Κίνηση ΜΑΤ από Μιχαλολιάκο! Έτσι έσωσε την Ζαρούλια! OΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!! Ποιοι βουλευτές εκλέγονται με τη Χρυσή Αυγή

    Κοινοποίηση:
    mixalo

    Την έδρα της Α΄ Αθηνών επέλεξε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ! Με την κίνηση του αυτή καταφέρνει την είσοδο στην Βουλή και η σύζυγος του Ελένη Ζαρούλια (Β΄Αθηνων)

    Αναλυτικά

    Νικόλαος Μιχαλολιάκος (Α΄ Αθηνών)

     

    Χρήστος Παππάς (Επικρατείας)

     

    Γιώργος Γερμενής (Β΄ Αθηνών)

     

    Ηλίας Παναγιώταρος (Β΄ Αθηνών)

     

    Ελένη Ζαρούλια (Β΄ Αθηνών)

     

    Νικόλαος Κούζηλος (Α΄ Πειραιώς)

     

    Γιάννης Λαγός (Β’ Πειραιώς)

     

    Ηλίας Κασιδιάρης (Αττικής)

     

    Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (Αιτωλοακαρνανίας)

     

    Ευάγγελος Καρακώστας (Βοιωτίας)

     

    Νίκος Μίχος (Ευβοίας)

     

    Αντώνης Γρέγος (Α΄ Θεσσαλονίκης)

     

    Ιωάννης Αϊβατίδης (Κερκύρας)

     

    Χρήστος Χατζησάββας (Κιλκίς)

     

    Παναγιώτης Ηλιόπουλος (Μαγνησίας)

     

    Δημήτρης Κουκούτσης (Μεσσηνίας)

     

    Ιωάννης Σαχινίδης (Πέλλας)

     

    Σωτηρία Βλάχου (Χαλκιδικής)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    94 Σχόλια

    1. Αυτά είναι…μαλάκες Έλληνες.
      Κάτι πάει να γίνει να σώσουμε την πατρίδα και θα το διαλύσουμε κι αυτό?
      Να αρχίσουμε μόνοι μας να γκρεμίζουμε αυτό το μικρό αίσθημα πατριωτισμού που αρχίζει να εξαπλώνεται σιγά σιγα?

      Κοιτάξτε τους αναρχοάπλυτους…είναι ενωμένοι…κοιτάξτε τις πουστάρες,ενώθηκαν και αυτοί και οι λεσβίες και έκαναν φορείς για τα δικαιώματά τους.Οι μουσουλμάνοι και αυτοι ενωμένοι…θέλουν τζαμί.
      Το τουρκικό προξενείο βάζει τους πράκτορες στη Βουλή.Τα γράφει και ο Χίος.
      Κοιτάξτε τους Εβραίους σιωνιστές…είναι ενωμένοι και έτσι διοικούν και καταδυναστεύουν τους λαούς.

      Εμείς ρε πούστη πότε θα ενωθούμε?Τάχα σας φταίει η Χρυσή Αυγη και ο Μιχαλολιάκος…η θολούρα που έχετε στο μυαλό σας φταίει….όλους μας.Μας έχουνε σπείρει τη διχόνοια και αυτοκαταστρεφόμαστε για χάρη των ξένων…Χάρη τους κάνουμε.Αντί να ενωθεί όλος ο Πατριωτικός κόσμος και κοιτάξουμε πως να σωθεί η πατρίδα λέμε αμπελοφιλοσοφίες…

      Αυτή τη στιγμή ο φορέας είναι η Χρυσή Αυγή.Όλοι οι άλλοι είναι πράκτορες και ξενόδουλοι…Πως θα διώξουμε τους εβραιομασώνους και τους προσκυνημένους αν δεν ομονοούμε?Και όσο εμείς τρωγόμαστε θα μας εξουσιάζουν Τσίπρες,Σαμαραδες,Βενιζελοι,Σιμητιδες,Μπουταριδες και η λίστα είναι ατελείωτη.
      Μας χώρισαν σε αριστερους και δεξιούς και τώρα μας γλεντάνε.Αποκοίμησαν τον κοσμάκη με ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ.Με το πολυτεχνείο,με την αριστερά και τον κουμουνισμό…Μας διέλυσαν πνευματικά και τώρα μας πτώχευσαν για να μας φάνε τα πετρέλαια για πενταροδεκάρες…Χάθηκε και η Κύπρος για να φάει τα πετρέλαια της το Ισδραηλ…Θα μας πάρουν και τη Μακεδονία με τις μαλακίες μας με τα λεφτά του Σορος.Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ΟΛΟΙ εμεις οι πατριώτες.
      Μισό εκκατομύριο είναι όλοι και όλοι οι γυφτοσκοπιανοί…μια μπάσταρδη φάρα χωρίς υπόσταση και θέλουν με το στανιό να τους βγάλουν “μακεδόνες” και εμείς κολοβαράμε…ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!

      Πρέπει να ενωθεί ο Εθνικιστικός χώρος.Να είναι όλοι μαζί.
      Να μπει και ο Πλεύρης.Βεβαίως.Θα φέρει και ψήφους και ιδέες μάχιμες.Στη βουλή των ηλιθίων θα αισθάνεται σαν έφηβος σε παιδικό σταθμό.Και από κοντά και άλλοι που είναι άξιοι του πατριωτικού χώρου όπως ο Πετρόπουλος.
      Και εσύ Στέφανε πρέπει να πολιτευτείς…ο κόσμος σε αγαπάει και όχι μόνο εμείς οι Χρυσαυγίτες.Θα μπορέσεις να κάνεις έργο.

