ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ… ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_5 (13)

“…Ενόσω παρατηρείται αφυδάτωση, στις 17/05 αρχίζει να χορηγείται στον ασθενή μισή αμπούλα από το διουρητικό Lasix, που φυσικά επιτείνει το φαινόμενο!

Στις 20/05, όπως προκύπτει από την Πορεία Νόσου ασθενούς, δίνεται εντολή από τους θεράποντες να διπλασιαστεί η δοσολογία του Lasix, από τις 21/05!! Να σημειωθεί, πως ΜΟΝΟ στις 20/05, την ημέρα που δόθηκε η εντολή, το ισοζύγιο υγρών του ασθενούς ήταν μείον 2,75 λίτρα και συνολικά από την ημέρα της εισαγωγής του, μείον 5,35 λίτρα. Την ίδια ημέρα, η ουρία είχε εκτοξευθεί στα 143 mg/dl, τρεις φορές πάνω από το ανώτατο φυσιολογικό!! Άρα, παρά την τεράστια απώλεια υγρών, που προκύπτει από το Ισοζύγιο Υγρών, παρά την υψηλότατη τιμή της ουρίας, που προκύπτει από την αιματολογική εξέταση, γεγονότα που συνηγορούν σε βαρύτατη αφυδάτωση, αποφασίζεται να χορηγηθεί διπλάσια δόση διουρητικού!!…”

ΠΡΩΤΑ η πρώτη δίωξη για ανθρωποκτονία ,

ΜΕΤΑ το ντόμινο διώξεων ,

και στο ΤΕΛΟΣ οι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ για το 187 Ποινικού Κώδικα :

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΟΛΑ από την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ σχεδιασμένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σ’ αυτό τον κόσμο μια δικαιοσύνη υπάρχει, η δικαιοσύνη του Σατανά, το δίκαιο του ισχυρού. Το είπε και ο Γκαίριγκ στη δίκη της Νυρεμβέργης, ότι αν οι γερμανοί είχαν κερδίσει τον πόλεμο, αν ήταν οι νικητές, η δικαιοσύνη θα ήταν με το μέρος τους και δεν καταδικάζονταν για εγκλήματα πολέμου. Μας το φωνάζει κάθε μέρα ο Τούρκος, ότι είναι πιο δυνατός από μας σε επίπεδο αμυντικής βιομηχανίας. Το δίκαιο του Θεού λέει: «Ουδέ δια ισχύος, ουδέ δια δυνάμεως, αλλά δια του Πνεύματός μου». Όμως ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει Πνεύμσ Θεού; Ο μπάσταρδος τούς ελέγχει όλους, κάνει ό,τι γουστάρει.

Comments are closed.