Ελεύθερος χωρίς όρους ο βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

    Κοινοποίηση:
    88F36E6209F88679047798A0ECD9EF71

    Ελεύθερος χωρίς κανέναν όρο ο Χ.Αλεξόπουλος, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την απολογία του στις ανακρίτριες.  Η δήλωση μεταμέλειας του έδωσε την ελευθερία του

     Ανακρίτριες και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερος χωρίς όρους τον Χρ. Αλεξόπουλο με το εξής σκεπτικό :

    Λόγω της τυπικής και ουσιαστικής ανεξαρτητοποίησης του από τη ΧΑ από τη στιγμή που θα αφεθεί ελεύθερος δεν είναι επικίνδυνος για τη διάπραξη νέων αδικημάτων.

    Ο κ. Αλεξόπουλος αρνείται όσα του αποδίδονται στο κατηγορητήριο που συνέταξαν σε βάρος του οι κυρίες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου σχετικά με την παράνομη δράση στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής, που εκλέχθηκε με το κόμμα της ΧΑ, αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καταγγέλλοντας ότι η Χρυσή Αυγή εφάρμοζε πρακτικές που αμαυρώνουν τις αξίες του πατριωτισμού.

    Αύριο, ενώπιον των ανακριτριών της υπόθεσης έχει κληθεί να λογοδοτήσει η βουλευτής και σύζυγος του προσωρινά κρατούμενου γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 7,000 ΕΥΡΩ.

    2. ετσι ειναι!!!!!οι ανταλλαγες κι οι καλες υπηρεσιες αμοιβονται!!τι κι αν προδιδεις τα πιστευω σου και τις αρχες σου??μηπως τα πιστεψες και ποτε πραγματικα???ολα για τα φραγκα τελικα!!!

    3. Ο SSΑΜΑΡΑΣ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ”ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ” ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ….ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΔΛΔ…Τ ΑΚΟΥΣ DEAR ALEXIS???

    4. ΒΑΛΑΝΤΗ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ…………

    5. Προκλητικοτατη αποφαση της δηθεν ανεξαρτητης δικαιοσυνης,για 540000 Ελληνες που ψηφισαν χρυση αυγη.Η αποφαση τουτη επιβεβαιωνει τη σμφωνια κυριων κατω απο το τραπεζι ,που περιλαμβανει την απαλαγη ολων οσων απαρνηθουν την αγωνιστικη τους δραση για να σωσουν το τομαρακι τους.

    6. ΈΕΕΕτσι, το πάρε-δώσε να γίνεται φόρα παρτίδα!

      Αμα έχεις την υποστήριξη του διεθνούς σιωνισμού δε φοβάσαι τίποτα και δεν ντρέπεσαι κανέναν!

    7. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

      1. κάτσε να δεις που θα καταλήξει στη ΝΔ μέσω καρατζαφέρη

    8. φτου σου ρε!! μη σε βασκανω! οσο για την δικαιοσυνη, ε, ειναι να μην αισθανεσαι ασφαλης σ αυτο τον τοπο με τετοιους αντικειμενικους δικαστες που κανουν κυριολεκτικα, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? τελειο δικαστικο συστημα, καθαρα ανακριτικο, ανακριτης-θεος, κατηγορουμενος -ερμαιο, μια χαρα ολα και τι εγινε τωρα αν κατσει και καποιος 1 χρονο φυλακη αδικα? αν αθωωθει στη δικη, θα εχει και παραπονο? συγχαρητηρια σ αυτο το ..δικαιο κρατος και χαιρομαι που ειχα προβλεψει οτι ο αλεξοπουλος θα εβγαινε λαδι..οριστε, ακομα κι ενας ιουδας ειναι χρησιμος, αφου απεδειξε τον πολιτικο χαρακτηρα της διωξης κατα της χα!

    9. Να μας πει ποσα πηρε κι απο ποιον. Πως του τα πηγε; Οπως ο Τσουκατος σε μαυρη σακουλα ασκουπιδιων στο πασοκ; Υπαρχουν τα βιντεο με οτι ελεγε αυτο το σκουλικι και οτι λεει τωρα, την ντρπη σκεπαζει ειναι γιατι εχει χασει την εννοια της ντροπης και του πατριωτισμου που δεν ειχε ποτε. Τον θαμπωσε η μαυρη σακουλα με τα αργυρια και μαλλον γι΄αυτον δεν θα βρεθει χωμα να θαυτει. Θα ζησει αιωνια για να θυμαται και να τον θυμουνται, πως γινεται κανεις ανθρωπακι.

    10. η χα ευχαριστει τις ανακριτριες καθως και τον εισαγγελεα ανακριτη, που με την σταση τους δειχνουν σε ολη την ελλαδα, οτι η διωξη κατα της χα, ειναι αμιγως πολιτικη

    11. Πολιτικη ειναι η Διωξη κατα του Λαικου Συνδεσμου , τωρα πια ειναι πασιφανεστατο.

    12. Έτσι ξεπληρώνεται η αποστασία του σπιούνου.
      Να σαπίσει στην κόλαση ο ξεφτίλας, να δει τα παιδιά του να λιώνουν και μετά να ψοφήσει. Σκατά στον τάφο του.

    13. Λογικό.Σε αυτή τη χώρα οι ρουφιάνοι κι οι προδότες ανταμοίβονται.Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αγγίξουν.

      Θα ξεφτιλιστεί άσχημα η Ελλάδα με τη δίωξη της Χ.Α.

      Διεθνώς.

    14. Άξιος, Άξιος. Μια φορά προδότης, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Από δω και πέρα πρέπει να έχεις (δυστυχώς είναι ελληνικότατο το όνομα): Χρυσοβαλάντης Εφιάλτης-Αλεξόπουλος

    15. ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ….ΜΠΑΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
      ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΙΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΒΑΛΑΝΤΙΟΝ ΜΕ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΝΕΝΕΚΟΣ.

    16. Αλοίμονο!!!!! Υποκλήθηκε στη “δημοκρατία” της πεδιαδίτη της κουτζαμάνη της κλάπα και του στουρνάρα!

    17. Εμπρος στον δρομο που χαραξαν ο Μιχαλολιακος και ο Παναγιωταρος.
      Οι φασιστες εχουν παραδοση στο να καρφωνουν ο ενας τον αλλον στην ασφαλεια.

    18. Πούλησες την ψυχή σου μια φορά? Θα την πουλάς για Πάντα. Να το ξέρουν τα παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου. Ωραίο δίδαγμα. Να είσαι υποτελεικός, να είσαι οσφυοκάμπτης, να γλείφεις, να ξεσκονίζεις για να είσαι πάντα απέξω.

    Comments are closed.