      Δεν είναι κομματικό το θέμα ξεκωλάτε.
      Είναι θέμα εθνικό,πατριωτικό.
      40 χρόνια μεταπολίτευση δεν βαρεθήκατε?
      40 χρόνια ψέματα και εθνοπροδοσίας?
      Από την εποχή των Περσικών πολέμων μέχρι και τον συμοριτοπόλεμο σφαζόμαστε αναμεταξύ μας…Δεν βαρέθηκε επιτέλους ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ?

      Πετρέλαιο έχουμε,φυσικό αέριο έχουμε,εξυπνάδα,επιστήμονες,ικανότητες.
      Βουνό και θάλασσα…Το καλύτερο οικόπεδο στον πλανήτη.
      Εδώ είναι η πραγματική γη της επαγγελίας…ότι και να σπείρεις ευδοκιμεί…ευλογημένος τόπος…και εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ το βιολί μας…ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ…

      Και όμως είμαστε στο μηδέν και δεν παράγουμε ούτε καρφίτσα.
      Έχουμε απόψεις επι παντός επιστητού και μην ξέρουμε τίποτε.
      Αντί να ανοίξουμε τα μάτια μας και κανα δυο βιβλία μπας αρχίσει να λειτουργεί το μυαλό σινεχίζουμε στην παρακμή.

      Ο Μιχαλολιάκος μια χαρά είναι.Κανείς δεν είναι τέλειος.Εγώ θα προτιμούσα έναν βασιλιά Λεωνίδα που ήταν και μάχιμος ή έναν Ιωάννη Μεταξά.Έστω έναν Πουτιν που είναι και επίκαιρος…αλλά και ο Νικόλας δε με χαλάει καθόλου.Ξεκωλάτε.
      Να κοιτάξουμε να πάμε μπροστά.Οι αμερικανοσιωνιστές θα πουν την τελευταία κουβέντα…και τέλος με την Ελλάδα.

      1. αν ειχαμε τον κασιδιαρης θα ειμασταν πιο ενωμενοι.οταν εχεις κασιδιαρη δεν τον αφηνεις για τον νικο.ο νικος δεν τραβαει.χωνεψε το

    2. Στηρίζω από το 12′ τη Χ.Α.,αλλά το αίσχος να μη βάζει την αξιόλογη δικηγόρο κ.Βελέντζα και να βάζει τη γυναίκα του,είναι απαράδεκτο!

      1. Τους στηρίζω από το 96 και συμφωνώ μαζί σου. Ήλπιζα πραγματικά και τον Ιανουάριο και τώρα να διάλεγε την Β Αθηνών ή ακόμα πιο έντιμα η κ.΄Ζαρούλια να παραιτούνταν και να έδινε την έδρα σε κάποιον άλλο, εν προκειμένω στην κ. Βελέντζα. Θα κέρδιζε πάρα πολύ από αυτή την κίνηση η Χρυσή Αυγή.

    3. Αυτη η οικογενειοκρατία όμως παραπάει καλύτερα να διαφέρει στην χα

      1. Ο/Η Ράλλης ο νουδουλης πρωθυπουργισκος σας που ηταν παιδί του ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΥ δοσίλογου πρωθυπουργού,...ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ λέει:

        νδ

        μητσοτακεικο

        βαρβιτσιωτεικο

        καραμανλεικο

        ραλληδες

        αβερωφ

        σκρεκαιοι

        καλαντζακοι

        κεφαλλογιανεικο

        και χιλιαδες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

        1. Φιλε αυτο ακριβως κατηγορουμε στα αλλα κομματα,και γι’αυτι θελουμε η ΧΑ να διαφερει

    4. εν τω μεταξυ, αν και η χα εδω και 2 χρονια ειναι κυριολεκτικα απο τα πιο νομιμοφρονα και ησυχα κομματα της βουλης (εχοντας μαλιστα σχεδον ολους τους βουλευτες προφυλακισμενους ), στα καναλια οι δημοσιογραφοι εξακολουθουν να πιπιλανε την καραμελλα περι βιαιοτητας και επικινδυνων δρασεων…αυτο δειχνει, οτι αυτο ειναι το μονιμο αλλοθι τους που την εχουν αποκλεισμενη, η αληθεια ειναι ομως οτι την εχουν αποκλεισμενη για να μην αυξησει την δυναμη της και να μην ξυπναει τον λαο απο τον ληθαργο του ..επιτελους ας το παραδεχτουν ομως γιατι ο κοσμος εχει καταλαβει πια τον ρολο τους

    5. Ζώ μόνο για να δώ τη Χρυσή Αυγή κυβέρνηση,με πρωθυπουργό το Μιχαλολιάκο,υπουργό εθνικής άμυνας τον Κασιδιάρη,οικονομικών τον Παναγιώταρο και Παιδείας τον Γερμενή.Ψάχνω για εκείνο της προστασίας του πολίτη.Καμιά ιδέα?

      1. Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται….. (χωρις να σε ειρωνευτω).

        πως θα βγουν ρε φιλε κυβερνηση? οταν στα νησια που δεχονται την λαθροεισβολη απο τους “προσφυγες” πανε και ψηφιζουν δαγκωτο Συριζα?

      2. Ο Γερμενης στο Υπ.Παιδειας θα εισαγει υποχρεωτικα και το μαθημα της αρτοποιιας μιας και το κατεχει καλα σαν αρτοποιος!Τον Λαγο ξεχασες,αλλα αυτος θα παει στο υπ.Υγειας να δειξει στους γιατρους πως να διωχνουν τους λαθρομεταναστες απο τα επειγοντα των νοσοκομειων.

