ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΑ! ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ “ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ” ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΑΝ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ & ΚΑΣΣΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΝΤΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΕ ; ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΒΛΕΠΕΤΕ… ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ 16ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_25

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΙΤΗΜΑ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Διονύσου Αττικής.

ΠΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

*******************************

Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι στην προϊσταμένη αρχή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για πάσης φύσεως καθυστερήσεις και παραβάσεις από εισαγγελικούς λειτουργούς  του κτιρίου 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, τόσο σε δικογραφίες στις οποίες έχω προσωπική εμπλοκή είτε ως μηνυτής είτε ως ποινικά ελεγχόμενος, όσο και σε δικογραφίες στις οποίες εκπροσωπώ θύματα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους και των τριών πρωτοκόλλων που εφαρμόστηκαν στο πλαίσιο αυτής, πρωτίστως αυτού του πρωτοκόλλου του θανάτου στα δημόσια νοσοκομεία τοπικής αρμοδιότητας της αρχής της οποίας προΐστασθε.

Άλλωστε είστε και εσείς ένας από αυτούς που στράφηκαν εναντίον μου από το κτίριο 16, με εκείνη την αλήστου μνήμης εντολή που δώσατε την 16/11/2021 και εκτελέστηκε την 17/11/2021 για τη σύλληψή μου. Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν έφτασαν τα νέα στο γραφείο σας, αθωώθηκα για τη “διασπορά ψευδών ειδήσεων”. Ναι, αλήθεια. Ομόφωνα. Από το Εφετείο Αθηνών. Το δε άλλο “αδίκημα” για το οποίο δώσατε τότε εντολή να συλληφθώ, ας μη το συζητάμε. Αυτό “έφυγε” ήδη από τότε. Από τον κ. Νούλη και τον κ. Οικονόμου.

Ώστε άνθρακες ο θησαυρός.

Κάπως έτσι είναι και το αντικείμενο της παρούσης.

Πρόκειται για την ποινική δικογραφία με στοιχεία ΑΒΜ ΑΑ22-153 – ΕΓ115-2022/134. Η δικογραφία αυτή σχηματίστηκε κατόπιν της κάτωθι εναντίον μου αναφοράς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών:

 

 

Επί της αναφοράς αυτής, η οποία απευθυνόταν στην …Σοφία Φούρλαρη και όχι στην προκάτοχό σας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου [γεγονός που συνάδει με την εν γένει συμπεριφορά τους], εκλήθην να παράσχω έγγραφες εξηγήσεις, όπερ και έπραξα την 10/01/2023.

Ακόμα την μελετάει και την επεξεργάζεται τη δικογραφία ο κ. Στεφανάτος.

Δέκα μήνες τώρα.

Ο κ. Στεφανάτος άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με δική μου δικογραφία. Αυτή εδώ είναι η …τρίτη.

Είχε χειριστεί και τη δικογραφία της μήνυσής μου για την παράνομη κατακράτηση της ασθενούς Θεοδώρας Αγριδιώτη στο νοσοκομείο «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» της Αθήνας, όταν είχε πει την απίστευτη ατάκα «θα ακολουθήσω την άποψη των γιατρών».

Είχε χειριστεί επίσης και τη δικογραφία για τα ψευδή αποτελέσματα των rapid test των συνεργείων του Ε.Ο.Δ.Υ. σε δρόμους και πλατείες σε όλη τη χώρα. Rapidi test που ποτέ δεν έγιναν, αλλά αμέτρητοι πολίτες, μεταξύ των οποίων και …εγώ, έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, άλλος ότι ήταν θετικός, άλλος ότι ήταν αρνητικός.

