ΟΧΙ ! ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ! ΕΝΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ! ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ! ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ! ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ” ! ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ ! ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ! ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΜΕΛΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΗΡΕΙΩΤΗ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_27

Είναι τρομακτικό αυτό που πάνε να περάσουν από την Βουλή την Πέμπτη. Και θα το περάσουν με την πλειοψηφία των προβάτων. Αλλά ο νομικός κόσμος ΔΕΝ θα το αφήσει να επιβιώσει στην πραγματική ζωή.

ΕΔΩ είμαστε να αντισταθούμε.

Σας αφορά όλους αυτό που συμβαίνει αυτή την ώρα και για το οποίο υπεύθυνοι είναι κατ’ εντολή της κυβέρνησης δύο μόλις άνθρωποι, αμφότεροι εισαγγελείς, η απόσπαση της μίας εκ των οποίων στο υπουργείο Δικαιοσύνης δεν σταματά να παρατείνεται κάθε έτος από το 2020 μέχρι σήμερα.

Θα σας πω κάτι απλό ως ένα παράδειγμα και θα επανέλθω γιατί σε αυτό θα επιμείνω μαζί με όλο τον σοβαρό και μη εξαρτημένο νομικό κόσμο που είναι στα κάγκελα.

 

Ο Στέφανος Χίος που δεν τον έβγαλαν από τη μέση με τις σφαίρες, θα το κάνουν με μία απλή συκοφαντική δυσφήμηση. Ένας πλημμελειοδίκης θα μπορεί να τον κλείσει φυλακή μόνος του.

Είναι τρομακτικά αυτά που κάνουν. Επαναλαμβάνω ότι θα επανέλθω. Προς ώρας διαβάστε τις παρατηρήσεις του κορυφαίου νομικού και αντιπροέδρου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, Ιωάννη Ηρειώτη.

 

 

ΕΔΩ η δημοσίευση με τις παρατηρήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο κουλης και ο κάθε πολιτικός ξέρει πολύ καλά ότι το 80% του ηλίθιου αυτού λαού ειναι χεστηδες και μόνο λόγια, φαίνετε και στις διαδηλώσεις, 10 μπάτσοι από τη μια 100.000 από την άλλη, και στο πρώτο δακρυγόνο 100.000 τρέχουν σαν τις πουτανες να κρυφτούν,

  2. το ποιημα δικηγορων , δικαστων , στο να απομυζουν τον πολιτη με παρελκυστικες τακτικες για να ενθυλακωνουν αφορολογητα εσοδα το ξερουμε καλα το νοιωθουμε στο πετσι μας καθημερινα

  3. Ελληνες γρηγορειτε οσο ειναι καιρος ακομη! ΄Η ταν ή επι τας!

  4. Ο Μητσοτάκης πρέπει να αντιληφθεί (κι αν δεν μπορεί να το κατανοήσει ο ίδιος, ας τον βοηθήσει κάποιος οξυδερκής συγγενής του) ότι έρχεται μία στιγμή, που όλα τα ωραία τελειώνουν & η παντοδυναμία του θα τερματιστεί.
    Όταν γίνει αυτό, μπορεί ο ίδιος να καταλήξει στην Φυλακή με τον τρελό Νόμο που επιθυμεί να ψηφίσει η ΝΔούλα του.

  5. Ας το τολμησουν ειδικα εσενα στεφανε μετα αναγκαστικα θα βγουνε τα κουμπουρια και ειδικα τα βαρια θα κροταλιζουν ασταματητα θα τους θερισουμετα τα ανθελληνικα σκουληκια θα ερθει το χαος ο σωζων ευατω σοθειτω

  6. ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΥΣΤΟΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΦΑΜΗΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ 400 ΚΑΙ ΔΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Comments are closed.