοποίησή της είναι πια μάλλον παγιωμένη από την κοινωνία και τα Μέσα Ενημέρωσης κι έτσι η ίδια αναζητά κάποιες φορές διεξόδους επικοινωνίας. Για να καταγγείλει, να προειδοποιήσει, να διαμαρτυρηθεί, να υπερασπιστεί…


    Με αινιγματικές συνήθως αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δίνει το στίγμα καταστάσεων τις οποίες βιώνει μετά τον τυφώνα που χτύπησε την οικογένειά της. Τη φυλακή, το ψυχιατρείο, τα νοσοκομεία, ένα αθώο παιδί πληγωμένο και μια ζωή που έμεινε…στον άσο! Είναι η παροιμία που λένε στις λαϊκές γειτονιές» απ΄τα ψηλά στα χαμηλά κι απ΄ τα πολλά στα λίγα».

    Η ζωή της ανατράπηκε σε απευθείας μετάδοση, διασύρθηκε και σύρθηκε σε φυλακές και ψυχιατρεία βγάζοντας κραυγές για το παιδί της το οποίο ξαφνικά στερήθηκε και τους δυο του γονείς… Ο Θεός και η Δικαιοσύνη είναι οι μόνοι «αρμόδιοι» να κρίνουν τον καθένα από μας για τα πεπραγμένα μας, αλλά σίγουρα, μετά την κατάληξη που είχε η δική της ζωή, λες ότι όλα είναι πλέον πιθανά…

    Διαβάστε εδώ την συνέχεια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ! ΓΙΑΤΙ? ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ .
      ΑΥΤΗ Η ΤΣΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΕΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΘ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ,ΚΑΙ ΛΙΣΤΕΨΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..

    2. ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΖΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΤΑΤΑΡΟΥ Α..

    3. Αυτά που κάνατε στον Ελληνικό Λαό ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ απατεωνες πότε δέν θα τα ξεχάσουμε … μακάρι μία μέρα εσύ και τα παιδιά σου να ζητιανεύετε στόν δρόμο … ΚΛΕΦΤΕΣ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που μάς κλέβατε όταν εμείς σας εμπιστευτήκαμε με τήν ψήφο μας … ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ

    4. Ποια τσάντα αυτή που της αγοράσαμε όλοι εμείς; Αχαχχαχα γεια σου Κούλαααα!!!
      Και να μου τη χαριζες δεν την επαιρνα… και μόνο που την έπιασες εσυ μου φτάνει… εγώ είμαι μια νομοταγής κυρία 😉

    5. Κόψτε το μελό. Εκεί που πρέπει να είστε σωστοί όπως στην περίπτωση του ληστευμένου αντιπροέδρου της Βουλής, εκεί κοιτάξατε να ρεζιλέψετε τον άνθρωπο, επειδή απλά είναι ένας απλός άνθρωπος που αιφνιδιάστηκε και όχι κακοποιός. Κι εδώ σας πήραν τα ζουμιά της συμπαράστασης. Μην την παγιοποιείτε. Δεν είναι η καλή γυναικούλα που είδε την ζωή της να ανατρέπεται και τώρα η καημενούλα αναγκάζεται να στερηθεί την τσαντούλα της των 250 χιλάδων ( όσα κάποιοι δεν θα πάρουν δουλεύοντας όλη τους τη ζωή), για να ταΐσει το παιδάκι της που τόσο πολύ αγαπά. Είναι η γυναίκα που αγόρασε ένα πορτοφολάκι προς τρεις χιλιάδες δραχμές και που απολάμβανε εν γνώσει της αυτά που ο άντρας της έκλεβε απ’ τον λαό γ, αυτό και η φυλακή, και που τώρα καλούμαστε εμείς οι άλλοι να πληρώσουμε. Είστε νόστιμη εφημερίδα, με ευθύτητα, ανατρεπτική και αντισυστημική, συχνά με εκπλήξεις γι αυτό και σας διαβάζει πολύς κόσμος πιστεύω, όμως κάτι τέτοια άρθρα σας χαλάνε.

      1. Ήθελα να προσθέσω ότι λυπάμαι που μια γυναίκα διασύρθηκε έτσι και φυλακίστηκε. Δυστυχώς ταυτίστηκε με την απληστία, ην ματαιοδοξία την δωροδοκία, το κακό που κάποιοι έκαναν σ’ έναν αφελή λαό. Γι αυτό κάθε αναφορά στο πρόσωπό της αποτελεί ένα γδάρσιμο στις νωπές ακόμα πληγές αυτού το λαού.
        Έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό. Ένας νέος που, ΤΥΧΕΡΟΣ, έχει καλή και μόνιμη δουλειά και βγάζει 12.000 τον χρόνο, για να αγοράσει μια τέτοια τσάντα θέλει το εισόδημα 20 ετών χωρίς να ξοδεύει ούτε μία για τα προς το ζην. Λαμπρά!

    6. ΣΑΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΙΣΣΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ

    7. Την καημένη. Ωραία επένδυση τα λεφτά του ελληνικού λαού κυρία Σταμάτη.Εξαλλου μια τσάντα είναι πάντα μια επένδυση. Διευκρίνιση: Μια τέτοια τσάντα!!!

    8. Να φέρει πίσω τα κλεμμένα δεν έχει ανάγκη να πουλάει τσάντες για να ζήσει. Αυτά είναι για τους κουτούς . Πατσαβούρα.

      1. ΣΩΣΤΟΣ. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.

    9. Ηθελε και Hermes η καραβλαχαρα…..Από ταγαρι σε Birkin,και από Birkin ξανα στο ταγαρι…Ποδα είναι και γυριζει…

    10. Αυτές οι μαλακίες σε φάγανε, ζουλάπι. Η ακριβότερη τσάντα στον κόσμο, που πουλάς την αγοράζω με 5€. Είσαι? αλλιώς κόψτην και φτιάξε πορτοφολάκια για τα κλειδιά.

    Comments are closed.