Εγώ …δόξα τω Θεώ, βγήκα αρνητικός…

Ο κ. Στεφανάτος, κόντρα στο ογκώδες αποδεικτικό υλικό που προσκόμισα, τα βρήκε όλα καλά και αρχειοθέτησε τη δικογραφία κατ’ άρθρο 43 Κ.Π.Δ. Είναι και αυτή μία από τις δικογραφίες για τις οποίες θα ζητήσω την ανάσυρσή τους από το αρχείο, όπως έχω ήδη κάνει με τη δικογραφία των οργίων των παραβιάσεων των μέτρων στην Ομόνοια και στο Μαξίμου από τον για λίγες ημέρες ακόμα δήμαρχο Αθηναίων, Κωνσταντίνο Μπακογιάννη, δικογραφία που είχε αρχειοθετηθεί παρανόμως από τον εισαγγελέα Νικόλαο Κυπριτίδη, ο οποίος εφάρμοσε άλλο 285 Π.Κ. από αυτό του νομοθέτη. Μία άλλη δικογραφία είναι αυτή με τη ψευδή βεβαίωση των επιτροπών των «ειδικών» για τον κορωνοϊό, η οποία αρχειοθετήθηκε παρά την αυταπόδεικτη τέλεση του αδικήματος [τα μέλη των επιτροπών βεβαίωσαν ότι έλαβαν υπόψη τους στην εισήγησή τους για τις μάσκες στα σχολεία εν γνώσει τους ανύπαρκτη ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας], μία άλλη δικογραφία είναι αυτή κατά των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, και της Ματίνας Παγώνη, σε αυτή με νέο στοιχείο την πράξη αρχειοθέτησης της σε βάρος μου δικογραφίας για το θάνατο της ασθενούς Αντιγόνης Πανταζή στο νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» [αφού η βασική αιτιολογία της απόρριψης της προσφυγής μου κατά της πρωτόδικης διάταξης, ήταν ότι εγώ ευθύνομαι για το θάνατο αυτό], μία άλλη είναι η δικογραφία για τα όργια των παραβιάσεων των μέτρων στο Εφετείο Αθηνών την 27/10/2020, σε αυτή με νέο στοιχείο το έγγραφο της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης για τη νόσηση πέντε αστυνομικών που συμμετείχαν στις αστυνομικές δυνάμεις στη συγκέντρωση των 20 χιλιάδων ανθρώπων [αφού στην εφετειακή διάταξη αναφέρεται ότι δεν αποδείχθηκε το γεγονός].

Και μιας και αναφέρομαι στις δικογραφίες αυτές και έκανα αναφορά και στον εισαγγελέα Νικόλαο Κυπριτίδη, θερμή παράκληση απευθύνω να μη χρεωθεί ξανά ο εισαγγελέας αυτός δική μου δικογραφία. Καταντά γελοίο.

Ο κ. Κυπριτίδης ήταν ο εισαγγελέας που αρχειοθέτησε παράνομα τη δικογραφία της Ομόνοιας και του Μαξίμου, και έχω υποβάλει πειθαρχική αναφορά και μήνυση εναντίον του. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο να του χρεωθούν από τότε άλλες …τρεις δικές μου δικογραφίες.

Η πρώτη ήταν η δικογραφία κατά των εισαγγελέων Ελισάβετ Βίδρα και Σπυρίδωνα Κοθρά.

Δήλωσε αποχή, η οποία έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο.

Η δεύτερη ήταν η δικογραφία κατά του Βασιλείου Περαντζάκη.

Δήλωσε αποχή, η οποία έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο.

Η τρίτη ήταν η …αίτηση ανάσυρσης από το αρχείο της δικογραφίας της Ομόνοιας και του Μαξίμου. Ο κ. Κυπριτίδης εκλήθη να κρίνει τον κ. Κυπριτίδη, σε υπόθεση με μία πειθαρχική αναφορά και μία μήνυση σε βάρος του από εμένα.

Δήλωσε αποχή, η οποία έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο.

Δεν έχει πραγματικά νόημα να έχει και …δεύτερη ασχολία ο κ. Κυπριτίδης. Από τη μία να ασχολείται με τον χειρισμό των κανονικών δικογραφιών, και από την άλλη να συντάσσει δηλώσεις αποχής.

Δυστυχώς, ο κ. Κυπριτίδης δεν είναι ο μόνος εισαγγελέας στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, που αντιμετωπίζεται σαν να έχει αποκτήσει κάποιου είδους …εξειδίκευση με τον Νίκο Αντωνιάδη.

Ειρήνη Χρυσικού (Χ 3) [και η κ. Χρυσικού δήλωσε αποχή στην τρίτη δικογραφία] και Γεώργιος Νούλης (Χ 3) [και ο κ. Νούλης δήλωσε αποχή στην τρίτη δικογραφία], είναι τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα, όχι ότι και ο Νικόλαος Στεφανάτος (Χ 3) ή ο Ιωακείμ Κασσωτάκης (Χ 2)  πάνε πολύ πίσω.

Αλλά το ρεκόρ, 4 Χ 4, το έχει ο κ. Κυπριτίδης.

Ούτε τζιπ να ήταν…

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

     Όπως δώσετε εντολή να ολοκληρωθεί επιτέλους η ποινική διαδικασία στην υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ22-153 – ΕΓ115-2022/134 ποινική διαδικασία.

     Αντιλαμβάνομαι ότι είναι …«δύσκολο» να αρχειοθετηθεί υπέρ μου μία δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από αναφορά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών [καθώς η αρχειοθέτηση είναι μονόδρομος: «πλαστογραφία» υπάρχει μόνο στο μυαλό τους],  αλλά δέκα μήνες μία δικογραφία στο συρτάρι, πάει πολύ.

 

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον Αντώνιο Ελευθεριάνο, Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16, και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: