ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ EMMANOYΗΛ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    462213819_522727820652476_7326807391867191743_n

    Έφτασε στην εφημερίδα μας η κάτωθι ανακοίνωση του παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια.

     

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΑΚΗ

    Σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, κατά το χρόνο που παραχωρούσα συνέντευξη αναφορικά με τη γνωστή στο πανελλήνιο υπόθεση της απομάκρυνσης από την οικογένειά μας των ανήλικων τέκνων μας, παρενέβη τηλεφωνικά ο πρώην δικηγόρος μου, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Τα όσα δημόσια ανέφερε για το πρόσωπό μου είναι πέραν πάσης δικηγορικής δεοντολογίας, συνιστούν βαρύτατα πειθαρχικά αδικήματα, ένα δε εξ αυτών είναι και παντελώς ψευδές.

    Ειδικότερα, ενώ υποκριτικά αναφέρθηκε στο δικηγορικό απόρρητο, αμέσως μετά δημοσιοποίησε το υποτιθέμενο περιεχόμενο «τελευταίων επικοινωνιών» μας, το οποίο κατ’ αρχάς προστατεύεται προφανέστατα από το απόρρητο αυτό. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Το χειρότερό ήταν ότι ισχυρίστηκε ψευδώς ότι εγώ, στις απόρρητες αυτές επικοινωνίες μεταξύ δικηγόρου και εντολέα, δήθεν του γνωστοποίησα την πρόθεσή μου να «να πάρω τα όπλα να πάρω τα παιδιά πίσω» και ότι εκείνος παραιτήθηκε επειδή δήθεν δεν συμφωνούσε με «έκνομες» ενέργειες, στις οποίες εγώ δήθεν του γνωστοποίησα ότι σκόπευα να προβώ.

    Είναι αδιανόητο!

    Ποτέ δεν του γνωστοποίησα τέτοια πρόθεση, ο ψευδής δε αυτός ισχυρισμός είναι προφανές ότι είναι και άκρως επικίνδυνος για την οικογένειά μου αφού αυτονοήτως δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας να πάρουμε νόμιμα τα ανήλικα τέκνα μας πίσω.

    Επίσης, στερείται σοβαρότητας ο ισχυρισμός του ότι εγώ δήθεν πιστεύω ότι οι δικηγόροι παίρνουν τα παιδιά πίσω, ώστε «ούτε ο νέος δικηγόρος θα τα πάρει πίσω». Εγώ αυτό που λέω είναι το αυτονόητο: Ότι είτε ο πρώην είτε ο νυν, οι δικηγόροι κάνουν όλες τις αναγκαίες νομικές ενέργειες προς τις δικαστικές αρχές, ώστε αυτές να πειστούν και αυτές βεβαίως να αποφασίσουν την επιστροφή των ανήλικων τέκνων στους γονείς τους. Ευτυχώς που δεν είπε και ότι ζήτησα από …αυτόν να πάρει τα όπλα να πάρει τα παιδιά πίσω.

    Ο κ. Θεοδωρόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία δικογραφία στα χέρια του και ότι είπε να πάει ο νέος δικηγόρος να τις πάρει από τα δικαστήρια. Επειδή μας ακούει όλος ο νομικός κόσμος, είναι προφανές ότι ο ίδιος επιβεβαίωσε κατά τα άνω αυτό ακριβώς που λέω: Ότι δηλαδή δεν μου έδωσε τους φακέλους, καθώς κανείς δεν πιστεύει ότι ο εν λόγω δικηγόρος χειριζόταν τις υποθέσεις μου …χωρίς να έχει τις δικογραφίες.

    Τέλος, ισχυρίστηκε ότι είμαι «φυγόδικος» επειδή δήθεν αποφεύγω να παρουσιαστώ στον ανακριτή, δημοσιοποιώντας μάλιστα και απόρρητο υλικό της ανακριτικής δικογραφίας. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω μείνει με την εντύπωση ότι η ανακριτική διαδικασία έχει αναβληθεί και αναμένω νέα κλήση, εάν δε πράγματι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αυτό προφανώς θα είχε εκτελεστεί όταν έγινε και η σύλληψή μου τον Σεπτέμβριο για την «αρπαγή» των …παιδιών μου. Είναι, δε, απορίας άξιον τι έκανε ο ίδιος ως δικηγόρος μου επί τόσο μεγάλο διάστημα για να με προστατεύσει, εάν ήμουν πράγματι «φυγόδικος», και γιατί δεν παραιτήθηκε νωρίτερα εάν εγώ ήμουν τόσο αυτοκαταστροφικός και αρνούμην να παρουσιαστώ στον ανακριτή διακινδυνεύοντας την τύχη όλης της οικογένειάς μου. Σε κάθε περίπτωση όμως, το τι έχει συμβεί με την ανακριτική αυτή διαδικασία, όπως και για όλα τα υπόλοιπα, είναι όλα αυτά που ήδη ερευνά ο νέος μου δικηγόρος.

    Νέος δικηγόρος μου είναι ο δικηγόρος Αθηνών Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος επισήμως θα εκπροσωπεί την οικογένειά μου από την 6η Νοεμβρίου 2024, οπότε και λήγει η τετράμηνη πειθαρχική ποινή που του έχει επιβληθεί από τον Άρειο Πάγο για αυτά που τον αθώωσε αμετάκλητα το Εφετείο Αθηνών, στη μία από τις έντεκα απαλλαγές που έχει από την Ελληνική Δικαιοσύνη (έξι πράξεις αρχειοθέτησης, τρία απαλλακτικά βουλεύματα από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών και δύο αθωωτικές αποφάσεις από το Εφετείο Αθηνών), στις διώξεις που υπέστη σαν και αυτές που υφίσταται η οικογένειά μου. Μέχρι τότε πράττει με τους συνεργάτες του ό,τι είναι αναγκαίο για να αποκτήσει πλήρη εικόνα της υπόθεσης συνολικά και να καταλήξει στον εν γένει υπερασπιστικό σχεδιασμό και στην εν συνεχεία υλοποίησή του, με κύριο και ιερό σκοπό την επιστροφή των ανήλικων τέκνων στους γονείς τους, στο προ πολλού, πλέον, νέο και ασφαλέστατο περιβάλλον σε οικογενειακή στέγη που μας έχει παραχωρηθεί από Ιερά Μονή στην Αττική, όσες δε επίσημες ενέργειες είναι αναγκαίο να γίνουν εν τω μεταξύ, θα γίνουν από τους συνεργάτες του αυτούς.

    Εις ό,τι αφορά στον πρώην δικηγόρο μου, οποίος εμφανίστηκε ως κατήγορός μου και όχι ως δικηγόρος μου που ήταν μέχρι σήμερα το πρωί που παραιτήθηκε με έγγραφό του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, επιφυλάσσομαι για όσα δημόσια ανέφερε σήμερα κατά τα άνω στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha να ασκήσω τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματά μου ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών.

    Και μέχρι εδώ με τον πρώην δικηγόρο μου. Από εδώ και στο εξής σκληρή δουλειά, και μαζί με τον νέο δικηγόρο μας αγώνας μέχρι τέλους και με όλες τις ψυχικές μας δυνάμεις για να επιστρέψουν τα παιδιά μας εκεί που ανήκουν, εξαντλώντας προς τον σκοπό αυτό όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει η Πολιτεία.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ερώτηση : γιατί δεν παίρνουν οι εισαγγελείς και τα παιδιά των γύφτων, που είναι τοις πάσι γνωστό ότι όχι μόνο δεν πανε σχολείο, αλλά και πολλές φορές σύρονται σε επαιτεία από τους γονείς αλλά και κακοποιούνται σεξουαλικά όπως στην περίπτωση της βασιλικουλας από την Ηλεία.

      Από την άλλη ο παλαιοχριστιανος γιατί δεν άφηνει τις αρχές να προβουν σε ελέγχους όπως εξέταση dna ή γιατί δεν προσέρχεται στην ανάκριση ώστε να αρθεί κάθε υποψία; Όλη αυτή η αυτοπροβολή , ο ναρκισσισμός και τα ψέματακια που έχω διαπιστώσει να λέει ο παλαιοχριστιανος με βάζουν σε υποψίες για εκκνομες πράξεις όχι βέβαια αυτές τις βαριές που τον κατηγορούν..

      1. Απαγορεύονται οι διαφορετικοί. Πρέπει να είστε όλοι ίδιοι…..
        Αν βέβαια ήταν ομοφυλόφιλος, δεν θα είχε θέμα…

    Leave a Response