ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ VS ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΥ… ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ – ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ”

Κοινοποίηση:
Screenshot_10

Καπραβέλος vs Καπραβέλου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Άλλα στην αρχή, άλλα μετά.

Μετά, όταν δόθηκε η εντολή στους “ειδικούς” να πιέσουν για υποχρεωτικότητα.

Τότε, τα ξέχασαν όλα.

ΑΥΤΟΙ ήταν και ΑΥΤΟΙ είναι…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. OΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΑΤΕ ΑΠΛΑ!

  2. οταν ενας αδεσποτος σκυλος επιτιθεται και σκοτωνει καποιον τον αποκαλουν ..κοπροσκυλο… ενα τετοιο γερασμενο και αμετανοητο κοπροσκυλο εισαι και εσυ γιατι δεν εχεις τυψεις για αυτους που σακατεψες και σκοτωσες με την υποχρεωτικοτητα του δηλητηριου στην τριτη ηλικια και οχι μονο !!!

  3. Πουτανας γιός οπου τν Βρείτε ξύλο μέχρι ν πει τν αλήθεια ξεπουλημενο σκουπίδι

  4. Κοπροβελε βαλε τα εμφολια στον κ@λο σου και στον κ@λο ολης της κυβερνητικης συμμοριας και των “επιστημονικων”της φερεφονων.

  5. Ο “Γιατρός της Κλασικής Ιατρικής” που δεν ξέρει τι είναι και τι δεν είναι Εμβόλιο…

  6. Ποιός κοπρο-βέλος ρε παιδιά,αυτή η πιανόλα των πολυεθνικών,ο ειδικός του λώκου,που προωθούσε τα μπόλια του θανάτου λες και ήταν καραμέλες;Πόσα κονόμησε ο κομπογιαννίτης;Του εύχομαι καλή ξαφνικίτιδα γιατί πήρε πολλούς στο λαιμό του

  7. Κομπογιαννιτης διορισμενος και δραστηριοποιημενος του συστηματος !!!Μου θυμιζει τον αντιπροεδρο του Εδδεσαικου που δεν ξερει τι λεει και τι πραττει και τι εννοει …Ξεκαθαρα τα πραγματα εκτελουσε κατευθυντηριες εντολες απο γνωστες και ειδικους που γνωριζαν καλα …!!!Και ετσι κρατησε την καρεκλα…!!!Για γελια και για κλαμματα …Ενημερωτικα ακομα δεν γνωριζουμε τα του κοροιδο-ιου …Να μας πει τους ερευνητες και τους επαιοντες πουμας εσωσαν αλλα και συνετελεσαν σε ολη αυτη την κομπινα των δις!!!!!

  8. Στα 20 μαλακας (τσογλανι φοιτητης) στα 50 μεγάλος μαλακας (πολυ τσογλανι )

Comments are closed.