      3. Παππάς λοιπόν στο προστασίας του πολίτη και Λαγός στο Υγείας.Για υπουργείο πολιτισμού λέω Μπαρμπαρούση εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο.Γεωργίας τον Μίχο.Παιδιά βοηθήστε λίγο.Υπάρχουν τόσα αξιόλογα στελέχη ακόμα που πρέπει να αξιοποιηθούν και αρκετά υπουργεία διαθέσιμα.Και με κάποιο τρόπο πρέπει να τακτοποιήσουμε και το γαμπρό.Ελα να ακούω ονόματα….

        1. Περιμένω προτάσεις για το υπουργείο δικαιοσύνης.Για ρίξτε καμιά ιδέα ρε σεις.

    6. αύριο να βάλει και την κόρη του για να πίνουν καφεδάκι όλοι μαζί στην βουλή!

    7. Μπραβο αρχηγε δεν εχει σημασια που ολοι εμεις είμαστε ανεργοι και κανουμε το σκ## παξιμαδι σημασία εχει οτι παλι βολευτηκατε ολοι η οικογενεια και παίρνετε καμια 30.000 μισθο τον μηνα ολοι μαζι ποσα που δεν θα δουμε ουτε στα ονειρα μας

      Μασα Γερη Χρυση Αυγή

    8. κασιδιαρης για αρχηγος ..αλλαγη προπονητη για νικες παλι

    9. Μπράβο αρχηγέ γιά την επιλογή σου.
      Δεν με ενδιαφερει το ότι είναι γυναίκα σου γιατί γιά εμάς τους αληθινούς εθνικιστές είναι μία συναγωνίστρια καί την καμαρώνουμε.

      1. Με αυτη τη λογικη ρε φιλε να μη βαζεις λιστες.. Και να του το πεις και σε αυτον που εχασε την θεση τους για παρτυ της Ζαρουλιας

        1. Βρε βλήμα ο Μιχαλολιάκος έκανε εκλογές με λίστα;Τα παράπονα σου για τις λίστες στον τσίπρα…κι εσύ τώρα ψήφισες ε;

    10. Οτι και να λενε πολλοι για ατυχη δηλωση Μιχαλολιακου, μονο τετοια δεν ηταν. Δεν ειναι τοσο βλακας για να κανει τετοια δηλωση 3 μερες πριν τις εκλογες! Εχασε ψηφους, κατι αλλο θα κερδισει σχετικα με την δικη της ΧΑ. Οσον αφορα την οικογενειοκρατια, μονο η Ζαρουλια ειναι το θεμα? Στα ψηφοδελτια ηταν ολη η οικογενεια Κασιδιαρη, Παπα, Γερμενη.
      Ο Μιχαλολιακος δεν εμπνεει κανεναν ψηφοφορο, το αντιθετο. Μονο με Κασιδιαρη αρχηγο θα ανατειλει η Χρυση Αυγη του Ελληνισμου.
      Διαφορετικα, ψηφο στο αλλο εθνικιστικο κομμα, το Εθνικο Μετωπο.

      1. Αφού το Εθνικό Μέτωπο δεν υπάρχει πλέον.
        Ούτε τον Ιανουάριο κατέβηκε, ούτε και τώρα.
        Έχει διαλυθεί δεν το έμαθες;

      2. Κι εγω ρ φιλε εθνικο μετωπο ηθελα ν ψηφισω αλλα δν ξερω τι παιζει κ δν κατεβαινει. Ψηφιζα κ φωναζα υπερ της ΧΑ αλλα ειναι απαραδεκτοι μολις βγηκαν απ τ φυλακη τα γυρισαν κ αυτο μ βρωμαει συν οτι οι συνεντευξεις τους ηταν ηλιθιες απο πλευρας δηλωσεων σ αυτες τις εκλογες. Τωρα ν σ πω τν αλληθεια ειπα να τρολλαρω λιγο κ ψηφισα ενα κομμα που δν κατεβηκε στς εκλογες βρηκα ε α ψηφοδελτιο προ 7 ετιας κ το ριξα γελαγαν ολοι οταν το ειδαν εμαθα μετα απο ανθρωπο π ηταν σην καταμετρηση

        1. Δεν τα έμαθες;Κόπηκε το μεροκάματο που τους έδιναν τα βρωμοκάναλα για τα στημένα ρεπορτάζ κατά τις Χ.Α. που πρωταγωνιστούσαν και δεν είχαν λεφτά ούτε για τα παράβολα!Να βάλουν από την τσέπη τους δεν παίζει είναι και αυτοί επαναστάτες που σέβονται την τσέπη τους…

    11. Και εμένα με ενοχλεί το γεγονός ότι κρατά την έδρα στην α αθηνών
      για να είναι στην βουλή η κυρία ζαρούλια …
      Θα προτιμούσα την κυρία βελέντζα στην βουλή
      και όχι την σύζυγο του αρχηγού .

    12. ο λαικος συνδεσμος τα πηγε μια χαρα παρολο τον πολεμο και τους αποκλεισμους και πρεπει ολοι οι οπαδοι να ειναι ευχαριστημενοι σε σχεση με τις συνθηκες που επικρατησαν και παλι…απο δω και περα ομως, πρεπει να γινουν αμεσα 3 πραγματα 1. συνεδριο για ανακαθορισμο στοχων , ρολων, προφιλ , αρμοδιοτητων και τροπων δρασης 2. επειγουσες ενεργειες για αρση του αποκλεισμου στα μμε, δεν ξερω πως ακριβως θα γινει, με δικαστικες ενεργειες, με καταγγελιες σε διεθνεις οργανισμους,με οτιδηποτε αλλο αλλα δεν μπορει να συνεχιστει το βετο των αλλων κομματων να μην δεχονται εκπροσωπους του τριτου κομματος να καθονται διπλα τους στα πανελς, αυτη η κατασταση εχει γινει πια το μονιμο παραπονο και αγχος του ψηφοφορου και επιπλεον περιοριζει την δυναμικη του κομματος 3. τελος, σωστες κινησεις για την κατα δυνατον συντομοτερη ληξη της δικαστκης περιπετειας και την αμεση αθωωση ολων των βουλευτων.

    13. Πραγματικά βλέπω πολλούς να ενδιαφέρονται έντονα για τα ποσοτά της Χρυσής Αυγής και για ποιος μπαίνει και ποιος όχι στη βουλή ενώ δεν την ψηφίζουν.
      Ότι και να κάνετε αριστερά ανθελληνικά σκυλιά δεν πετυχαίνετε ΤΙΠΟΤΑ !
      Πάρτε το χαμπάρι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα μείνει για πολυυυυυυυυύ καιρό !

    14. Λειπαμε για αυτη την κινηση,θα πρεπει να το σκεφτει και παλι,αυτα εδω μας γειρνουν,σε αλλες εποχες,και δεν κανει.

    15. Τι κίνηση ΜΑΤ ρε? Οταν είναι για άλλους λετε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!

    16. ΑΡΧΗΓΕ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ…..ΚΑΛΗ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ….ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΗΣ……Η ΕΥΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!)))))))))…..ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ…..

    17. Η Ιερά Ελλάς είναι υπό κατάληψη ποικιλοτρόπως και ο εναπομείναν χρόνος απόδρασης του αιφνιδίου θανάτου, είναι ελάχιστος.

      Για να αποδείξει η Χ.Α. ότι θέλει πραγματικά να κυβερνήσει, θα πρέπει
      στο επόμενο της συνέδριο να:

      α) μετασχηματισθεί και να διευρυνθεί, ώστε να έχει πραγματικά αξιώσεις για την εξουσία.

      β) να μετονομαστεί. (ο μαίανδρος ως σύμβολο είναι εξαιρετικό, τα χρώματα του Βίσμαρκ όμως είναι ξένα στους Έλληνες).

      γ) να θέσει τα “γραφικά” της στελέχη στο πολύ βαθύ παρασκήνιο.

      δ) να απαλλαχθεί της οικογενειοκρατίας, ώστε να μην θυμίζει οικογενειακή βιοτεχνία ή κάτι χειρότερο.

      ε) να εκσυγχρονιστεί ιδεολογικά και αισθητικά ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις, τις νέες μορφές του ιδελογικού πολέμου και τις νέες μορφές του εχθρού.
      Ο εθνο-φυλετισμός είναι αρχαίος μεν αλλά ζωντανός οργανισμός δε. Μοιραία λοιπόν εξελίσσεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάνει τα βασικά του χαρακτηριστικά. (ομόαιμο κλπ)

      ζ) να απαρτίζεται πλέον από λαμπρές, άσπιλες, ελεύθερες, αυτόφωτες μονάδες με επιστημονική κατάρτιση, επικοινωνιακό χάρισμα και όχι από δυσλειτουργικά κασετόφωνα όπως κάνουν οι ανελεύθεροι μπολσεβίκοι.

      Η Ελληνίδα μάνα δεν γεννά ούτε εργάτες πολυεθνικών, ούτε σκλάβους μα ούτε και κομματικούς χαχόλους.

      Η Ελληνίδα μάνα γεννά αυτοκράτορες και αυτοκρατόρισσες.
      Προσοχή λοιπόν σε ποίους και πως απευθύνεστε!

    18. Αντε απο τις επομενες και η Ουρανιτσα μεσα

    19. Αλέξη βάλε τον λεβέντη στην κυβερνηση γιά να μάς βγάλει από τα μνημόνια σε 2 μήνες.ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

      1. εφοσον περασουν οι μεταρρυθμισεις του ειπε, ανοητε φασισταλεξ

    20. Φάτε τωρα μνημόνιο ζώα και αφήστε τον Μιχαλολιάκο.

    21. AN DEN EKANE TETOIA SHMERA 8A HTAN 20%.

      KALYTEROI APO OLOYS TOYS ALLOYS ALLA STHN TELIKI EINAI LIGOI..

      EDEI3E TIS PRO8ESEIS TOY ENOPSI SYNEDRIOY.

      AN DEN ANALABEI O HLIAS TELOS H X.A GIA MENA.

    22. η ελενη ζαρουλια εφτυνε τον κοσμο στα μουτρα. Τα ξεχασατε αυτα;

    23. Αυτό δεν είναι κίνηση ΜΑΤ από τον χοντρό, αυτό είναι ξεφτίλα. Έχωσε στη Βουλή το αμόρφωτο βούρλο και ντουβάρι την γυναίκα του για να τρώνε διπλά λεφτά και άφησε έξω την ικανότατη και με επίπεδο δικηγόρο Δήμητρα Βελέντζα στην Α Αθηνών.

      1. Δεν ενοχληθηκε η Βελεντζα κι ενοχλήθηκες εσύ? ΟΥΣΤ…

    24. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΓΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΥΓΙΟ ΤΗΝ ΧΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ…Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ?Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!ΡΕ ΞΩΩΩ ΑΠΟ ΔΩ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!

