ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΕ Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ & ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΟ/ΑΙ “ΝΟΜΙΜΩΣ” ΑΠΟ Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ PREDATOR !

Κοινοποίηση:
Screenshot_14

Για τον Στέφανο Χίο διέρρευσαν οι πληροφορίες από έγκυρες ιστοσελίδες, αρχικά ότι παρακολουθείτο παρανόμως με το Predator, και προχθές ότι παρακολουθείτο ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ “νομίμως” ΚΑΙ από την Ε.Υ.Π.

Γιατί για τον Στέφανο Χίο δεν υπάρχει πρόβλημα με τη διαρροή του ονόματός του.

Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι με την διαρροή του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ.

Γιατί ο κόσμος θα συνδέσει ΑΜΕΣΩΣ την παρακολούθησή μου με τη ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

Και αυτό ΔΕΝ πρέπει να γίνει…

Στη λίστα που δημοσιεύτηκε προχθές των 27 προσώπων που παρακολουθούντο ταυτόχρονα από Ε.Υ.Π. και Predator, βρίσκονται …τέσσερα που συνδέονται με το μεγάλο δημοσιογραφικό πρόβλημα της κυβέρνησης, την εφημερίδα και την ιστοσελίδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεύτερη σε επισκεψιμότητα μεταξύ όλων των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων της χώρας.

Εκτός από τον ίδιο τον Στέφανο Χίο, είναι ένας δικηγόρος που τελικά μαζί του ο Στέφανος είχε κάνει ένα ραντεβού για ζήτημα εργατικού δικαίου, όπως μου είπε στη χθεσινή συνάντησή μας στην Πεντέλη (και όχι τρία όπως έγραψα χθες), ένας τηλεφωνητής και μία κουμπάρα…

Αλλά όχι …εγώ.

Γελάνε και τα τσιμέντα στα κτίρια της Ε.Υ.Π. και της Α.Π.Δ.Π.Χ.

Ο Στέφανος πρέπει να είναι και ο μοναδικός που δεν έχει πάρει επίσημη απάντηση από την Α.Π.Δ.Π.Χ. στο ερώτημα εάν ήταν στη λίστα των παρακολουθήσεων του Predator. Το έμαθε από …δημοσιεύματα, με την Α.Π.Δ.Π.Χ. να μην το διαψεύδει. Όπως η Ε.Υ.Π. δεν έχει διαψεύσει την παρακολούθησή του ΚΑΙ από αυτήν, για λόγους …”εθνικής ασφάλειας”, όπως έγινε γνωστό προχθές, και πάλι από διαρροές.

Η κυβέρνηση κάθε φορά που έφταναν εισαγγελείς και αρχές στην ΑΛΗΘΕΙΑ, φρόντιζε να κάνει τα πάντα για να παραμείνει κρυφή, αλλάζοντας πότε τους νόμους και πότε τις διοικήσεις.

Και τώρα το πρόβλημα για αυτή είναι ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.

Γιατί το να παρακολουθούνται ένα ή δύο πρόσωπα, άντε τρία ή τέσσερα, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από Predator και Ε.Υ.Π., μπορείς να το πεις και σύμπτωση.

Αλλά …27;

Και αυτά να είναι ΜΟΝΟ όσα μαθαίνουμε από τις διαρροές και ΟΧΙ επισήμως.

Με δύο λόγια, ΔΕΝ είναι σύμπτωση ότι παρακολουθούνται ταυτόχρονα ΚΑΙ από την Ε.Υ.Π., η οποία υπάγεται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, πρόσωπα που ήταν θύματα παρακολούθησης ΚΑΙ από το Predator.

Εδώ, δηλαδή, δεν είναι ότι μόνο ακούμε το “νιάου νιάου”, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΤΑ.

Τον Mr Bean των Παρισίων…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ξεκινησε στην αρχη να παρακολουθει την μαρια – ευα – βιργινια του επειδη φοβονταν το κερατο ο διαταραγμενος και μετα αρχισε να τους παρακολουθει ολους απο υπουργους μεχρι αυτους που θεωρουσε επικινδυνους για την παρτι του οπως ο Στεφανος Χιος και την εφημεριδα μακελειο που του κανει αντιπολιτευση

  2. Ολοι παρακολουθουμαστε χειροτερα απο τη δικτατορια οποτε μην κουραζεστε!
    Εχουμε…..κουλοκρατια που φοβαται και το κωλο του!

Comments are closed.