ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΙΑΤΑ… ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΣΙΟΔΡΑ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_3

 

https://nikosantoniadis.tv/2023/11/26/%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%ae-%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81/
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ,

ΚΑΙ ΕΣΥ ,

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ…

“Εις ό,τι αφορά στην πιθανότητα καρκινογένεσης, έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταστεί σαφές πως οι μελέτες ένταξης των συγκεκριμένων εμβολίων ΔΕΝ συμπεριέλαβαν την πιθανότητα γονοτοξικότητας και καρκινογένεσης.

-Η πρωτεΐνη της ακίδας, όπως φάνηκε σε μελέτες, μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία των ογκοκατασταλτικών πρωτεϊνών p53 και BRCA1,2. [ Singh N, Bharara Singh A. S2 subunit of SARS-nCoV-2 interacts with tumor suppressor protein p53 and BRCA: an in silico study. Transl Oncol. 2020;13(10):100814.]

Ευλόγως αντιλαμβανόμαστε πως η δυσλειτουργία του p53 και των BRCA1,2 μπορεί να οδηγήσει στην καρκινογένεση.

-Επιπλέον φάνηκε πως η πρωτεΐνη της ακίδας προσβάλλει τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA in vitro. [Jiang H, Mei YF. SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro. Viruses. 2021;13(10)].

Είναι ένα ακόμη μονοπάτι που οδηγεί σε καρκινογένεση, κάτι που ταιριάζει με δημοσιεύσεις όπως στην περίπτωση ασθενούς με ιστορικό non-Hodgkin λεμφώματος όπου μετά την τρίτη δόση BNT162b2 εμφάνισε ταχεία εξέλιξη της νόσου.

-Το αποκορύφωμα των μηχανισμών που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκινογένεση και ανάπτυξη μεταστάσεων δημοσιεύθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά τοξικολογίας (9ο σε αξιολόγηση παγκοσμίως). [Seneff S, Nigh G, Kyriakopoulos AM, McCullough PA. Innate immune suppression by SARS-CoV-2 mRNA vaccinations: The role of G-quadruplexes, exosomes, and MicroRNAs. Food Chem Toxicol. 2022;164:113008.]

Οι ερευνητές ανέλυσαν 2 βασικά μονοπάτια που ευνοούν την ανάπτυξη του καρκίνου. Οι mRNA εμβολιασμοί παρατήρησαν πως ευνοούν την ανάπτυξη καρκίνων μέσω της μειωμένης απάντησης της Ιντερφερόνης 1 και μέσω της αύξησης σχηματισμού pG4 (νουκλεϊκά οξέα πλούσια σε γουανίνη). Επίσης εξήγησαν την εμπλοκή των εμβολίων σε άλλα μονοπάτια που δημιουργούν νευροεκφυλιστικά νοσήματα (πχ. Guillain-Barre) και εν συντομία διαταραχή της μη ειδικής άμυνας του οργανισμού προδιαθέτοντας σε σοβαρές λοιμώξεις από διάφορους ιούς και μικρόβια.

Έτσι εξηγείται σε ένα βαθμό πώς μία μελέτη έδειξε ότι η ανοσολογική λειτουργία μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων 8 μήνες μετά τη χορήγηση δύο δόσεων του εμβολίου ήταν χαμηλότερη από εκείνη των μη εμβολιασμένων ατόμων [Yamamoto K. Adverse effects of COVID-19 vaccines and measures to prevent them. Virol J. 2022;19(1):100.]

Σύμφωνα με τις συστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, οι συχνές αναμνηστικές δόσεις για τον COVID-19 θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την ανοσολογική απόκριση.

Αυτές οι κλινικές μεταβολές μπορεί να εξηγήσουν τη συσχέτιση που αναφέρθηκε μεταξύ του εμβολιασμού για COVID-19 και του έρπητα ζωστήρα.

-Σε άλλη πάλι μελέτη [M Alden et al. Intracellular Reverse Transcription of Pfizer-BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line. Curr. Issues Mol. Biol. 2022, 44(3), 1115-1126; https://doi.org/10.3390/cimb44030073] αναδεικνύεται ταχεία είσοδος του BNT162b2, δηλαδή του σκευάσματος της Pfizer/Biontech, στα ανθρώπινα κύτταρα και παρουσιάζονται στοιχεία σχετικά με την ταχεία είσοδο του εμβολίου στα κύτταρα και την επακόλουθη ενδοκυτταρική αντίστροφη μεταγραφή του RNA στο DNA!

-Στο σημείο αυτό θα αναφερθούμε στο πλέον σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει από την δημιουργία των συγκεκριμένων σκευασμάτων…

***

Σιγά σιγά…

Η τελευταία πρόταση οδηγεί στο δεύτερο καπάκι, αυτό που προστέθηκε.

Ακόμα δεν θα σας έχω πει για αυτό που αφαιρέθηκε…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. με αυτά τα καθεστωτικά μμε…είχαμε επίσημα τεράστιο θανατικό , ανεπανάληπτο την περασμένη τετραετία , η δημόσια υγεία καταρρέει , ο πληθυσμός σβήνει, αλλά τα κανάλια προπαγανδίζουν υπερ των αρίστων…

  2. Γεωργιε κριτσιδημα προσεξε τι εύχεσαι, μπετοβλακα να.μην σου γυρίσει μπούμερανγκ…

  3. γι αυτο ψηφισαν το ακαταδιωκτο και εβγαινε ο καθε μαλακας και σου ελεγε να εμβολιαστεις…ξυπνατε ρεεε

  4. Τό είχε πεί από τήν αρχή ο Αείμνηστος Luc Montagniuer ,όσοι δέν πεθάνουν από έμφραγμα σέ πάνω από πέντε χρόνια θα πεθάνουν όλοι από κάποια μορφή καρκίνου. Οψόμεθα!!!

  5. Και μονο το γενετικο σκευασμα κυρ Μητσοτακη ευγε σου μισελληνα μη σου… τα Θεια καραγκιοζη σιωνιστη της κονομας! Εδω ειναι Ελλαδα αλλοθρησκε !

  6. H μελέτη που είναι δημοσιευμένη στον ΕΜΑ από Δεκέμβριο 2020, ακόμα αναφέρει ότι δεν υπήρχαν μελέτες γονιδιοτοξικότητας, καρκινογενέσεων, γονιμότητας στους ανθρώπους. Το μόνο που έχουν ανανεώσει είναι να αφαιρέσουν την παράγραφο για το ότι δεν είχαν μελέτη συμβατότητας με φάρμακα και προσθέτουν συνεχώς σελίδες με παρενέργειές από τον Απρίλιο 2021 στο τμήμα αυτό. Για την συμβατότητα με άλλα φάρμακα.

    Έχω το αρχικό έγραφο αποθηκευμένο και μία σύγκριση με αυτό που μπορεί να κατεβάσει κάποιος από τον ΕΜΑ θα δει τις διαφορές. Το είχαν μάλιστα σε βίντεο στο Δίκτυο Ελληνισμού και συζητούσαν γι αυτό τον Ιανουάριο 2021.

Comments are closed.