    25. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ…ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ…ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ 8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..ΠΡΩΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ..ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ..

    26. Είναι πολύ ύποπτο που ο Μιχαλολιάκος κράτησε την έδρα της Α’ Αθηνών…ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ…Οι “αντικειμενικοί” βλέπουν οικογενειοκρατία λόγω της Ζαρούλια.Εδώ αναγκαστικά τίθεται το ερώτημα:Που ήσασταν βρε “αντικειμενικοί” μου,πριν το 2012;Πριν το 2009;Για να μην αναφέρω το 1996!Τότε που η Χ.Α. μετά βίας συμπλήρωνε τα ψηφοδέλτια και ειδικότερα το ποσοστό των γυναικών υποψηφίων;Γιατί η Ζαρούλια ήταν εκεί και όχι με το επίθετο του Αρχηγού,με το πατρικό της.Δεν κατέβηκε ούτε ως “Μπακογιάννη”,ούτε ως “Κεφαλογιάννη”,ούτε ως “Γενηματά”…Μήπως ήξερε κανείς σας,πριν τα “αποκαλυπτικά” ρεπορτάζ του 2012,ότι η Ζαρούλια ήταν η γυναίκα του Μιχαλολιάκου;Τώρα ανακαλύπτετε “μορφωμένους” και “αμόρφωτους”,”οικογενειοκρατία”,”ύποπτες” κινήσεις και θέλετε να κάνει,η Χ.Α.,άνοιγμα στον λαό.Κατά πρώτον,η Χρυσή Αυγή,ποτέ δεν ήταν κλειστή!Ο κάθε ένας μπορούσε ελευθέρως να πάει στα γραφεία των τοπικών οργανώσεων να ακούσει,δει και αν ήθελε να ενταχθεί στο κόμμα.Μέχρι όμως η Χρυσή Αυγή να μπει στην βουλή,δεν υπήρχε και πολύ μεγάλη προσέλευση!Τώρα,αυτοί που πριν το 2012 δεν υπήρχαν,το 2015 έχουν απαιτήσεις.Γιατί τώρα έχετε απαιτήσεις,είδατε “ψωμάκι” στην Χ.Α. και θέλετε να πιάσετε στασίδι;Η “πτώση” της Χ.Α. στα αστικά κέντρα αυτό δείχνει σε ‘μένα,γιατί στην επαρχία η Χ.Α. σημείωσε άνοδο!Τα περί “δηλώσεων”,”οικογενειοκρατίας” κ.α. είναι μια κακή δικαιολογία!Δυστυχώς για εσάς,η Χ.Α. δεν έχει σχέση με τα κόμματα που μέχρι πριν λίγο καιρό ψηφίζατε.Στην τελική,αφού ο σκοπός σας είναι να πάρετε,αν μη τι άλλο,πρέπει πρώτα να δώσετε και όχι λόγια πίσω από έναν υπολογιστή αλλά πράξεις!
      Υ.Γ.1) Η Χ.Α. μπήκε στην βουλή,το 2012,καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.Τον Ιανουάριο του 2012 και μετά από ένα πρωτοφανές κύμα διώξεων,φυλακίσεων,δολοφονιών,τρομοκρατίας και αποκλεισμού κατέλαβε την τρίτη θέση.Σήμερα,όπου αυτό το πρωτοφανές κύμα συνεχίζεται,η Χρυσή Αυγή όχι μόνο κράτησε την τρίτη θέση(χωρίς εσάς),αλλά είναι πλέον και το μόνο ΚΑΘΑΡΑ αντιμνημονιακό κόμμα της βουλής!Τα άλλα αντιμνημονιακά(έστω και στα χαρτιά) κόμματα,δεν άντεξαν την πόλωση,την τρομοκρατία και την προπαγάνδα της αποχής!
      Υ.Γ.2) Τα ψέματα τελείωσαν!Όποιος θέλει να πάρει ή όποιος έχει απαιτήσεις,ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ και μετά να αρχίσει να έχει απαιτήσεις!

      1. δεν ειμαστε ολοι για να τρεχουμε πισω απο ενα κομμα σαν τα σκυλια.και τωρα που η χρυση αυγη μπορει να συμπληρωσει ανετα ψηφοδελτια,γιατι συνεχιζει να μπαινει η ζαρουλια;τοσο πολυ αξιζει και δεν γινεται να την χασουμε;

        1. Αφού λοιπόν δεν είσαι “για να τρέχεις πίσω από ένα κόμμα”,σαν σκύλος ή σαν ζήτουλας(λέω εγώ),γιατί θέλεις να έχεις παραπάνω απαιτήσεις;Σου κάνουν οι θέσεις της Χ.Α.;Πρόδωσαν μέχρι τώρα καμία από τις θέσεις τους;Το ότι τώρα συμπληρώνει άνετα τα ψηφοδέλτια,δεν λέει και πολλά.Το ότι κάποιοι ήρθαν εχθές,δεν σημαίνει ότι αξίζουν περισσότερο από τους άλλους.Πόσο δε μάλλον όταν οι άλλοι έχουν αποδείξει με την ακέραια στάση τους το τι αξίζουν!Τι να τον κάνω κάποιον “μορφωμένο”,όταν στην πρώτη δυσκολία τα παρατάει;Περισσότερη ζημιά κάνει!
          Η Ζαρούλια απέδειξε την αξία της γιατί έμεινε χωρίς να κάνει ούτε βήμα πίσω!Αυτό μετράει.Ότι και να γίνει να παραμείνεις ακλόνητος στην θέση σου!Ως εκ τούτου,η Ζαρούλια αξίζει και τουλάχιστον προς το παρόν,δεν γίνεται να την χάσουμε!
          Υ.Γ. Ακόμη και ο καλλίτερος σκοπευτής να είσαι,εάν με το πρώτο “μπαμ” τα παρατάς και φεύγεις,δεν μου κάνεις!

