Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ… ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟ: ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ! ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΛΥΠΑΜΑΙ… ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΝΙΚΟ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ… ΑΡΘΡΟ 259 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ… ΓΙΑΤΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Screenshot_33

Όταν κληθείτε, θα σας δοθεί μία κολοσσιαία λίστα με αιφνίδιους θανάτους.

Για τους θανάτους αυτούς υπάρχει το αίτημα να ανοίξουν οι καρτέλες των νεκρών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ23-825 ποινική διαδικασία, θα αναμένει από εσάς να ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι η πλειοψηφία αυτών των αιφνίδιων θανάτων, ήταν θάνατοι ανεμβολίαστων.

ΑΝ ΔΕΝ το αποδείξετε, θα υπάρξουν προβλήματα.

ΚΥΡΙΩΣ όταν ανοίξουν οι καρτέλες αυτές…

Παρακάτω θα θα δείτε το βίντεο της συνέντευξης του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, Αλέξανδρου Πατριανάκου, στο ΚΡΗΤΗTV, και σε έναν δημοσιογράφο, ο οποίος, εμβολιασμένος και αυτός με το εμβόλιο της AstraZeneca όπως με εμφανή αγωνία είπε, ήταν φανερό ότι ήθελε να ακούσει τις απίστευτες ανακρίβειες και τις παρωχημένες πια κατηγορίες για τις “αντιεπιστημονικές” απόψεις και την “παραφιλολογία”. Και μιλάω για παρωχημένες κατηγορίες, γιατί πώς αλλιώς να τις χαρακτηρίσω όταν ο ίδιος ο Άντονι Φάουτσι και ο πρώην διευθυντής του CDC ομολογούν πλέον ότι όλα όσα επιβλήθηκαν και εφαρμόστηκαν στην ΑΠΑΤΗ δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. 

Παρακολουθήστε την …βουτιά στο παρελθόν και ταυτόχρονα τα ΨΕΜΑΤΑ για τους αιφνίδιους θανάτους των …ανεμβολίαστων.

Από το 9:19 και μετά από το 1:21:10.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: