Μία ημέρα αφότου η πρωτεύουσα του κρατιδίου Maharashtra πέρασε νόμο κατά των δεισιδαιμονιών, οι αρχές συνέλαβαν έξι άτομα ως ύποπτα για την ανθρωποθυσία,αναφέρει δημοσίευμα της International Business Times.
Η 50χρονη Kalavati Gupta δολοφονήθηκε στην Ινδία, στο πλαίσιο ενός τελετουργικού μαύρης μαγείας που σημειώθηκε στο προάστιο Nalasopara της Μουμπάι. Ο γιος της αναγνώρισε το αποκεφαλισμένο πτώμα της από φωτογραφίες.
Σύμφωνα με τους Times of India η Kalavati επισκεπτόταν συχνά τον Sarvajeet Kahar, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός στο τμήμα μεταφορών της Air India, ενώ ασκούσε καθήκοντα «σοφού» (tantric) μαύρης μαγείας στο σπίτι του. Το θύμα πίστευε ότι θα τη βοηθούσε να βρει θεραπεία για τον 30χρονο παράλυτο γιο της.
Ο 33χρονος γείτονας του θύματος Ramdhani Yadav και ο αδερφός του Gulab, 28 ετών, πήγαιναν επίσης στον ίδιο σαμάνο, ο οποίος τους είχε «συμβουλέψει» να κάνουν μια ανθρωποθυσία αν θέλουν να έχουν υγεία, πλούτο και ευημερία.
Η αστυνομία ανέφερε ότι αρχικά τους είχε προτείνει να θυσιάσουν κάποιο ζώο, όμως μετά επέμενε ότι το θύμα έπρεπε να είναι άνθρωπος.
«Ο Kahar επέμενε ότι η θυσία ενός ανθρώπου ήταν ανώτερη. Τότε οι αδερφοί Yadav σκέφτηκαν να θυσιάσουν την Kalavati» είπε στους Times of India εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
Πέρα από τα δύο αδέρφια, στην «τελετή» πήραν μέρος ακόμη, ο σαμάνος, ένας οδηγός, ο 42χρονος Shyamsunder Gupta, ο 22χρονος γιος του Pankaj και ένας ξάδερφός του, ο 48χρονος Satyanarayan.
Παρέσυραν την άτυχη γυναίκα σε μια ερημική τοποθεσία, λέγοντάς της ότι θα έκαναν μια τελετή προσευχής και τη σκότωσαν, κόβοντάς της το κεφάλι ενώ προσευχόταν.
Ο Kahar παραδέχτηκε την ενοχή του και αποκάλυψε ότι έχει κάνει ακόμη μία ανθρωποθυσία στο παρελθόν, προσθέτοντας ότι και ο πατέρας του ασκούσε μαύρη μαγεία.
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ «ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ» ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ… ΘΕΛΟΥΝ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ…»ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ»!!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΖΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ?ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΩΚΗ…ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!!ΟΧΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!!
Τι σαχλαμαρες γραφεις ρε φιλε?… Αφησατε τους μουσουλμανους και πιασατε τους ινδουιστες? Εισαι πιο κουτος κι απο αυτους με τις «μαγειες» τους.
τι κρατίδιο Maharashtra κ μλκιες? αυτοι επρεπε να βρίσκοντε ήδη στην ελλάδα…
Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα!
Αυτοί ζούνε 1000 χρόνια πίσω, και δεν πρόκειται ποτέ να εκπολιτιστούν.
Δυστυχώς, η ανθρωπότητα το έχει χάσει το παιχνίδι.