      2. Φίλε όταν σταυρώνουμε υποψήφιο βουλευτή,σταυρώνουμε τον συγκεκριμένο για να μας εκπροσωπήσει αυτός,δεν μας είπε οτι μετά θα τα ανακατέψει έτσι ώστε να μπει μέσα η γυναίκα κ ο γαμπρός.
        Η χα κ ο λεβέντης συνεχίζουν με την οικογενειοκρατία, μην αναφέρεις παραδείγματα εικοσαετίας άλλων.
        Άλλωστε αυτά βαρέθηκε κ σιχάθηκε ο κόσμος,
        Έλεος μη το δικαιολογούμε κιολας-μακάρι να αναλάβει στις επόμενες ο Ηλίας κ όχι η κόρη

        1. Κατ’αρχάς στις συγκεκριμένες εκλογές δεν σταυρώναμε.Οι λίστες της Χ.Α. έγιναν με βάση την σταυροδοσία των εκλογών του Ιανουαρίου.Η Ζαρούλια ήταν στις πρώτες θέσεις,στην Β’Αθηνών,λόγω τις προτίμησης που της έδειξαν αυτοί που την ψήφισαν τον Ιανουάριο.Τώρα εάν δεν την ψήφισες εσύ,δεν σημαίνει ότι δεν την ψήφισε και κανένας άλλος…Ο “γαμπρός” του Μιχαλολιάκου τελικώς δεν βγήκε,οπότε βρες άλλη δικαιολογία,αυτή πλέον δεν πιάνει.
          “Παραδείγματα εικοσαετίας άλλων”,δεν ανέφερα,οπότε και για αυτό βρες άλλη δικαιολογία.
          Υ.Γ. Κι εγώ απλός ψηφοφόρος της Χ.Α. είμαι και μιλάω με αρκετούς απλούς ψηφοφόρους της Χ.Α.,τόσο όμως “αντικειμενικές” απορίες ούτε έχω,ούτε και άκουσα από άλλους.

      3. Εσύ δεν ήσουν που έπαιρνες τηλέφωνο στον Χίο και μετά
        το παραλήρημα-μονόλογο έλεγες ότι δεν ήσουν Χ.Α.?
        Γιατί ντρέπεσαι αγόρι μου, πες είμαι φασίστας και όχι
        καινούργιος αλλά τουλάχιστον απ’το 1996 που ξέρεις και
        τόσα πολλά.
        Γιατί ντράπηκες στον Χίο δεν κατάλαβα.. Ρητορική

    27. ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΡΧΗΓΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΘΟΥΝ…

    28. Οικογενειοκρατία με την σημασία της λέξεως,λυπηρό πράγματι.
      Αλήθεια τι μπορούμε να απαντούμε όταν μας την λένε οι πολιτικοί μας αντίπαλοι;
      Μήπως οτι η Ζαρούλια ειναι μια αξια πολιτικός με τρομερό λόγο κ ήθος απλά τυγχάνει κ σύζυγος;
      Ελπίζω μην βάλουν κ το γαμπρό τους μέσα,τους φτάνουν 2 βουλευτικοι μισθοί

      1. Ο γαμπρος ηδη εκλεγεται στη ΧΑ απλα δε τ ξερουν πολλοι ποιος ειναι

        1. Αχαχαχαχαχαχ. Γιατι ρε γαμοτο το κανουν αυτο???

    29. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ..

      ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ.
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ..
      ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ <>..
      ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ..

      ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.
      ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..

      ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ..
      ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ.
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..
      ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ Η ΗΤΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ…
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.
      ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ..

      ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ,ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

      ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..

      ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΕΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ..
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ..

      ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΟΥ,ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ,ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ..
      Ο ΙΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ..

      ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.
      ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΥΤΑ..
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟΡΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..
      ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…

      ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΛΑ.
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

      1. Αν μιλας για καποια προφητεια κανεις λαθος… “Ο ανθρωπος που θα σωσει την Ελλαδα ΔΕΝ θα ειναι πολιτικος” Και μαλιστα θα ζει πριν κυβερνησει εντελως φτωχικα σε μια καλυβα…Ακυρο το σχολιο σου.

    30. Τα κουλά του ηλίθιου εκλογικού νόμου… δε ξέρεις σε ποιό νομό θα κάτσει η έδρα. Απλή αναλογική η μόνη λύση.

      1. Με την απλή αναλογική θα γεμίσουμε κηφήνες και θα κάνουν όλοι αντίσταση εκ του ασφαλούς. Να πάει 5% το όριο για μπεις στη βουλή για να πέσουν και οι μάσκες. Να δουμε και ποιοί θα ενωθούν με ποιούς για τις καρέκλες, και ποιά αποκόμματα θα έχουν λόγο ύπαρξης .

    31. Σε όλες τις εκλογές το ίδιο γίνεται καί πάντα τα ίδια σχόλια τής τσαπούς γίνονται.Τώρα όσον αφορά τον καρχαρία που το παίζει κι εθνικιστής
      ας ασχοληθεί με τα βαμπίρ της πολιτικής καί το αίμα που θα ξαναρουφήξουν από τον λαό κι ας αφήσει την Χρυσή Αυγή που διώκεται από το σύστημα.
      Κι ένα πράγμα να θυμάστε όλοι,πως όταν εφαρμοστούν τα μέτρα,πολλοί θα την εκτιμήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί μόνο όταν χάσει χρήματα ο νεοέλληνας
      γίνεται αντιμνημονιακός.

    32. και αν δεν μπει η ζαρουλια ρε παιδια πως θα παρει το καινουργιο iphone η ουρανια;τα 2 που εχει παλιωσαν.και την ιδια στιγμη ο λαγος να μενει σε ενα παλιοσπιτο και να μην κραταει τιποτα για τον εαυτο του.πως τα ανεχονται;

    33. Κι ο Αρτεμης ο “γαμπρος”;Τι θα γινει,εκτος Βουλη θα μεινει;Α μπα.θα γινει καμια σποντα παλι οπως το 2012 που ο πρωτος σε σταυρους “παραιτηθηκε” λογω “φορτου εργασιας” (αν και ανεργος),για να παρει τη θεση του ο Αρτεμης.

    34. Ο Τίτλος του άρθρου με στεναχωρεί. Τι πάει να πει “έτσι έσωσε”? Θα ψόφαγε αν καθόταν στο σπίτι της? Θα της έπεφτε ο κώλος αν δεν έπαιρνε τα 8 χιλιάρικα? Θα πείναγε το παιδί της έ? Καλόμαθε η γριά στα σύκα.

    35. η χρυση αυγη αυξησε τις δυναμεις της και παρολη την αποχη εχασε μονο 10000 ψηφους ..αν δεν υπηρχε αυτη η αποχη θα ξεπερνουσε κατα πολυ αριθμητικα τις προηγουμενες επιδοσεις της..απο κει και μετα, κανεις δεν ξερει κατα ποσο επηρεασε η ατυχης δηλωση μιχαλολιακου, μπορει πολυ μπορει και καθολου, με υποθεσεις δεν γινεται δουλεια..η χα ειναι εγκατεστημενη πια στις καρδιες των ελληνων με προοπτικες, αρκει να επανακαθορισει στοχους, προσωπα και ισως αρχηγο..απαραιτητα να τελειωνει και το δικαστηριο με την οριστικη απαλλαγη απο ολες τις αδικες κατηγοριες..(πληγμα που δεν μπηκε η σβερωνη και ο αρβανιτης)

    36. Έμεινε έξω η κ. Σβερώνη, εξαίρετη κυρία και βουλευτής. Κρίμα.
      Εντάξει κυρ-Νίκο ; Το φτιάξατε το μαγαζάκι σας ;
      Καλοφάγωτη κι η κρατική επιχορήγηση, που παράνομα βέβαια σάς την έκοψαν, αλλά θα τη πάρετε αναδρομικά.
      Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο.

    37. ει ψιτ χρυσαύγουλα, γιατι δεν ψηφισατε το κομμα σας και πηρε μονο 6,99%. Γιατι μας τα πρηζετε οοολη μερα εδω μεσα ενω δεν την ψηφιζετε? ε? εεεεεεε??

    38. και υστερα θα αναρωτιεται ο μιχαλολιακος γιατι δεν εχει δημοτικοτητα.ζαρουλια στην βουλη-αξιοκρατια στην χρυση αυγη

    39. Και ο Γαλεος επισης Ενα εξαιρετος επιστημονας εμεινε εκτος βουλης Αλλα υπαρχουν τραγουδιστες ηθοποιοι, και ο Λεβεντης Αισχος

    40. Οικογενειοκρατία.Να μην χάσουν τα όμορφα χιλιάρικα της βουλευτικής αποζημίωσης.

    41. Σιγα μη δεν εβαζε παλι ολο το σοι του στην Βουλη ο νεοναζί.
      Το μονο καλο ότι εχασε αλλους 10.000 η συμμορια.

    42. Αυτος που καλει τους Ελληνες να εργαστούν σκληρα για την ανασυγκροτηση της χωρας φροντιζει ώστε ολη του οικογενεια, γυναικα και παιδια να τρωνε απο τον κρατικο κορβανα. Αυτο ειναι το διαφορετικο ηθος που τοσο καιρο μας ελεγε; Αυτη η οικογενεια κανει κακο στην ΧΑ ελπίζω να το καταλαβουν οι χρυσαυγιτες και στο συνεδρειο τους να θεσουν θεμα ηγεσιας, διαφορετικα θα καταντήσουν σαν το ΚΚΕ που καθετε στη γωνια και γαυγίζει χωρις να δαγκωνει. Επιπλεον θα πρεπει να δωσει αυτος ο ανθρωπος μια πιστευτει εξήγηση για το φιασκο που εκανε δυο μερες πριν τις εκλογες και ανεκοψαν την πορεία του κόμματός του

      1. ποιος τολμαει να τα πει αυτα στον μιχαλολιακο;κι αυτος δλδ δεν το καταλαβαινει;μωρο ειναι;δεν καταλαβαινει οτι ατομα σαν την ζαρουλια και την ουρανια δεν κανουν καλο στην χρυση αυγη;ενω αλλοι που αξιζουν ειναι στην απεξω.ε που θα παει,θα το καταλαβει.κατι μπορει να παρει το αυτι του καμια φορα.αφου στην χρυση αυγη τον τρεμουν και δεν του τα λενε.

    43. Στα νησια (βλ. Λεσβο χιο Σαμο Δωδεκανησα) κ.α ξαναψηφησαν παλι οι πυροβολημενοι συριζα νδ κκε και με υψηλα ποσοστα , παρολο την ραγδαια λαθρομεταναστευση εκει περα τελικα δεν τους αξιζει τιποτα εκει να σαπισουν στην λαθρομεταναστευση να μην λυπατε κανενας τα σουριελα

      1. Φιλε στη Σαμο υπηρξε μεγαλο φαουλ για χαρη του πυρηναρχη δε βαλανε αλλον ενα δυο γιατι δεν ηθελαν ν του χαλασουν το χατηρι κ ετσι πηρε καμια 100 ψηφους μονο παραπανω αμα το δεις. Ο αλλος που μαζευε κοσμο στο νησι κ συσπειρωνε τους εθνικιστες κ τον εβρισκαν ολοι αμεση επαφη μ τον κοσμο δλδ,τον εδιωξε ο πυρηναρχης εκ του πονηρου,για να μη του παρει τη θεση( αυτο μου το δηλωσε ο ιδιος ο πυρηνας οταν τον ρωτησα,με αλλες λεξεις το πε αλλα το νοημα ηταν αυτο!) διωχνουν τον κοσμο τους για χαρη μερικων. Ο εθνικισμος τους δεν ενωνει οπως λενε οι ιδιοι. Εγω φρικαρα οταν ειδα οτι κατεβαινε 1ας μονο. Το γυρισαν στην ποσοστοση μετα κ χθες οταν ειδα ψηφοδελτια οπως Πασοκ,νδ ειχαν μονο 3 αντρες οποτε δεν ηταν θεμα ποσοστωσης απλα θεμα εγωκεντρισμου του τυπου εδω. Δε γουσταρω ν ψηφιζω εναν που απλα σηκωνει το τηλ κ μαζευει ψηφους θελω εναν ν αγωνιζεται κ ν μπορω να του μιλησω.

    44. λυπάμαι πραγματικα που δεν καταφεραν να εκλεγουν δυο αξιοι Έλληνες και χρυσαυγιτες ο αρβανιτης και η σβερωνη…πραγματικά ειναι μια ήττα…

    45. H γυναικα του ειναι αμορφωτη…… κακως ειναι στην βουλη…..

      1. Ενώ ο Γερμενής και ο Λαγός και οι περισσότεροι απο δαύτους είναι μορφωμένοι ε?

        1. ο λαγος παιζει να ειναι ο πιο καθαρος σ αυτην την κοινωνια.ο λαγος και ο κας ειναι τα τουμπανα της χρυσης αυγης.και ας μην εχει το καταλληλο image ο λαγος..

    46. Η Χρυση Αυγη θα εξατμιστει αν δεν παρει προβολη

      2012 Μαιος 441.000
      2012 Ιουνιος 426.000
      2015 Ιανουαριος 388.000
      2015 Σεπτεμβρ. 379.000

      1. Μόνο που λόγω μεγαλύτερης αποχής μεγαλώνει το ποσοστό της. Μην τα μετράς όπως σε βολεύει.

        1. Ελεος φιλε… που μεγαλωσαν τα ποσοστα?? εκτος αν θεωρεις εσυ αυξηση το 0.02%

          6,97%
          6,92%
          6,28%
          6,99%

          1. 6,99% -(πλην) 6,28 =(ισούται) με 0,02% και όχι με το σωστό που είναι 0,71% πρέπει να ξανακάνεις τις τάξεις του δημοτικού και την 1η τάξη του γυμνασίου.

        2. Ο/Η ναζι κυριως ειναι οι απογονοι της ΕΡΕ ...οι νουδουληδες λέει:

          ΣΥΡΙΖ Α
          Αλέξης Τσίπρας
          2.245.978 στις εκλογες ΙΑΝ 2015

          ΣΕΠΤ 2015

          ΨΗΦΟΙ 1743021

          500 ΧΙΛΙΑΔΕς ΚΑΤΩ

      2. 1375751 ψηφους

        ΜΟΝΟ Η ΝΔ

        ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ………..1.718.694

        ΠΑΝΕ 300 ΧΙΛΙΑΔΕς ΨΗΦΟΙ

        τερμα η βαγγελας

      3. ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΦΑΓΗ ΕΠΕΣΕ.
        Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΑΣΕ ΜΟΛΙΣ 9.000 ΨΗΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΚΑΒΟΜΜΑΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800.000.

    47. Κλασσικο κι αναμενομενο.Παντα αυτο γινεται.

    48. τα παιδια της χα τα καταφεραν..ειναι η μονη αντιμνημονιακη δυναμη σε μια βουλη λαιλαπα..φοβαμαι και ειμαι σφιγμενος στην καρδια…μονοι τους θα παλευουν με ολα τα μνημονιακα αποκομματα εκει μεσα…ειμαι παρα πολυ στενοχωρημενος που δεν μπηκε η Λαε στην βουλη..αν και πολιτικα αντιθετος οπως ξερετε, νιωθω οτι βουλη χωρις την Ζωη κυριως ειναι φτωχοτερη…ειναι κι αυτο το κομμα , ενα αποκουμπι για τον τιμιο ελληνα εναντια στο τερας του μνημονιου..η Ζωη ηταν και ενας τιμιος αντιπαλος της χα που δεν την αδικησε ΠΟΤΕ!! απο την μια ειμαι πολυ χαρουμενος με την επιτυχια και παλι της χα αλλα και πολυ στεναχωρημενος για την αποτυχια της ΛΑΕ..πηγαν και ψηφισανε λεβεντη..τι να πω…

    Comments are closed.